Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Tigrutz, super idee...

chestia cu sa avem intai casa, masina, etc si apoi copii am patit-o si noi ....Miruna a venit foarte tarziu fata de dorintele noastre si conjunctura ne-a facut sa ramanem fara casa inainte sa raman gravida...norocul nostru ca am reusit sa recuperam si ne-am mutat de la parinti cu o luna inainte de a se naste ea...

acum incapatanarea mea de a obisnui copilul sa doarma singur, in camera lui, nici macar in aceeasi camera cu Miruna, ma face sa ma mult eu din dormitorul nostru, pe care o sa-l reorganizez pentru bb mic, si sa dormim nu stiu exact unde...in sufragerie, in balcon...vedem noi

ideea de baza este sa dormim, copiii sa fie linistiti in camerele lor si sa nu fac nopti albe.

cred ca faptul ca Miruna a sta de la inceput singura in camera ei, nu a fost luata in brate decat cand a fost cazul, nu i s-a aprins lumina peste noapte, nu i s-a vorbit noaptea, nu a primit mancare de la 12 la 6 dimineata, a contat foarte mult si ca atare eu nu stiu ce inseamna nopti nedormite, plimbat cu copilul in brate prin casa, leganat, etc.....

poate vi se pare ca suna a egoism, dar parerea mea este ca daca copilul are un program strict, rutina si stabilitate in primul an de viata, se dezvolta mai bine

azi am limbarnita

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ral_eli felicitari pentru vestile bune
si eu am gasit destule haine dragute normale, nu pentru gravide care ne vin si noua bine, de la haine pentru gravide mi-am luat decat panatalonii ca-s cu burta aceea speciala, dar atat!

ioanast, anya2010 eu sunt destul de linistita chiar daca am luat atatea kg in plus si va sfatuiesc si pe voi tot asa sa fiti. Le dam noi jos dupa nastere! In privinta mancarii, eu poate am si norocul ca nu pot
manca mult caci ma simt imediat plina, iar cu dulciurile nu ma atrage decat inghetata in mod deosebit si cu toate astea am luat destule kg.
Fiecare cu metabolismul sau, asa ca mai bine nu se stresam ca avem destul timp sa ne facem griji de greutate dupa ce nastem

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si mie a inceput sa-mi apara celulita..inca este putina, dar am inceput sa-mi dau cu gel din acela de la elancyl...
in privinta locuintei suntem mai norocosi...ne-au lasat socrii un apartament cu 4 camere si ei s-au mutat la tara...asa ca spatiu de depozitare copiiiiiiiii avem, numa sa vina ...

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

tigrutz ai perfecta dreptate ca nu trebuie sa asteptam sa aiba fiecare copil camera lui ca sa-i facem.
si noi am fi dorit asta dar daca stateam chiar sa ajungem la asta cine stie cati ani mai treceau pana faceam copilul, si eu am deja 30 ani.

anya2010 si noi tot 2 camere avem si tot asa consider ca vor creste bine si sanatosi si copii care nu au camera lor.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ma pregatesc sa plec la doctor, sa-mi tineti pumnii!!!

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

iti tinem pumniiiiiii..........sa ne aduci vesti bune!!!!

17+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

tigrutz si pt fetele in aceeasi situtie, nu va fie frica ca nu aveti spatiu. noi am fost 2 la parinti si cu toate ca aveam 3 camere am dormit cu parintii pana pe la 6 ani (in primul rand ca nu s-au putut dezlipi parintii de noi si apoi din motive economice : se facea cald intr-o singura camera si acolo stateam cu totii)
apoi ne-am marit si ne-a mutat pe amandoi intr-o camera , cu toate ca eram frate si sora ne-am inteles f bine si nu am simtot ca as avea nevoie de camera mea (doar cand ma enervau posterele lu' frate-miu cu jackie chan )

17+

Mergi la inceput

sashenka_h tinem pumnii
si te asteptam cu vesti bune

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

allexia, mai vroiam sa iti zic apropos de greutatea bebeilor, ca pe langa tot ce ti-au spus fetele (ca in timpul sarcinii si dupa au curbe diferite de dezvoltare iar graficele sunt pur orientative), mie una nici nu imi plac copiii grasi. un pic mai dolofani in primele 5-6 luni de viata este ok insa dupa aceea devine o problema grasimea pentru dezvoltarea lor mentala. cand alti copii se misca deja liber si exploreaza si invata sa mearga si sa se joace cu tot felul de chestii, copiii grasi stau nemiscati in patut/carut/brate si abia intorc capul intr-o parte si in alta. nu e f important la prima vedere daca invata sa mearga la 11 luni sau la un an si 2-3 luni, dar practic pentru tine ca mama si pentru relatia dintre voi cu cat devine mai dezvoltat mai repede, cu atat e mai usor si mai placut. sa nasti un copil cu putin peste 3 kg e perfect ok si asta iti doresc. sa nasti copil de -> 5 kg deja ridica niste semne de intrebare si cu privire la obiceiurile culinare ale mamei si la sanatatea pe viitor a copilului.

Mami de (28.10.2008) si bb2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

ma pregatesc sa plec la doctor, sa-mi tineti pumnii!!!

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

daaaaaaaa sa vii cu vesti bune

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput