Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Adelena felicitari pentru semnatura noua! tot inainte pana la 40s!

Anna de ce-ti faci atatea probleme? Daca dr tau ti l-a recomandat inseamna ca e un tip ok, si va veti intelege de minune!

Crinuta

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Ieri dimineata am fost la spital si am facut niste analize. Toate au iesit bune, dar cica am o usoara anemie. De la ce o fi oare. Tre` sa mai vina rezultatul la toxoplasma sapt viitoare si dupa 6 iulie merg la dr meu cu analizele

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Si mie mi-a iesit o anemie usoara...iti papa bebe sange mult, trebuie sa iei fier. Iei deja cumva? Eu iau tardyferion. N-ai ce face. Asa e in sarcina de la jumate incolo.

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Iau doar Elevit. In iulie cand merg la dr meu, o sa vad ce imi zice si ce imi recomanda

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata!

Azi am o stare... M-am trezit pe la ora 5, dupa un vis ciudat, si am o senzatie urita. Parca nascusem, dar fara dureri, nu-mi curgea nici singe, iar bebe nu era niciunde.
M-am trezit brusc din somn si l-am rugat de bebe sa miste putin sa-l simt. Si l-am simtit
Acum vreo ora isi gasise o pozitie, ca ma durea efectiv pielea de pe burta de intinsa ce statea.

Apropo de nume, la noi s-a definitivat cu Tudor. Eu mai vreau si Stefan, dar tre sa mai lucrez pe linga tati.

----------------------------------------------

cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Acum ca ma gandesc bine si la mine s-a definitivat Darian Si noi trebuie sa ne mai gandim la al doilea nume, avem o lista intreaga...si ca niciunde, problema nu e ca la unul ii place si la altul nu, problema e ca ne plac mai multe si trebuie sa alegem doar unul. Ar mai fi: Albert, Robert, Dragos, Victor si nu mai stiu...am lista acasa...

25+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Victor era sa fie si la noi, pt ca pe nas il cheama asa. Pina la urma ne-am razgindit.
In ceea ce priveste Stefan, nu e problema ca lui tati nu-i place cum suna, problema e ca nu vrea un nume care sa se sarbatoreasca. Auzi la el!

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ia sa vad ce semnatura mi-a iesit

25+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Alynta, multumim de sugestie. Asa am aflat si eu ca Ramona, inseamna aparat de DD. Si dc stau si ma gandesc, oricate perioada dificile am avut in viata , DD a avut grija de mine si m-a aparat. Sa va zic ca in 2009 si 2008 in luna dec. am avut doua accidente auto, cu dauna totala in care eu si nimeni altcineva nu a patit nimic. La primul eram cu mama si mi-a stat un copac in cale si slava Domnului ca suntem bine amandoua, numai cu 2 zile spitalizare pt analize si la al doilea am derapat pe contrasens si m-a lovit o masina, amandoua fiind cu dauna totala , dar nimeni nepatind nimic, eu venind la munca si stand pana la sf. programului.
Asa ca in mod sigur numele isi pune amprenta pe destinul celui pe care il poarta.

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

A, si am remarcat si dintr-un mesaj anterior ca ati ales Darian, Eveline. E foarte, foarte frumos.
Chiar cunosc un Darian mititel de vreo 4 anisori. E blondut, si cuminteee si delicat ca o fetita

cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Nici la mine cand am dat clik direct pe link nu mi-a deschis , dar am deschis o noua pagina pe google si am scris link-ul si l-a deschis
incercati si voi poate poate

Burtica de 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Alynta super listuta,am copiat explicatiile pentru numele care ma interesau si i le-am trimis sotului.

Fistiq intr-adevar sunt teribile visele din perioada sarcinii,inainte nu imi aminteam nici un vis dimineata, iar acum imi trebuie ceva sa imi dau seama ca n-au fost realitate. Sunt asa intense, cu o multime de sentimente contradictorii, cu detalii etc.
Dar sunt doar vise.

Eu am reusit sa ma cert cu colega si am bazait pana acum

Donna 24+ cu

Mergi la inceput