Ati mai fost la Dragonul Rosu dupa incendiu?
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali Caut o casuta de plastic de la Pilsan, si sa fie la pret bun ca pe internet am tot gasit de la 500 ron in sus.Am vazut o oferta in alt lant de magazine care din pacate s-a epuizat.Pretul era cam in jur de 360ron, mai accesibil. Am citit pe un post mai vechi ,de aici de pe site, ca la Dragonul rosu ar fi un stand cu jucarii de genul asta.Va rog daca cumva mergeti prin dragon si vedeti cumva standul respectiv spuneti-mi si mie. ali Mama fericita de Andrei |
ali, am fost eu azi in 2 din cele 8 dragoane
casuta respectiva, pe care o cauti tu si pe care o vreau si eu
Se afla in dragonul nr 2, in cel cu scari rulante.
E un magazin cu jucarii pilsan, majoritatea.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
brazuca25 spune:
Langa Dragonul care a ars este un altul, nu stiu ce numar, parca 7, care are cele mai multe jucarii. Acolo e o firma importatoare Pilsan si probabil ca vei gasi ce cauti. Asta daca reusesti sa nu iei in seama sutele de jucarii din jur.
mamik fericita de
Denisa Maria (racusor din 20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Alex@Sara spune:
si eu am fost azi in Dragonul 8 (cel cu jucarii) si am ramas cam dezamagita...muulte jucarii dar nasoale.Alta data am gasit unele care erau si in hipermarketuri,la un sfert pretul din hipermarket,dar acum slaba oferta la jucarii care intr-adevar sa merite cumparate.Am vazut Alba ca Zapada(la noi asta e marea iubire momentan,si de cateva zile Tinkerbell)deci,AcZ cu un cal alb,era intre 19-25 ron acolo,draguta,merita.Exact acelasi lucru,in seara asta,in Bucur obor,60 ron...o mica mare diferenta
.Depinde de ce vrei,ca gasesti pt toate gusturile si buzunarele.caruciorul care in oferta Carrefure e 19,90 ron,l-am luat "la bucata" la 13 ron(cine putea il dadea chiar si la 25 ron
),si exact acelasi carucior,in Bucur 25 ron .Sper sa mai ajung sambata pe acolo.poate mai gasesc cate ceva,totusi.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rufus Cum ar veni...va luati casa noua! |
Mai sunt unii care pe criza asta mai fac si investitii imobiliare
Din pacate de plastic...
Multumesc tare mult pentru ajutor.
ali
Mama fericita de Andrei