BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban Oana, inteleg deci ca esti pregatita sufleteste pentru nastere... right? Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
acum eu pregatita sunt atata cat pot ca nu stiu la ce sa ma astept si inca nu stiu ce sunt alea contractii dureroase sau nedureroase ca nu am experimentat pana acum deloc...
Oana 37+ Matei Marius
AMR 15 zile
larissa_79 spune:
acum am vazut ca o cheama Larisa Ioana pe fetita lui ochidut...ce surpriza placuta....pe mine Larisa Gabriela.
Adevarul e ca ...numele meu de Larisa....le placea mult baietilor...am avut mereu un atuu in plus...ca sa nu mai zic ca sotului ii place la nebunieee ar vrea daca avem o fetita sa ii punem acelasi nume...mie nu mi-a placut in mod deosebit dar am vazut ca mereu facea impresie placuta si il retinea toata lumea.
Superrrrr....
Eu cand strig Alexia in parc mai raspund vreo 3 fetite plus la gradinita si la scoala sigur va mai fi macar o Alexia. A fost nume uzual cand am nascut-o pe Ale. Lasa ca pe Nectarie nu il mai confunda nimeni.
Eu plec iar la cumparaturi...n-am deloc stare...
Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Rodyka, tinem pumnii sa fie bine delfinasa si sa va intoarceti acasa in formula completa. |
otilia, o sa va povestesc foarte pe scurt ce am vazut azi la spital . tocmai imi luasem delfinasa s-o alaptez, doctorita era acolo si deodata se produce agitatie, mai vin medici, asistente, pe holisor era o tinerica in haine de oras si plangea... iar eu imi iau fotoliul in primire si-mi vad de treaba mea. dar tot aruncam cate un ochi in fata, unde era aglomeratie langa un patut de bb... au inceput sa piuie aparate, sa alerge toti. tuburi, perfuzii, taieturi, respiratie artificiala... m-a luat cu frig cand am auzit povestea bb-ului, ca a venit o asistenta sa-i ceara datele mamei: nascuse sapt trecuta la 36 s (ca mine!!!) un baietel cu ceva probleme, a fost intubat 2 zile, s-a facut bine si ieri l-a luat acasa... de dimineata a inceput sa-i curga nasucul si nu mai putea respira, iar acum era in pragul disperarii ca era copilul ei fara suflare, inconjurat de toti pediatrii din spital...
nu va povestesc chestia asta ca sa va speriu, dar eu i-am transmis doctoritei ca revin la 3, nu ma mai grabesc nicaieri... o s-o iau acasa cand o sa-mi spuna ce e totul bine! si oricum nu as fi indraznit sa-i cer doctoritei sa se ocupe de hartiile delfinasei mele cand un bb se lupta intre viata si moarte... am coborat plangand si sotul s-a speriat ca e de rau!!! iar eu nu puteam sa-i spun ca e bine...
merg sa ma pregatesc de intalnirea cea mare!!! i-am luat si noi cadou printesitei din parte delfinasei, dar am tot uitat sa va intreb care e "tactica" de a-i explica la cea mare ca e din partea surioarei... a mea e mare, abia mai crede in Mos Craciun si Zana Maseluta, de barza nu vorbim ca nu stia niciodata ca ar putea veni asa copiii...
revin...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Rody, imi pare rau ca ai asistat. Nu face bine sa vezi, e si o perioada grea hormonal.
E foarte important sa fie copilul aspirat bine dupa nastere. Mai ales cei nascuti prin cezariana. Eu nu o sa inteleg niciodata cum in 2004, cand faceam cursul pentru mame la Municipal, le dadeau drumul acasa dupa o zi de la operatie . Mie personal mi se pare prea repede si la naturala dupa 2 zile cum fac aici. E adevarat ca Elisa mea deja recuperase greutatea de la nastere doar din colostru dar pentru unii copii adaptarea la noul mediu nu este asa usoara mai ales daca hodoronc-tronc sunt scosi la lumina.
Am uitat. Noi la 4 ani i-am spus ca bb a venit pe lume si totodata s-a gandit la surioara mai mare, i-a adus si ei un cadou. Acum n-am pregatit nimic, Elisei nici nu stiu ce i-am putea spune pe intelesul ei.
Larisa, de acord cu numele. Noi cand i-am pus Ana a fost coincidenta prea mare cu DPN-ul. Norocul ei ca in Norvegia e singura Ana Maria ca in parc in bucuresti e greu de tot. De aceea azi pentru Michelle am votat Clara Maria, pentru ca Bianca numai eu cunosc vreo 5 fetite si cand vorbesc despre ele trebuie sa mai fac si alte precizari ca sa se inteleaga despre care din ele vorbesc. A nu se intelege ca-s mare fan nume iesite din comun, ba dimpotriva, noi am cautat nume care se pronunta usor in mai multe tari ca sa fie ok cu numele de familie belgian si nici nu-s iesite din tipar in Romania.
Eu mai scot niste majorete pentru Andreea, poate are nevoie
Hai Andreea!
Ati primit vreun sms inapoi de la ea? Stiu ca-i greu printre verificari, doctori, asistente, familie sa mai stam si de sms-uri. Dar eu sunt pe jar de dimineata.
Carmen, gata intalnirea de afaceri?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
maya71 spune:
Fetelor, eu de la pag 2 nu mai pot sa citesc, ma buseste plansul cu fiecare mesaj al vostru... offf, imi raman cuvintele in gat de emotii
Va mult de tot... si va imbratisez si mai mult de bucurie.
Sper sa recuperez acasa mai pe inserate...
coteasca spune:
Gata si eu treaba!!! Am facut crema de zahar ars si am fost putin la piata, mi-am luat un pepene urias, ce m-am mai luptat cu el pana acasa, si cand am ajuns abia asteptam sa-l halesc, tare bun a fost. Dupa ce aveam eu un burtoi imens, acum ca am mancat pepenele e si mai imens.
Rody imi pare rau ca ai asistant la asemenea scena, scuipa in san.
Si eu ma mai gandesc la Andreea ce-o fi cu ea de nu a dat nici un semn, sper sa fie bine.
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
Victo spune:
fetelor, eu pe la 4 am fost la drita, ca aveam programare, iar ea era inca la spital, probabil cu Andreea..uff..de ce-o fi durand atata..biata..
i-am dat mesaj acum, o sa imi raspunda ea probabil cd va fi in stare.
Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica
bamboletta spune:
Bine ai venit pe lume Larisa Ioana...Oana sa-ti traiasca printesica...refacere rapida si mult laptic
Hai Andreea nastere usoara
nu mai stie nimeni nimic de Andreea(Eladea)?
Am facut ciorba de vacuta si pastai cu usturoi
Katalina-am notat reteta..cat de curand fac si eu tarta cu visine
Btz_ovi-deci trebuie sa ne cumparam noi trusa de epidurala o sa-mi intreb si eu doctorita sapt.viit cand merg la eco...
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
baby78 spune:
Bravo, Giorgia! Sa te refaci repede, sa ai laptic! Bine ai venit pe lume, Antonia, sa fii sanatoasa, si cuminte, si mancacioasa!
Andreea (Eladea), sa ai o nastere usoara si rapida, sa vina bebe Filip cu bine!!!
e de emotii!!!!!!
Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin
AMR -5