"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
Of, Nico!
Sunetele ascutite sunt de la bronhospasmul pe care il are. El avand teren alergic orice viroza ii determina o hiperreactivitate bronsica. Ar trebui sa treaca cu ventolinul.
sanatate ginerelui meu!
tuchita spune:
Maria, buzele pot fi rosii de la febra. Sa nu aiba vreo stomatita ceva. nu stiu daca la varsta asta mai fac asa febra de la masele....
Nicoleta spune:
Tuchi, multumim. Dar azi niciun bronhospasm, sunetul ala este de la "ingustarea" cailor respiratorii (traheea) din cauza secretiilor. Sper sa nu mai aiba wheezing. Niciodata!! Maine aflam daca viroza sau un alergen este cauza cauzelor! (Fac tot ce pot sa ai un ginere sanatos! Destept este, frumos nu mai zic... cu inteligenta emotionala sta extrem de bine! Si are si mama OK! )
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
tuchita spune:
pe cuvant ca nu va mai fac cafeaua neverever!parca va pun superglue in ea de nu mai ciripiti!
Nico, sunt convinsa ca am facut o alegere buna!
VALENTINA C spune:
Hip-Hip Uraaa!!!! Am reusit sa gasesc cazare chiar in vila unde sta fam Mufy!!!! Doamne ajuta sa fie copiii bine sa plecam luni devreme catre mare!! ( anul trecut pregatisem tot si a facut Matei febra)
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Clau multumim!
Tuchi, nu are nici un alt simptom si febra a scazut! Stomatita nu ii cu afte...
sovietica spune:
multumim mult pentru laude!
Si mie imi place sa zic ca Ana seamana cu mine si neamul meu de lipoveni, si Sasa seamana cu Omul. Dar multi zic ca Monix, ca seamana si ei doi intre ei, si amandoi cu cu fiecare parinte. Accept orice, numai sa nu incep sa aud ca seman eu cu Omu :))
Vali, unde e vila respectiva, la munte? e aproape de Buc?
Nico, sanatate Stefanului!
Dudu, si noi am fost alaltaieri cam in aceeasi oala cu febra. La noi cred ca e de la dinti, ca atata ne-a marait si a stat cu mainile in gura... scaune moi n-are?
Ce tihnit e Mateiul acolo in batatura! si cum doarme el pe banca!
Luny, unde era acolo? recomanzi?
Si acum iar plecati in alta parte? trai pe vatrai :))
Tuchi, exact la nivelul vostru suntem si noi cu pampersii. daca e in putza goala, merge singur la olita. daca ii pun chiloti, 90% se scapa in ei!
Ce o fi cu Zoze? a disparut cu sau fara preaviz?
Eu, de bine ce mi-a zis Omul sa fiu atenta cu cheltuielile, cred ca m-am dereglat, am fost si mi-am luat 2 costume de baie (nu stiu pt ce!) si o pereche de mergatori sport (astia stiu pt ce).
Ah, sa nu uit! La multi ani, Sanziana!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
midasnu spune:
nu am mai dat demult pe-aici, lipsa de timp sa va citesc, am zis ca nu este cazul sa va incurc cu ale mele, atat timp cat nu sunt prezenta sa iau parte la bucuriile si necazurile voastre, si totusi, am zis sa va iompartasesc si voua bucuria mea, faptul ca in acest timnp am reusit sa mai aduc pe lume un bebe, Stefan, in data de 6.06.2010.
Si cum eu tin copii greu pana la termen, a venit pe lume tot la 36 saptamani (dr a zis ca ar fi totusi 37), 3000g, 49cm, apgar 9. tot normal am nascut la maternitatea din buzau.
va pupam si sa auzim de bine!
VALENTINA C spune:
Sovi, este Casa Domnita Ralu, in Vama...Gasesti poze pe net.. Noua ne-a placut ca are o curte cu verdeata...Iar Luny e deja acolo de dimineata..
Midasnu, felicitari!!!!!
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
dudurutza spune:
Sovi, nu mai are nici febra, nici scaune nu a avut. Tu cum ai redus febra?
Midasnu, felicitari, sa-ti traiasca puiutii