BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo S-a nascut Filip! la ora 15, 20, ditai uriasu de 3,800 si 56 cm... BRAVO ANDREEA!!!!!!!!!!!!! ps..deci Andreea nu va folosi hainutele new born :):) Paula ![]() ![]() AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica |
[b]felicitari Andreea!! Filip sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Aoleuuu ce de-a delfinasi. Am crezut ca am gresit eu odiseea citind titlul.
Mamicilor felicitari pentru delfinasi, sa fiti sanatosi cu totii, sa cresteti mari si cuminti.
Parca mai urmeaza o mamica, Eladea parca, ia sa scot si eu motatele pentru ea.HAI ELADEA
31 + cu o
de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya btz_ovi tu ce faci burtico, ce ai mai gasit de treaba? ![]() ![]() Tina ![]() ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noi inca suntem in spital
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Felicitari Georgia, Ochidut, Tanti!
![](pupic.gif)
Andreea! Tinem pumnii! Mult curaj!
![](pupic.gif)
tina cu
![](baietel.gif)
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
racusor2010 spune:
sunt franta...si bebe la fel...
a venit pediatra..super doctor, se vede implicarea si profesionalismul...mi-a aratat vreo 3 pozitii numai bune de alaptat, piticul a prins mamelonul fara nici un fel de protectie si a papat foarte bine, pana cand a obosit...eu cica am laptic, apasa ea nu stiu cum si tasnea doar ca pentru bebe e cam greu...a vazut si ea, ca la un moment dat nu mai poate efectiv sa pape..si sta la san asa pe post de suzeta, desi el ar mai manca...dar ceva sa curga usor...adica l-am mutat la celalalt san, unde curgea usor si a mai bagat ceva laptic..
l-a masurat, l-a controlat la urechi, gurita, ochisori...se prezinta foarte bine...mi-a zis ce e bine sa mananc si cum..
i-a facut baita si ne-a aratat cum sa il masam la baita, cum sa il frecam pe caput, apoi ce sa ii facem dupa ce iese din baita...dureaza cel putin jumate de ora toata toaleta, asta facuta de ea...cand om fi noi, vai de capul nostru
dupa baita ii era foame, l-am pus la san, dar nimic, e fleasca..l-am lasat sa doarma asa flamand, sa vedem cand se trezeste daca e mai intremat si poate papa ceva...zicea sa incercam mai bine sa ii dam cu lingurita completarea pana se mai intremeaza si reusim sa scapam de lapte praf...
ma rog la Maicuta Domnului sa imi dea putere si rabdare si minte sa aplic tot ce ne-a aratat pediatra ! o sa continui si eu cu stimulentele (adica more milk plus, galactogil, spirulina si in plus vitaminele centrum materna) plus ceai de lactatie...si sa il pun pe bebe la san foarte des si sa speram ca vom reusi!!!
a zis ca in momentul in care bebe o sa pape doar la san si o sa ia si in greutate, o sa am si mai mult laptic...acum e si pe fond de stres, ca ma tot gandesc ca eu nu am destul...desi ea asa zice, ca bebe are de unde trage, doar sa aiba forta sa traga!!
bebe avea 2600 grame creste piticul si creste mai bine de cand papa si la san...
abia astept sa ne mutam, sa avem camera noastra ;)mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
tina, cred ca ai vrut sa spui 2600...dar stai linistita, e normal sa scada in greutate pana la 10%...al meu a scazut de la 2680 la 2400...si abia acum a inceput sa recupereze, si avem deja 2 saptamani implinite...azi avea 2600
asa e cu prematurii, ii tin mai mult in spital pentru orice eventualitate..si noi am stat 5 zile, desi standard se sta 3. bebe era bine dupa 3, dar am stat sa ii urmarim evolutia, sa nu ne trezim Doamne fereste acasa cu complicatii...
si acum se prezinta foarte bine la controale...l-a vazut si pediatra si neonatoloaga de la CMU si nu are probleme..trebuie doar sa creasca in greutate si in lungime de acum
asa ca stai cuminte acolo, sunteti pe maini bune...incearca sa te odihnesti cat mai mult, ca acasa incepe nebunia....
si inca ceva, mai bine sa scada cat e spital decat acasa si sa incepi sa te panichezi, ca de ce nu creste copilul, nu papa destul? nu e bun lapticul tau? nu ai destul lapte? asa acolo stiu asistentele ce si cum si ai parte de ingrijire!! mami de brotacel Andrei Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Buna fetele...
am sosit si noi de la control. bebelina mea e bine, in continuare mare la masuratori cu 2 sapt..Cica are 2.800 kg. Femurul e chiar de 39 saptamani... Fata asta a mea vrea sa iasa voinica rau nu alta. Colul a inceput sa se scurteze, e de 3.2 mm acu. Mi-a recomandat evident sa stau mai linistita daca vreau sa o mai tin, ca e mare si pune presiune pe col. Prin urmare trebe sa ma consemnez la pat cat mai mult.
Bag de seama din titlu, ca nu stiti nimic de eladeea? Nu a nascut sau nu o fi apucat sa ne dea de stire... Ufff... ce grea e asteptarea... Doamne ajuta sa ne dea vesti bune.
Merg sa mai citesc din urma.. sa nu pierd nimic, nimic...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Aaaaaa...acu am vazut.... deci a nascut si Andreea...
Bine ai venit pe lume FILIP! SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOIOS! ANDREEA, RECUPERARE RAPIDA, LAPTIC DIN BELSUG SI MULTA SANATATE!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Eheehee a nascut Eladea pana am apucat eu sa citesc. Felicitari Eladea draga si multa sanatate si putere sa aveti.
Aseara chiar am facut remarca cum ca e prea liniste in delfinariu, de fapt era linistea dinaintea furtunii. 31 + cu o
de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
beluistef spune:
FELICITARI ANDREEA !!!! RECUPERARE RAPIDA, LAPTIC DIN BELSUG
BUN VENIT PE LUME BEBE FILIP, SA CRESTI MARE SANATOS SI ASCULTATOR.
Elena, 38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 14 zile
beluistef spune:
Am adaugat si delfinasul cel mai grasun in listutza , pana acum este cel mai mare din delfinariu
Elena, 38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 14 zile