Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

sunset_zuzi si geniusamb tot asa suntem si noi
nici noi nu reusim sa strangem bani dar tot speram ca vom reusi
din pacate nici la noi BB nu va avea deocamdata camera lui, poate peste un an, speram si noi ca vom ramane singuri in casa

dar multumesc ca ne spuneti planurile de cumparaturi, ca sigur de unele din ele uitam

ma apuc sa fac lista, ca sa constientizam macar cat de multe sunt

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

despre greutate ce pot spune...am luat 1,5 kg dar dupa ce am dat 9 kg de cand am ramas gravida, deci mai am 7 kg de luat ca sa ajung la greutatea cand am ramas gravida (nu da-ti cu pietre )
cat despre cumparatul dinainte de a naste fiecare cu parerile lui...eu am luat totul inainte, a fost mai comod, nu am dat toti banii odata si am ales exact ce mi-a placut si mi-am dorit, ca daca imi lasam barbatul nu stiu ce iesea. acum inca nu ma gandesc la cumparaturi ptr ca sincer am tot ce-mi trebuie, o sa mai iau ceva hainute dar mai incolo

fetelor sunt disperata ca imi pleaca bonaa. HELP!!!

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

mi-e greu sa va urmaresc
dar ma bag si eu ca musca si va zic ca ieri am facut eco de TT si bebe e bine si e baietel , dar nu-mi pun inca carucior ca imi pun o speranta in morfofetala, poate vede altceva. cu toate ca parea destul de sigura
eram asa bucuroasa ca e bebe bine ca am uitat sa ma uit pe masuratori , dar ma uit diseara si va zic
bebe tot mai mic este
eu inca nu am luat kg , dar eram destula si de inainte. Si eu am ajuns la concluzia ca fiecare organism reactioneaza altfel: inainte de sarcina ma ingrasam si de la apa si tineam cont de orice acum mananc normal, si dc mi-e foame mananc si la 10 seara, si am pap si ciocolata (neagra, si cate 2 patratele pe zi),eugenii (mare fan), napolitane,inghetata; ceeea ce inainte nu puneam gura. se pare ca bebe mi-a modificat metabolismul :)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

loredana eu am asigurare la CMU si am fost doar de vreo 3 ori in celelalte sarcini, dar nu vreau sa mai calc pe acolo...doctorii sunt sub orice critica sau am avut eu ghinion dar oricum mi-a ajuns

Mami Andreea 18sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

cat despre hainutze , la mine e oficial : de o saptamana numai ma incape nimika , asa incat in wk am luat toate hainele si le-am pus in cutii (cel putin sa numai ma incurc de ele)si am ramasa cu cateva fuste care aveau betelie elastica si niste bluzite mai largi.
am fost si eu pe la magazine de gravide dar mi s-au parut f exagerate preturile (pt bugetul meu) si mi-am gasit de la magazinele "normale" bluzite care pot fi purtate si de burtici iar pantalonii i-am luat din piata (de in cu betelie)
in capitolele trecute , ne plangeam, fetele mai grasute, de frecatul intre picioare si am incercat niste colanti scurti care ii port sub fuste sau rochie si vad ca-i suport destul de bine (sunt din bumabcel , respira si pielea si ma simt comoda)

cam atat despre experienta mea de shopping

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Offf, subiectul kilogramelor, trist. Eu am pus 5 kg desi nu eram slabutza oricum. Stiu ca se face bb mare si mancand conform regimului de la nutritionist, dar pur si simplu nu am avut vointa sa nu mananc deloc dulciuri si foetaje si prajeli. Am incercat asa sa fiu rezolnabila dar deloc...parca nu mi-a venit, dar nu pt bebe, pentru placerea mea.
Cumparaturi la prima sarcina eu am inceput sa fac de pe la 7 luni, cam cand am considerat eu ca bb e viabil chiar daca se naste prematur. Nici acum nu voi cumpara nimic mai devreme si sper sa fac cumparaturi putine si eficiente ca doar mai am destule chestii de la bb1.
Felicitari celor care au pus doar 1-2 kg si mananca ca la carte! Sa vedeti ce bebei mari si sanatosi veti face. Eu tot imi propun si eu dar nu sunt in stare...

18+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Si noi suntem la fel, bebe in niciun caz nu va avea camera lui si nici primul copil, Vlad, n-o are, doarme cu noi. Dupa cum stiti, romanul s-a nascut inventiv si descurcaret, asa ca de aproximativ 1 luna, Vlad are pat suprapus...peste al nostru. Patul nostru este dublu, patul lui de o persoana este prins cu o placa de pal si suruburi. Din pacate, nu va pot explica prea bine ca nu ma pricep, dar e foarte ok, arata bine, iar Vlad este extrem de incantat. Bebe va prelua patutul lui Vlad, pe care el l-a folosit doar cateva luni, pt ca in rest a dormit cu noi in pat ... si asta e, vom vedea ce se va intampla pe parcurs.

Au fost multi care au spus ca suntem inconstienti ca in conditiile in care locuim in 2 camere, dar cu mama mea, ne-am incumetat si la al doilea copil. Ni l-am dorit, ne-am gandit ca s-ar putea ca peste 5 ani, de ex, sa ne luam casa noastra, dar peste 5 ani sa fie mult mai greu sau chiar imposibil sa mai avem un copil.

Avem un cuplu de prieteni de 30, respectiv 31 de ani, care au casa lor, masina, salarii foarte bune si totusi, ea nu ramane insarcinata, incearca de vreun an jumate...
Asa ca fetele care sunteti in aceeasi situatie, eu zic sa traim clipa, sa avem grija de noi si bebei...va rasari soarele si pe strada noastra...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna burtici Vad ca iar se discuta despre kg eu am ajuns la greutatea dinaintea sarcinii(am slabit 5kg in primele 2-3 luni), inca imi vin hainele pe care le-am purtat vara trecuta, doar ca trebuie sa ma deschei la nasturii de la pantaloni cand stau pe scaun, bebe e un sensibil si-mi da imediat de stire ca-l deranjeaza In schimb celulita e in floare, mi-a aparut si pe partile laterale ale burtii lipsa de miscare isi spune cuvantul. Vreau sa ma duc la aquagym pt gravide dar inca nu am timp de asa ceva. Din pacate inainte de sarcina eram mai atenta cu mancarea, aveam grija sa manac sanatos, acum alimentatia este dezorganizata si dulciurile sunt felul principal. Nu am nici o pofta de mancare gatita..lactate si salate cel mult, mai ales de cand s-a incalzit afara.
Cum va simtit azi? pe mine ma doboara vremea asta, am multa treaba la birou si nu pot sa ma concentrez

Ana 20+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

tigrut noi am fost 3 copiii la parinti si am locuit intr-un apartament de 2 cam semidecomandat. Despre asta am crescut sanatosi si ne-am bucurat de copilarie. Inainte parintii nu erau asa stresati de faptul ca nu aveau camere separate pt copii. Si eu tot la 2 cam stau si bebe nu va avea camera lui.

Ana 20+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am aparut si eu..fetelor eu incep sa nu mai am timp..cand am de facut ceva prin casa trebuie sa fac pauze multe ...apoi mai ies si pe afara..vin iar ma odihnesc..mai dorm..dus..uscat pe par sau intins..si gata se termina ziua..
mie imi place avocado f f mult..eu fac sos pt salata de pui cu avocado..de obicei imi place sa-l tai in 2..scot samburele ala si pun miere si maanc asa cu lingurita si e f f bun..sau il bag la blender cu f putina pa si-l fac pasta ..apoi in pahar si pe deasupra cateva fructe taiate si miere..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 19+ cu

Mergi la inceput