HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m M-am speriat cand mi-am aruncat ochii pe titlu...am crezut ca naste si Ooana, dar apoi mi-am dat seama ca Ochidut e Oana Paula, 35+ cu , Raul Codin AMR 4 saptamani |
ma gandeam ca la asta o sa va ganditi
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile
enik83 spune:
am revenit !!!
am fost si dupa restul de analize..
pfiu fetelor ce febra a nasterilor ii pe aici..
30+ cu o minune de
poze
michelle1981 spune:
ramo CASA DE PIATRA, multa fericire, noroc, intelegere si respect!
eladea incerc sa raman optimista, insa mi-am cam pierdut speranta.. azi am simtit-o sughitand undeva sus intre coaste :(
Am impresia ca mai era mov programata dar nu mai retin exact data.. parca 28?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
beluistef spune:
citat din mesajul lui michelle1981 ramo CASA DE PIATRA, multa fericire, noroc, intelegere si respect! eladea incerc sa raman optimista, insa mi-am cam pierdut speranta.. azi am simtit-o sughitand undeva sus intre coaste :( Am impresia ca mai era mov programata dar nu mai retin exact data.. parca 28? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu AMR 5+ |
e trecuta pe prima pagina
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui beluistef e trecuta pe prima pagina *************************************************** Elena, 37+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 15 zile |
Acum simt bebelina ca sughite iar sub burta desupra osului pubian
Oare face tumbe de zor? Se poate sa nu o simt??? Mai simt cate o umflatura in dreptul stomacului dar nu reusesc sa identific ce e: fund, cap, picior
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
aelita spune:
DRAGAICA nu te-aiintors?parca mergeai la ecografie azi.
uite iti mai pun niste caciuli sa te inspiri,aici
vezi ca ti-am pus si azi noapte diverse linkuri
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
rodyka spune:
citat din mesajul lui aelita auzi,contractiile tale erau dureroase?cele la o ora...ca deja la alea de 15 minute cred ca se anunta nasterea. cred ca nici nu te gandeai tu ca nasti atunci!!!! |
aelita, pai ale mele numai dureroase au fost, eu n-am prea experimentat burtica tare, dar si la 15 min erau scurte si suportabile. si deja stiam ca o sa nasc, ptr ca inainte nu mi se mai intamplase decat o data-doua contractii pe zi...
RODICA vad ca ti-o mai tin in spital pe delfinuta.nu te speria,nu e grav cu icterul,doar ca ei prefera sa ti-o dea acasa in cele mai bune conditii,ca sa fie ei siguri! e greu sa stai fara ea,te inteleg... |
stiu ca nu e grav, printesita mea a facut icter cu o zi inainte sa iesim din spital, dar nu mi-au zis ca ar fi vreo problema in Ro, de aia nu intelegeam de ce aici este... dar cand m-a vazut doctorita ca-mi curg lacrimile alaptand m-a luat efectiv de mana si mi-a spus ca daca vreau mi-o da azi dar maine trebuie s-o aduc inapoi la analize si sigur o sa mi-o tina iar in spital o zi, asa ca va fi mai putin stresant pentru mine si familie daca ramane pana maine... si printesita mea nu s-a ridicat din pat pana la amiaza, cand era in balcon asteptandu-ne.... nu mai aveam cuvinte sa-i spun iar ca nu...
si o faza dulce care-a facut-o chiar in dimineata nasterii: a luat jurnalul delfinasei (l-am luat cu mine in spital, simteam eu ce simteam...) si i-a scris o pagina intreaga (in spaniola) surioarei: (traducere fragment)"Salut, Hannah Isabela. sunt eu, surioara ta. stiu ca sigur n-o sa-ti amintesti, dar azi mama noastra e in spital pentru ca ai fost rea! ascult-o pe mami ca, daca nu, o sa te gadil, surioara, ca ea iti impingea piciorusul si tu il puneai inapoi si ii faceai rau. Fetita rea!dar te iubesc" si acum cand copiez imi dau lacrimile, iar atunci cand am citit prima data mi-au cazut lacrimile pe pagina scrisa si s-au facut literele inimioare...
of, aelita, ce rasfatata m-am simtit in spital, asa ca am avut o sarcina de "lady" pana la sfarsit... si ma tot miram ce-mi dau astia sa mananc, eu care stiam ca anumite restrictii (nu prea multe) trebuie totusi sa fie cand alaptezi. am mancat ciuperci, salate (inclusiv cu salata, rosii, ulei si otet), pliculete de sare la orice mancare, cafea decofeinizata de 2 ori pe zi, orez, carne de pui si vita cu diferite sosuri (chiar si picante), fructe (mere, pere, piersici, compot de fructe amestecate), iaurturi cu fructe, cartofi, supe, paine, margarina, cornulete cu ciocolata etc.
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
ramo, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Ochidut, uite motatele pentru tine! Sa treaca din emotii!
eu am zis ca ma bag 1 ora in pat si uite ca trecura 2 ore ... de somn dulce! Daca nu venea vecinu' pan ala mine sigur dormeam pana diseara.
rodyka,
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
rodyka spune:
felicitari TANTI, recuperare rapida si usoara, bebe mancacios si cuminte...
OCHIDUT, curaj ptr maine si cu DD inainte... maine sunt "Sanzienele", eu vroiam sa-i pun nume de floare delfinasei sa sarbatoreasca cu tati al ei de Florii, dar nu ne-am inteles cu niciunul. nu ma gandeam sa nasc asa aproape de Sanziene (ii spuneam Sanziana) ca aveam DPN de Sf. Ilie
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)