Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Dar cate zile a avut ciclul asta?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Pai stai sa vad,UM e 30 apr deci azi sunt z56

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor eu va las are sotul treaba la pc

Mergi la inceput

Camcris Ne auzim la cafelutza.

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

maine s-ar putea sa lipsesc ca sunt plecata de dimineata cu actele cred ca intru mai tarziu

Mergi la inceput

Camcris.

Cosmina si daca nu apar uratii pe duminica,luni mai faci test?

Mergi la inceput

Tana nu stiupe prospect scrie ca trebuie sa vina in max 10 si Bebelu e si patita ca ei asa i-a venit in prima luna.Asa ca nu stiuParca nu as vrea sa vad iar doar o liniutzaMai vedem....
Camcris te asteptam cand ai timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hello dragutelor, din pacate vestile nu sunt deloc bune. Dupa ce s-a uitat pe toate analizele si am facut si ecografie verdictul a fost unul fff dur: nodul hipoecogen - endometrioza recto-vaginala. Suna ca naiba si asa si e. Singura sansa de bebe FIV direct. Imi vine sa ma sui pe pereti. Nu-mi revin din soc. Ori la operatie nu s-a vazut si-atunci ce rahat de operatie a fost aia, ori s-a format dupa, ceea ce e cam greu de crezut.
Mi-a dat sa refac unele analize de sange ca erau cam vechi, mai face si sotul, ne-am programat saptamana viitoare. Si direct la FIV, numa' ca de unde naiba atatia bani, nici nu stiu exact cat costa.
Si dupa ce fac bebe, musai tratament ca sa nu dau in altele mai grave, ca cica nenorocirea aia de nodul e fff periculos.
Imi pare rau, dar asta e situatia, trebuie sa fac cumva sa-mi revin.

in devenire

Mergi la inceput

Didi imi pare rau ca ai primit asa o veste.Sper sa reusiti sa o scoateti la capat cu FIV-ul.
Te imbratisez tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

didi sanatate multa tie
gandeste-te momentan la tine
si apoi la un bebe
eu stiu fete care au ramas cu tot cu endometrioza
in urma unei laparo
da cine stie
incearca sa te si rogi mult
te va ajuta DD

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput