HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 RAMO casa de piatra si bebelul sa va aduca numai bucurie si intelegere in familie..Sa fiti fericiti! Ochidut, nastere usoara, sau mai bine spus sa fie cezariana usoara si bebelina sanatoasa,cuminte si mancacioasa iar tu sa iti revii repede, repede! Mai ai putin si iti vei tine bebele la piept...ce frumos si ce emotionant.... 34+ Tudor Constantin AMR -5 |
Multumesc mult, esti o draguta,
Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
Florentina_C spune:
Ramo, Maurice casa de piatra, fericire, intelegere si bebe sanatos...
Asteptam poze de la cununie.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 31+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 8+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Ramo si Maurice CASA DE PIATRA si sa fiti impliniti ca familie din orice punct de vedere..acum dragostea voastra s-a concretizat si in bebeii care or sa vina pe lume in cateva saptamani.
Larissa ...Andreea84... nu mai intra pe forum ca nu mai are net de ceva timp. Ma mai suna si mai vorbim asa un pic. Bebelasul pe care-l asteapta este tot fetita si are si ea cam 34 s parca.
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile
nela_didea spune:
Fetelor pe Sheri n-o treceti la program nasteri, 29 iunie?
31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
beluistef spune:
citat din mesajul lui nela_didea Fetelor pe Sheri n-o treceti la program nasteri, 29 iunie? 31 + cu o de AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Mersi ca mi-ai adus aminte , stiam ca trebuie sa mai mearga odata la doctor ca sa stabileasca data si am asteptat mesajul ala cu data.Dar o sa o trec cu 29, iar daca se schimba ceva...atunci...modificam.
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Felicitari TANTI!!
Bine ai venit MAtei Alexandru. Sa-fii cuminte , papacios si necolicos si sa-ti faci fericti parintii!!
Hai Ochidut!!
Si la mine s-au gasit persoane care sa ma judece ca nasc natural, ca vai, ele erau groaznic de speriate, ca aoleu...atata vreme cat medicul m0a incurajat din prima, merg pe mana lui..iar eu nu mai sunt asa de speriata.
Otilia: super ca bebelina s-a hotarat sa se intoarca!
Carmen:bafta multa, sunt sigura ca vei reusi!!
Ramo: felicitari, casa de piatra, mult noroc si intelegere.Si sa vina bebe cu bine.Asteptam pozici:*
Rodika:frumoasa nastere :).a mers repede si usor...ce n-as da sa fie si la mine la fel...pupici multi tie si la printesele dulci.
Laura 34+ cu
AMR 5+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu
puiutz_mic spune:
Maurice, iarta-ma, nu am stiut! Casa de piatra si numai fericire!
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
iul_aug2010 spune:
Am trecut-o si pe Sheritra la programari, iar pe Oana (ochidut) la titlu ca sa prinda curaj pentru maine.
ramo1901 spune:
citat din mesajul lui beluistef Ramo si Maurice CASA DE PIATRA si sa fiti impliniti ca familie din orice punct de vedere..acum dragostea voastra s-a concretizat si in bebeii care or sa vina pe lume in cateva saptamani. Larissa ...Andreea84... nu mai intra pe forum ca nu mai are net de ceva timp. Ma mai suna si mai vorbim asa un pic. Bebelasul pe care-l asteapta este tot fetita si are si ea cam 34 s parca. *************************************************** Elena, 37+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 15 zile |
Multumesc mult Elena si Aelita....
Ramona 33+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria