Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
aoleo e ziua lui fimeu si eu nu am stiut? cum asa? de unde si pana unde? ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Dragos se sarbatoreste ca zi de nume de Dragaica
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
ale1212xa spune:
aoleo rusine sa imi fie ca nu am stiut chestia asta
atunci LA MULTI ANI si puiului tau, multumim ca ne-ai luminat si pe noi...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Nik0le spune:
Incep cu o perla de-a Isabelei: "Mami, de ce ai unghiile in pielea goala?" Mi le stersesem de oja...
micki, felicitari ginerelui pentru statul in patru labe si pentru mersul asa (chiar si in marsarier)! Si pentru ca merge bine diversificarea! (pentru asta o felicit pe mami )
Bea, l-am admirat pe Ivan, ce frumusel e! Imi pare rau ca ai asa o so_acra...
al3csa, felicitari pentru cresterea lui Yannis! (aveti mai mult decat noi, desi Irina a fost mai mare la nastere, deci a crescut fff bine!).
tomaca, ne spui doar de concurs? Voi ce mai faceti?
Cata, danyelana, Bea, haircut, ioana_fota, MP, xela, lorex, micki, alexutza, myky, va multumesc mult pt ca v-ati bucurat alaturi de mine pentru rezultatul controlului neurologic!
ayanna
evyme, ma bucur ca mai treci pe la noi, felicitari lui Sebi pentru intoarceri si pentru "mama"!
decenuela, felicitari pt licenta! Asteptam pozele cu jiji...
xela, spor la impachetat (desi cred ca ai terminat pana la ora asta... eu maine o sa fac lista).
mandruta, plimbareata mica cu ochii negri!
Trimit si revin cu o alta placinta.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Cata, io eram cu Parisul si frica de avion... M-ai facut sa zambesc larg cu aprecierea Bucurestiului, cam asa zic si eu in mare parte din timp. Imi pare rau ca-mi impartasesti frica de avion... Si io am niste greturi cam ciudate, mi-am luat un test.
cris.d, ma bucur ca ne scrii, sa-ti fie de bine rasfatul la spa. Felicitari Emei pentru hohote, rostogoliri si gustatul fructelor!
bubu, spor la pregatiri!
alexutza, drum bun si petrecere frumoasa la botez, sa iasa totul cum va doriti! Imi pare rau pentru incurcaturi... Bine ca ati rezolvat cu pasaportul lui Yannis! In materie de carucioare usoare, care se strang umbrela, io pusesem ochii pe un Brevi B-Light, e ceva mai usor decat Chicco London, dar in rest are cam aceleasi caracteristici din cate am vazut (am impresia ca tot asa nu se poate lasa spatarul mai jos de 45 de grade).
Bun venit Andrelina si patriotus!
simplicity, bine ai venit! Ce nume frumos are fetita ta!
miremia, mini-ursuleata!
myky, sper sa vina si la voi nopti mai bune cat de curand! Si io am parte de foiala de cateva nopti incoace, ca o pun mereu pe Irina la loc in patutul ei dupa ce o alaptez si nu e obisnuita cu locul (n-o mai pot lasa cu mine in pat, ca mi-e teama sa nu cada, deja se rasuceste pe toate partile).
MS, sper sa se linisteasca Sebi curand sa puteti dormi si voi bine!
dandanaG, multumesc pentru aprecieri!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa aoleo rusine sa imi fie ca nu am stiut chestia asta atunci LA MULTI ANI si puiului tau, multumim ca ne-ai luminat si pe noi... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
ce bine imi pare
doar tr sarbatorit baiatul
pupati Dragosu' din partea noastra
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
simplicity spune:
Nikole multumesc de apreciere(vis-a-vis de nume)
Fetita mea astazi si-a bagat prima data piciorusul in gurita..........sa plang?sa ma bucur?............oricum nici unul din noi nu stam cu degetul sau piciorul in gura............deci ..........sper sa treaca repede faza
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Nik0le alexutza, drum bun si petrecere frumoasa la botez, sa iasa totul cum va doriti! Imi pare rau pentru incurcaturi... Bine ca ati rezolvat cu pasaportul lui Yannis! In materie de carucioare usoare, care se strang umbrela, io pusesem ochii pe un Brevi B-Light, e ceva mai usor decat Chicco London, dar in rest are cam aceleasi caracteristici din cate am vazut (am impresia ca tot asa nu se poate lasa spatarul mai jos de 45 de grade). de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Merci si mie imi place B-light dar are numa 2 pozitii la spatar, Chicco london are 5...acum ma dispera ca nu am unde sa le vad live pe astea de la chicco London si asa numa de pe net...
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza welcome simplicity . Sper sa ne scrii des de acum incolo. Eu am plecat ...bou si m-am intors mare vaca, am rezolvat nu zic ca nu, cel mai important Yannis are pasaport. Cardul e pe numele vechi asta dupa ce de 2 luni, stiind ca expira si ca se reinnoiesc automat am dat telefoane la banca si tarcoale la sucursalele din jurul meu (3!!! 3 SUCURSALE DIFERITE !!! plus telefoanela sucursala unde am contul) sa intreb sigur, sigur daca nu cumva trebuie facut ceva sa nu ma trezesc ca ma cheama pan la mama naibii in Dorobanti sa ridic cardul nou si el e de fapt pe numele vechi ca nu am timp sa mai fac odata un drum pana acolo si normal tot pe numele vechi asta ca sa nu pot face io cumparaturi! si cik sa mai stau si toata luna August in Grecia (in Grecia nu e cu PIN, trebuie la magazin sa arati un act de identitate sa dovedesti ca esti posesorul cardului) La primarie am luat din greseala si in graba...copie si original...da originalu era tot o copie da color...mama lui ala care o fi facut cope color! io o intorsesem pe spate era scris un numar, zik ok e originalu are nr de inregistrare si stampila albastra, asta e! Offf si mi-au zis la primarie ca ala nu e nici un fel de nr , ca apostila e mare cat casa ...acasa am realizat uitandu-ma mai bine ca era scrisul sotului meu pe spate si un nr de tel fix de Grecia deci treb sa ma mai duc odata asta ca sa termin cu modificarile legate de casatorie si sa imi fac buletin ca lumea sa pot sa imi fac si io pasaport, permis etc Ca le-a fost mila la politie ca nasteam si nu aveam buletin asta iarna si mi-au facut buletin cu "lipsa act casatorie", iti faci treaba cu el (banca, indemnizatii, alocatii) dar pana la emitere de acte ale politiei pe baza lui (permis, pasaport) cred ca deja v-ati saturat de peripetiile mele Yannis a papat i piersica, o nectarina si un morcovel mic, multzumim de intrebare. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Of, cate intamplari. Dar povestesti atat de frumos...
Pupam Yannis mancaciosul
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
Ruxita cumva dilatare manuala? Un fel de masaj al colului...Pe mine m-a ajutat f mult la prima nastere, doare ca naiba dar la mine a fost eficient....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
mariucasara spune:
citat din mesajul lui simplicity Nikole multumesc de apreciere(vis-a-vis de nume) Fetita mea astazi si-a bagat prima data piciorusul in gurita..........sa plang?sa ma bucur?............oricum nici unul din noi nu stam cu degetul sau piciorul in gura............deci ..........sper sa treaca repede faza Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica) |
Sa te bucuri ca ai fetita mare care isi descopera corpul... O sa treaca...mai devreme sau mai tarziu....
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 6.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......