Ati mai fost la Dragonul Rosu dupa incendiu?

Ati mai fost la Dragonul Rosu dupa incendiu? | Autor: jasmine30

Link direct la acest mesaj

Ati mai fost la Dragonul Rosu dupa incendiu?

Mai e ceva pe acolo sau a ars tot?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Chiar nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E a ars tot... Tu de cand n-ai mai fost acolo de ti-e frica ca a ars tot? Mergi in pace: partial pavilionul cu pricina a fost reorganizat in niste corturi imense, zic partial ca ma gandesc ca n-au incaput totusi chiar toate magazinele. Oricum depinde ce mergi sa cauti ai de ales intre 8 dragoni, n-a ars decat unul.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

da,eu am fost vineri si ieri.Mergi linistita,ai unde sa iti golesti portofelul

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

cumnata mea lucreaza acolo,din 8 dragoane ai ce alege,mergi si la haleala,cumpara plita incinsa deloc picanta cu pui e super buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Se mai poate ajunge cu trenul acolo din gara de nord sau nu?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Sa inteleg ca e Dragonul cu 8 capete? Si i-a ars decat unul...care s-a si refacut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Caut o casuta de plastic de la Pilsan, si sa fie la pret bun ca pe internet am tot gasit de la 500 ron in sus.Am vazut o oferta in alt lant de magazine care din pacate s-a epuizat.Pretul era cam in jur de 360ron, mai accesibil.
Am citit pe un post mai vechi ,de aici de pe site, ca la Dragonul rosu ar fi un stand cu jucarii de genul asta.Va rog daca cumva mergeti prin dragon si vedeti cumva standul respectiv spuneti-mi si mie.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Standul pe care i-l cautati este in primul Dragon ,Ca sa i-l dibuiti mai usor:cum stati cu spatele la linia de tren este mult in stanga pe prima linie lunga undeva in capat pe partea stanga.Sunt 2 deschideri ale standului au fel de fel de chestii nu retin acum sa fi vazut ce cautati dv. dar ce-i drept merg rar pe acolo.Ca sa nu-l incurcati verificati sa aibe vis a vis un stand cu hainute de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc tare mult.Am un baietel de 2,6 ani si daca pana acum o sapt nu stia decat ca vrea un cadou acum a descoperit la niste cunostinte casuta asta si cica asta vrea de la mosu.Sper acum sa-i putem indeplini dorinta.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput