BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

S-a nascut Filip! la ora 15, 20, ditai uriasu de 3,800 si 56 cm...
BRAVO ANDREEA!!!!!!!!!!!!!

ps..deci Andreea nu va folosi hainutele new born :):)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

FELICITARI ANDREEA!!!! REFACERE GRABNICA, MULT LAPTIC!
BINE AI VENIT BEBE FILIP!!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ce delfinas grasun felicitari Andreea..refacere rapida..mult laptic si bebe mancacios

Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bravo, ANDREEA! Ma bucur pentru bebe grasun!!! Refacere rapida, laptic mult si bebe sanatos!!! Pfiu, m-am mai linistit. Acum asteptam vesti, cum a decurs etc...

Victo, pana la urma ti-a facut cineva monitorizare azi?

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI ANDREEA!!! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT
BEBE FILIP BINE AI VENIT GRASUNULE!!!

numai la Andreea m-m gandit cat am stat plecata,saraca s-a chinuit ceva timp,abia astept sa ne povesteasca.stie cineva daca ea a optat pentru epidurala??

noi gata plimbarea, am iesit cu sotul si am apucat sa ma si cert cu el, sunt asa sensibila ca nu este zi sa nu ma supar orice imi spune mi se pare deplasat si imediat fac bot s-a saturat credca saracu de fazele astea ale mele

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

noi gata plimbarea, am iesit cu sotul si am apucat sa ma si cert cu el, sunt asa sensibila ca nu este zi sa nu ma supar orice imi spune mi se pare deplasat si imediat fac bot s-a saturat credca saracu de fazele astea ale mele

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

idem ...uneori nici eu nu ma mai suport

din ce mai tine minte neuronul gravid Eladea optase pt epidurala si la prima nastere a nascut cu epidurala

Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Felicitari multe Andreea! Refacere usoara, te asteptam sa ne scrii cand poti!
Bine ai venit pe lume Filip, multa sanatate si noroc in viata!

Victo, chiar ca e si grasut dar lungan nu gluma, si probabil nu-i vor veni hainutele marimea 50-54. Super delfinas, cel mai mare pana acum
Gata, pot sa plec si eu acasa .

Fetelor, cand o sa nasc eu sa vedeti ce va tin pe jar . Ca la mine ultima data a durat 2 zile si 2 nopti, cu intreruperi pentru nani e adevarat, dar am fost foarte fericita ca am nascut natural asa ca n-a mai contat lungimea travaliului.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bravo Andreea!! Bine ai venit pe lume, Filip!!
Ce voinicel avem printre noi!!! Filip, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai tot ce iti doresti de la viata!!!
Andreea, recuperare rapida si sa iesi repede din spital sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui poze cu delfinasul tau!!
Gata, ii avem pe toti 3 delfinasi anuntati de dimineata...de acum putem rasufla mai usurate...

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Filip La Multi Ani sanatosi si plini de impliniri!!!! Bine ai venit pe lume si acomodare usoara!!

Otilia, mersi, acum am ajuns acasa, sapt viitoare semnez contractul, voi lucra 20 ore pe luna la inceput si mai incolo putin mai mult platite suplimentar, cred ca am facut impresie buna, cu prezentarea au fost mai mult decat incantati, am vazut materialele lor si modul de lucru, mi-am dat seama ca imi pot aduce aportul si in mod serios, acum astept contractul sper sa nu se iveasca nimic intre timp!

nu m-a durut burtica deloc de la efort, nicio contractie nimic, de acum usor usor voi face zilnic cate ceva!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bravo Andreea, felicitari! Sa-ti traiasca voinicul!

Maya, fata trista, nu te mai gandi te rog eu la ce putea sa fie, sunt alte planuri pt tine, mai frumoase si mai spectaculoase, dar rabdare, , asa e viata, una calda, sapte reci, dar si cand vine cea dulce!

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -12z

Mergi la inceput