Bromcriptina
Ce pot lua in locul brompcriptinei pt a stopa o lactatie? Nu imi plac deloc efectele adverse, am ulcer, si nu m-as lega la cap cu acest medicament. Variante mai naturiste, ceva? Imi amintesc de ceaiul de salvie ca ar ajuta...
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Raspunsuri
Ele spune:
Florina la mine nu a funtionat nici ceaiul , nici varza pe sani.
A fost f aiurea. Nu puteam lua fata in brate de durere.
Tot din cauza contraindicatiilot nu am luat bromcriptina.
Am luat Dostinex..care erau scumpe la mom respetiv...am luat doua pastilute minuscule , din care se bea jumate parca la 12h. In primele doua ore m-a lasat durerea. Sanii s-au dezumflat mai tarziu.
Sanatate!
Elena & Denisa
ariel_7000 spune:
exista la plafar niste capsule cu ulei de salvie, facute de hofigal, parca...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mgabi spune:
Buna.
Imi amintesc cu groaza cand am luat acest medicament,atat de rau mi-a facut ca am preferat sa suport durerea decat sa mai inghit asa ceva (stari de greata ingrozitoare, dureri de cap si stare de lesin). Dar un medic pediatru mi-a recomandat urmatorul leac: cumperi un diclofenac gel si te ungi pe sani ori de cate oori simti durere si tensiune si te "strangi" cu o fasa elastica dupa ungere. Diclofenacul este antinflamator si calmeaza durerea si dupa 3-4 zile te vei simti mult mai bine. Pentru a preveni o mastita eu, fiind patita de multe ori, am luat si un antibuiotic - Ampicilina fiind special pentru tesuturi moi- 500 mg la 8 ore.
Atentie! Din momentul in care incepi sa folosesti Diclofenac bebe nu mai papa la san. Distrage-i atentia.
Multa sanatate tie si lui bb
camelia_daniela spune:
Si eu am folosit tinctura de salvie - a mers de minune!
Deci asta iti recomand...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!