BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Doaaamne,eu o sa pun ceasul sa sune sa dau refresh la forum,ca vad cum lipsesc cateva ore,se naste un delfinas !!!!
Giorgia,Eladea

Citat:
Mesaj de la Giorgia:

" Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin."

Felicitari Giorgia !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine ai venit pe lume,Antonia Maria,printesa !!!Sa fii sanatoasa !

Azi e ziua mamei mele !
si e ziua de Sanziene,azi noapte a fost Noaptea Magica de Sanziene,copiii nascuti ieri,azi si mai ales azi noapte sunt binecuvantati ,vor avea noroc,magie !

ARRISA nici eu nu am nimic pregatit,dar eu mai am

aoleeeeeeeeeeeeeu si OCHIDUT a nascut,o vad in lista !!!!!!!!!!!!!!
OCHIDUT Felicitari !!!! Bine ai venit pe lume Larisa Ioana ,sa fii sanatoasa !!!!

KATALINA baga numarul.sa imi aduc aminte sa le bag si eu in telefon,sa nu stau sa alerg dupa ele prin calculator.

BELUSITEF hai,mai,spuneņi ca nu rupe nici o apa,ca noi practicam de toata sarcina si nici o treaba.nu mai zic la ceilalti,ca nu veneau nici dupa 40 de saptamani.

RACUSOR e devreme ca sa nu te mai doara nimic,dupa 2 saptamani ! vorba aia,doare mai mult si o operatie de apendicita,dar o cezariana ! mai ales la efort ! chiar daca nu se intampla nimic cu operatia,vei mai avea dureri,intepaturi,mai ales dupa aplecari,muschii se mai strang pe acolo...Nici nu stiu ce calmante poti sa iei cu alaptatul...

RODICA ma batea gandul sa iau si eu camasi speciale de alaptat,pt spital...Dar vad ca nici tu nu le-ai scos...si nici eu la celelalte nasteri ,ca mi-era rusine sa nu ma certe ca vin cu ele de acasa,ca ma uitam in jur si nu era niciuna imbracata cu altceva decat alea de spital.
asa ca sa ma potolesc?

voi visati ac nasteti,eu am vise erotice !
pfuuuuuuu,treaba e asta???????

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Ochidut, refacere usoara! Bine ai venit pe lume Larisa Ioana (e chiar deosebit numele), multa sanatate si noroc!

Michelle, am votat mai de dimineata. Am ales alta varianta ca asa sunt eu Canuta , am scris Clara Maria.

Se naste frumos in ordine, Andreea era prima si este deja in travaliu cu apa rupta, sigur naste azi daca nu chiar a nascut (Sheri in fata ei este din cauza ca-s gemeni nu ca varsta gestationala)
Vad ca urmatoarea pe lista este Corina. Corina, am vazut burtica, bine ca ai facut poze ca mai ai putin si nasti

Eu intre timp am fost la doctorita. Ieri am insistat pe langa ea sa-mi faca analizele ca ma simt epuizata si se pare ca am intuit corect. Am cerut rezultatele si am fierul mic de tot, este 7 la un interval normal de 9-34, Hemoglobina 9.7 la interval normal de 11.7-15.3 si automat toate celelalte mai mici decat trebuie. Bine ca mi-a dat medical 30% sa ma mai odihnesc putintel.
Am vazut ca mi-a facut si analiza de Na in decembrie si februarie si a iesit fix pe minim
Mi-a dat niste fier tablete efervescente, sa vedem cat imi sunt de ajutor. Iar ea sustine sus si tare sa nu iau vitamine ca doar Fier am nevoie.

Rodyka, tinem pumnii sa fie bine delfinasa si sa va intoarceti acasa in formula completa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Asa sunt de stresata cu gandul la Andreea (Eladea), ma tot intreb de ce nu naste, oare nu se dilata? Is stresata ca ea naste la acelasi spital si cu acelasi medic cu care voi naste si eu, si Victo. Of, sper sa fie bine, sa vrea bebe Filip sa vina cu bine, si sa nu o chinuie pe mamica...

Cristina 37+ cu

eu la ale am plecat la spital tot asa cu membrane rupte la 3 noaptea si am nascut ziua la 13:47.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Oho... Ai stat si tu olecuta pana sa se produca evenimentul...

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am primit mesaj: "LA 11:00 m-am intalnit cu iubirea mea mica si rozalie, Larisa Ioana. Avem 3.050 gr, 48 cm, apgar 9. Mami si tati sunt topiti. Va pupam!"
Oana, Ochidut!

Alina 34+ cu
gargarita

BRAVO OCHIDUT!!! BUN VENIT LARISA IOANA!!! hai ca se echilibreaza balanta si vin delfinasele

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Adriana suntem cateva apropiate ca zile...sunt curioasa, care sparge gasca asta si care va da startul dntre noi...nu se pun cele care nasc mai repede

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

eu nici nu ma gandesc sa ti-o iau inainte...te astept si abia dupa tine la o zi ma pregatesc si eu

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANCA ti-a dat ovule sau crema?

ARISSA la 3 saptamani avea asa niste ochi mari deschisi,ca ziceai ca are 4 luni!!! asa e,cand se naste mai mare parca tragi mai putin cu ei..
Nu e lege,dar ai mai multe sanse sa manance mai bine,sa doarma mai bine.normal,fata de un bebic micut .

RACUSOR bravo ,incepe sa manance mai bine !!!

Sunt ingrijorata de Andreea ELADEA,e plecata de mult la spital,oare a nascut deja sau se chinuie atatea ore ???????????
fetelor,stati cu ochii pe telefoane,cum primiti ceva dati vestea !!!!Andreea,iti tin pumnii sa scapi repede ,sa fie nasterea usoara,sa nu te chinui !!!

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oricum dupa Giorgia si Eladea, next ar fi Corina, apoi noi si Oana si Adriana...vom vedea ce va fi .... sunt taaaare curioasa.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

cu ordinea asta sunt de acord

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

rodika, ai adus-o pe Isa acasa? Sunteti familion complet acu? Ca n-ai zis nic...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

Asa sunt de stresata cu gandul la Andreea (Eladea), ma tot intreb de ce nu naste, oare nu se dilata? Is stresata ca ea naste la acelasi spital si cu acelasi medic cu care voi naste si eu, si Victo. Of, sper sa fie bine, sa vrea bebe Filip sa vina cu bine, si sa nu o chinuie pe mamica...

Cristina 37+ cu

eu la ale am plecat la spital tot asa cu membrane rupte la 3 noaptea si am nascut ziua la 13:47.

AMR 4+ saptamani pana la

Oho... Ai stat si tu olecuta pana sa se produca evenimentul...

Cristina 37+ cu

da..dar eu nu aveam nici o contractie nimic. pana pe la 10 asa...ma foiam prin salon...imi facusera un calciu si imi bagasera o perfuzie pe la 9. cred ca au asteptat sa vina contractii si la mine...dar vezi de nu...abia dupa ce au dublat doza la perfuzie am inceput sa simt ceva putin...stiu ca prima doza de epidurala mi-a facut-o la ora 11 fix...mai mult nu imi aduc aminte...la 13:15 cam asa am intrat in sala de nasteri si la 13:47 am nascut.

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA ma batea gandul sa iau si eu camasi speciale de alaptat,pt spital...Dar vad ca nici tu nu le-ai scos...si nici eu la celelalte nasteri ,ca mi-era rusine sa nu ma certe ca vin cu ele de acasa,ca ma uitam in jur si nu era niciuna imbracata cu altceva decat alea de spital.
asa ca sa ma potolesc?

potoleste-te, da! nu-ti lua nimic ca le iei degeaba, doar daca le folosesti apoi acasa... erau camasute albe cu verde (ca sunt culorile provinciei ) si albe cu bulinute rosii, foarte curate, miroseau frumos, largi si usoare... doar papucii de casa mi-au trebuit!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput