"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"
Raspunsuri - Pagina 5
dudurutza spune:
ce fac fetele
Gudinde esti dragutza; nici eu nu credeam ca voi preda fizica, noroc ca-mi place, asta ma consoleaza,uneori...
Nicoleta spune:
Midasnu, felicitari pentru bebe Stefan!
Stefan este ok, putin ragusit (sau mai bine zis cu clopotica diminuata, dar asta nu l-a oprit sa se converseze in parc vreun sfert de ora cu o fetita clasa a 3-a). Va fi si mai bine, asta stiu sigur, maine s-ar putea sa aflu rezultatele de la testele de alergie.
Astazi am avut o vreme superba, cu ceva vant, dar cu soare si cer senin! Am iesit cu copiii in parc dupa-amiaza, cu Matei si de dimineata, am si dormit putin, la pranz, ca eram terminata dupa ziua de ieri... Maine mai este si-mi vine sotul, sper ca miercuri sa ajunga si Cristina (sa nu aiba probleme la vama), vinerea viitoare ma intalnesc si eu cu o randunica :)...
Vali, Luny, sa aveti parte de vreme faina la mare!
Dudurutza, sa nu mai faca puiuta febra!
Sovi, deci zici ca mai rau te-a indarjit Omu! Eu raman la parerea mea: fratele mai mare - tati; piticutza -tu!
Tuchi, asa bine ar fi prins cafeaua ta! Dar am uitat sa ma servesc.
Maine imi iau copilul mare de la scoala pe la 11, parca vad ca piciul va adormi pe trasura... poate voi avea timp sa stau si eu de vorba cu Juniorul meu mai mult.
De 2 seri Matei adoarme LANGA mine, fara sa fie plimbat. La pranz nu am reusit inca performanta.
Revin. Scuzati amestecul de idei...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
daciana.t spune:
salutare crenguta
nu am mai trecut pe aici, am avut unele probleme si inca o parte nu s-au rezolvat( inca nu am cartea de munca, se pare ca ITM-ului din Bucuresti ii trebuie 1 luna sa scrie o incetare de activitate , pentru a-mi depune actele la somaj). si ca sa fie totul bine de ieri dupa amiaza mi-e rau intr-una: ameteli, picioare de plumb, vomit tot ce mananc(in afara de apa si covrigi), stari de lesin, de greata, ma doare mijlocul in permanenta..toate la superlativ . ieri am zis ca e din cauza catorva guri de cafea , azi insa nu mai sunt asa de sigura. maine sun la ginecoloaga si vedem ce spune, parca vad ca ma cheama de urgenta la un control. nu m-am impacientat ieri pentru ca burtica nu mi se intareste, nu sangerez, chiar l-am simtit la un moment dat pe bebe cum a dat din picioare( presupun ca a dat zdravan din moment ce l-am simtit, caci abia am 13 s si 4 zile)
naty, coletul a sosit, astept maine sa il ridice
as vrea sa citesc din urma sper sa si reusesc, macar capitolul asta
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
dudurutza spune:
Nicoleta, sa fie bine testele, sa ii treaca lui Stefan si ma bucur pentru intalnirea ta cu randunica calatoare!
Daciana, sanatate si ai grija de tine
Capul la cutie, am o lucrare de licenta, si la batranete e mai greu, ca atunci cand am terminat eu
daciana.t spune:
aa, asezonati totul cu faptul ca de vreo saptamana si ceva Daci nu mai vrea sa manance lapte
sugestii?trucuri?
noi nu mai folosim biberon(bine si la bibe avea perioade in care refuza laptele) ci sticla cu pai. dimineata ii mai puneam un pic de ciocolata in lapte...acum nu mai merge nimic
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Nicoleta spune:
Claudia, imi pare rau ca te simti rau. Iti trimite Naty crocsii aia care nu.ti placeau tie?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
sovietica spune:
Midasnu, felicitari pentru minunea mica!
Claudia, nici nu mai tin minte daca te-am felicitat pentru samburica... so: felicitari! imi pare rau ca nu te simti bine :(
Eu in locul tau nu m-as stresa asa tare ca nu vrea lapte. La varsta asta e suficient sa manance lactate, nu neaparat lapte dulce. Mie pediatra homeopata mi-a zis ca laptele e vital doar pana la varsta de 1 an.
Vali, abia astept sa aud de la voi cum v-a fost la vama. eu am ceva retinere sa merg cu copiii acolo. poate e nefondata retinerea.
Dudu, eu pt febra, cand a ajuns la 38.5 i-am dat extract de scoarta de salcie si de coacaz negru (prima pt febra, al 2-lea ca un antibiotic naturel) de la plantextract si m-am pus pe pozitii sa vad daca mai creste, sa ii pun si sosete ude cu otet, diclogesic, etc... din fericire n-a mai crescut. am dubii ca a scazut asa repede de la extracte, dar ma bucur ca a scapat. acum nu mai are nimic.
Nico, tin pumnii sa iasa bune rezultatele la analize!
Noapte buna!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Simo27 spune:
Midasnu,felicitari!sa iti traiasca baietii
Aoleu,Maria-fizica zici???mi s-a acrit 4 ani de liceu,5 ore pe saptamana.sunt sigura ca esti o profa buna cu studentii tai
Nico,va fi bine ca asa trebuie sa fie.Ariel e randunica??
OLGAAAA
Ca Zoze nu aude
Ce scump e Samu meu cand poceste cuvinte,de ex:picaluta-chifteluta.De ar poci mai des!
Inca nu m-am apucat de bagaje,am un chefff.Oricum,plec cu un nod mare in gat..off
daciana.t spune:
gata am citit tot, so:
LA MULTI ANI SANZIANA-ZANA!
vali, simo va asteapa cateva zile de impachetari, vremea zice ca de sambata se indreapta vremea, asa ca...super
apropo de costum de baie eu sigur trebuie sa imi cumpar unul
luny...mama ce curte frumoasa...si ce de pietris, Daci ar fi super fericita acolo...si cum pisica a scapat nescarmanata?si ce frumos doarme in leagan si cum da el de mancare la oite
nicoleta nu am stiut de faza cu televiorul e tare ...eu oricum il deschid sa ma uit la filme si documentare, ocolesc cu indarjire orice discutie sau stire
de ce nu-i faci niste aerosoli lui Stefan? la noi mai bine ne mergea cu aerosolii decat cu ventolinul si tot felul de alte chestii.
da crocsi aia care nu-mi placeau mie daca s-a oferit am zis sa nu pierd ocazia , in plus poate kinderului o sa ii placa, mai sti , acum astept maine si reactia gazei
simo la mine se mentin 22 de grade chiar daca aerisesc
ariel din pacate mai devreme sau mai tarziu toti ajung acolo
rami macar la voi cineva il invata prostii, Daci le prinde din zbor cand injuram la volan si uneori desi stiu ca ma aude si baga la cap tot nu ma pot abtine
midasnu felicitari pentru Bebe!
vad ca se vorbeste de febra si daci a avut duminica noaptea un pic de ferba...i-am dat nurofen, dimineata nu avea nimic, i-am mai bagat niste nurofen preventiv si am dus-o la gaga...de atunci nu a mai facut nici pic de febra
dudu bafta la licenta!
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Claudia, nici nu mai tin minte daca te-am felicitat pentru samburica... so: felicitari! (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
stiu ca o sa fiu trasa de inima insa am vrut sa multumesc personal
sovi, daci nu prea mananca lactate , mai baga cate un iaurt sau o branzica de la danonino, inutil sa spun ca de la 9 luni nu mai vrea branzica facuta in casa. altfel de branza nici sa nu auda, eventual din cand in cand branza sarata, rasa pe razatoarea mica...asa ca pentru ea e inca important laptele de seara si dimineata