Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 9
ionela.n spune:
Am reusit sa deschid google docs, dar la mine e tot gol, ca o adresa de mail 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
chichiutza spune:
Alynta foarte interesant site-ul cu numele. Il voi cerceta cu sotul pe seara cand vine.
Tot cam in plop suntem cu numele!
Cristina
25+
eveline spune:
Multumesc Fistiq
... Lumea din jur a fost un pic reticenta la acest nume, nu multi auzisera de el(de rude vorbesc). Noua ne place deoarece eu si sotul ne-am cunoscut pe mirc cu mult timp inainte si asta era nickul(ha...unul din ele) sau...
...si am hotarat de mult ca daca vom avea un baietel sa-l cheme asa. Acum, cand vorbim despre el, asa de tare ne-am obisnuit incat nu l-am mai putea schimba...
Blondut sper sa iasa si al meu
ca asa e si Bianca. Bianca seamana la trasaturi (mai putin la parul blond pe care-l mosteneste de la mine, asa il aveam eu cand eram mica) cu taica-su...e leita leita, vorba cuiva, cand sunt unul langa altul parca e un opintic mare cu unul mic. Asa ca a "iesit" fata blonda cu ochii negri. Eu am ochi albastrii...poate ii mosteneste Darian...una peste alta sanatos sa fie!
25+ Darian si mamica de
Bianca
chichiutza spune:
Donna ideea era sa-i zici ei vreo 2 nu sa sfarsesti tot tu prin a bazai... off...
Cristina
25+
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Am reusit sa deschid google docs, dar la mine e tot gol, ca o adresa de mail ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
In stanga cum te uiti la monitor ai un meniu apasa "deschise de mine" si iti apare documentul" date contact".
29+
Bianca Gabriela
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
In stanga cum te uiti la monitor ai un meniu apasa "deschise de mine" si iti apare documentul" date contact". 29+ Bianca Gabriela |
La mine nu apare nimic
. Scrie pe fereastra din mijloc: "Nici un document deschise de Dvs" 
Oooooooooo, viata, cred ca imi pierd si ultimul neuron
. AM reusit --------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+Minunea noastra
clary spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
La mine nu apare nimic . Scrie pe fereastra din mijloc: "Nici un document deschise de Dvs" ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Atunci apasa pe "toate elementele"..ar trebui sa-ti apara exact ca un email.
29+
Bianca Gabriela
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Adelena, felicitari pt noua semnatura! sa o tineti tot asa pana la 40 s ![]() Anna, si eu o sa nasc tot la Filantropia -------------------------------------------------- Sunt o cu de 24+Minunea noastra |
stiu. esti la Haiduc. si eu ma gandeam sa merg la el dar ao sa merg pe mana astuia pe care mi l-a recomnadat medicul meu.
poate ne vedem la spital ca tu esti cu o saptaman inaintea mea dar eu o sa fac cel mai probabil cezariana asa ca poate ma programeaza mai devreme.

23+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
clary spune:
La mine nu apare nimic
. Scrie pe fereastra din mijloc: "Nici un document deschise de Dvs" 
Oooooooooo, viata, cred ca imi pierd si ultimul neuron
. AM reusit ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
[/quote]

29+
Bianca Gabriela
alynta27 spune:
Fain! Bravo! De acum va urmeaza pozica cu "autorul"!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra