Bromcriptina

Bromcriptina | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

Ce pot lua in locul brompcriptinei pt a stopa o lactatie? Nu imi plac deloc efectele adverse, am ulcer, si nu m-as lega la cap cu acest medicament. Variante mai naturiste, ceva? Imi amintesc de ceaiul de salvie ca ar ajuta...

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Florina la mine nu a funtionat nici ceaiul , nici varza pe sani.
A fost f aiurea. Nu puteam lua fata in brate de durere.
Tot din cauza contraindicatiilot nu am luat bromcriptina.
Am luat Dostinex..care erau scumpe la mom respetiv...am luat doua pastilute minuscule , din care se bea jumate parca la 12h. In primele doua ore m-a lasat durerea. Sanii s-au dezumflat mai tarziu.
Sanatate!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

exista la plafar niste capsule cu ulei de salvie, facute de hofigal, parca...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Imi amintesc cu groaza cand am luat acest medicament,atat de rau mi-a facut ca am preferat sa suport durerea decat sa mai inghit asa ceva (stari de greata ingrozitoare, dureri de cap si stare de lesin). Dar un medic pediatru mi-a recomandat urmatorul leac: cumperi un diclofenac gel si te ungi pe sani ori de cate oori simti durere si tensiune si te "strangi" cu o fasa elastica dupa ungere. Diclofenacul este antinflamator si calmeaza durerea si dupa 3-4 zile te vei simti mult mai bine. Pentru a preveni o mastita eu, fiind patita de multe ori, am luat si un antibuiotic - Ampicilina fiind special pentru tesuturi moi- 500 mg la 8 ore.
Atentie! Din momentul in care incepi sa folosesti Diclofenac bebe nu mai papa la san. Distrage-i atentia.

Multa sanatate tie si lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu am folosit tinctura de salvie - a mers de minune!
Deci asta iti recomand...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput