HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Ramo, casa de piatra si sa sarbatoriti frumos! Cel mai frumos cadou pe care-l vei primi va fi micuta ta! Sa ai grija de tine! Elena 32+ cu un cuminte AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN |
CASA DE PIATRA, MULTA FERICIRE SI DRAGOSTE...IAR CU NOUL MEMBRU CE VA VENI, VETI FI O FAMILIE CU ADEVARAT IMPLINITA! DISTRACTIE FRUMOASA!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip
AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ramo1901 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Ramo, Maurice casa de piatra, fericire, intelegere si bebe sanatos... Asteptam poze de la cununie. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 31+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen AMR 8+ si vine minunea de bebe ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Multumesc mult Florentina...o sa pun si poze.....
Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
ramo1901 spune:
citat din mesajul lui aelita RAMO,Multa fericire !!!!!!!!!!!!!! 32+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Te pup, multumesc mult,
ramo1901 spune:
Va multumesc mult Eladea (Elena) si Laura........
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Va multumesc mult Eladea (Elena) si Laura........ Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
Andreea, daca despre mine era vorba.... dai purcelul dupa petrecere...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Fetelor, ce stiti de Anca_vlad? De obicei era zilnic prezenta...
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 racusoru', ca te vad on-line astia de la Regina Maria nu ti-au trecut la Andrei, greutate la nastere X, greutate la externare y? Eu asa am la ale de la Municipal. Nu inteleg de ce isi tot dau cu presupusul.... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
larisa , asa am si eu...doar ca la noi e un caz mai special...adica primele 2 zile a stat pe perfuzii, asa ca nu a scazut deloc..cand i-au scos perfuziile a inceput sa scada...asa ca a scazut in continuare si acasa...
plus ca eu suspectez ca nu avea fix 2500 grame cum scrie pe fisa de externare, ca altfel nu cred ca aveau voie sa ni-l dea acasa
luni, cand l-am cantarit noi (duminica ne-am externat) avea 2440 grame cu tot cu scutec..cam mare diferenta...o fi vreo 20 grame diferenta de cantar, dar chiar si asa...
mami de brotacel Andrei Ioan
eladea2005 spune:
crispro, esti o draguta...mersi de vizionare...sunt cele mai sexy poze pe care le-am postat vreodata...cu ditamai burtoiu....
carmen, bafta multa...sutn sigura ca vei reusi...o asa femeie si viitoare mamica...nu se poate sa dea gres...
michelle, hai fi optimista..va fi bine...tinem pumnii pe luni...
racusor, sa stii ca si eu am auzit ca astia nu masoara foarte exact greutatea si lungimea lui bebe...dau asa niste cifre aprox...mi-au mai spus si alte mamici despre asta...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo1901
Hai ca m-ai facut curioasa ....la ce te gandeai?... Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
Nu, nu, m-ai inteles gresit...ma refeream ca toata lumea e cu gandul la nasteri, la diverse dureri , eu ma gandesc la rochite......dar mai am timp de ganduri de nastere, eu mai astept inca 3, 4 saptamani
Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani
racusor2010 spune:
plus ca...faza tare
la nastere copilul meu cica avea 49 cm...cand am mers la control la neonatolog...48 cm ce a facut, a intrat la apa?
si mi-a explicat ca masuratorile nu sunt f exacte, ca e greu dupa ce se naste, ca sta ghemuit...si il masoara pe bucati
treceti va rog pe prima pagina ca s-a nascut la 00.26 cu Dr Niculescu
mami de brotacel Andrei Ioan