HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

arissa felicitari pentru vestile bune! Nici eu nu am facut bagajul. Ma bazez si eu ca inca nu nasc inca.

Insa am o intrebare la fetele care au nascut deja: au fost semne inainte de nastere, gen lasatul burtii? Sau pus si simplu s-au rupt membranele sau ati avut contractii?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

eu iti zic de la ale...aveam fix 40 de saptamani burta sus sus, nici o contractie si membranele rupte. nici un alt semn inainte.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

a mai aparut o delfinasa

felicitari Georgia recuperare rapida! multa sanatate Antonia Maria! Sa fii o fetita cuminte, ascultatoare, sanatoate si mancacioasa!!

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Felicitari Georgia, tacusi si facusi cred ca abia au avut timp sa te catere pe capra! Felicitari!
Eladeea, mot cocot si tu cu membrane rupte, nastere usoara !

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:

arissa felicitari pentru vestile bune! Nici eu nu am facut bagajul. Ma bazez si eu ca inca nu nasc inca.

Insa am o intrebare la fetele care au nascut deja: au fost semne inainte de nastere, gen lasatul burtii? Sau pus si simplu s-au rupt membranele sau ati avut contractii?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Multumesc!
Si eu, ca si larissa, n-am avut nici un fel de semn in saptamana 40, singura diferenta a fost o energie neobisnuita care ma cuprinsese, care era probabil generata de creierasul in asteptare. Membranele mi le-au rupt la spital, dupa 3 ore de travaliu, cand aveam dilatatie 8.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 36+
AMR 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andreea, nastere usoara!!!

Ochidut, recuperare rapida!!!

Sa va intalniti repede cu delfinasii iubiti
!!!

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
ooana si la mine era in topul listei numele Matei in caz ca aveam baiat.

AMR 5+

…si numele fetitei?
Mama m-a intrebat ieri daca m-am gandit la un nume de fetita in caz de vreo eroare…eu nu mi-am pus problema niciodata

…revenim la discutia cu kg …eu nu le mai bag in seama…incerc sa “profit” de ultimele zile cu burtica …si vad eu dupa cum abordez problema

Dragaica, tu sa te gandesti tot timpul ca ai 2 baietei …si iti trec toate supararile

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Fetelor tin sa va anunt k la mine au inceput contractiile dureroase drept urmare ma pregatesc sa plec la spital....am luat 2nr de tel si am sa va tin la curent

GEO 38+ cu Antonia Maria
AMR 11zile
poze

Am ajuns si la mesajul Georgiei
…sper ca ai avut parte de o nastere usoara...sa va traiasca bebe si sa fie cuminte si papacios
te asteptam cu povesti si cu poze cu bebe

Oana 37+ Matei Marius

AMR 15 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Mesaj de la Giorgia:

" Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin."

FELICITARI MAMICO, SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE MULT, IAR MICUTEI ANTONIA II URAM BUN VENIT PE LUME SI SA VA BUCURE INIMILESI VETILE.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Buna dimineata....

Felicitari mamico Georgia! Bine ai venit pe lume ANTONIA MARIA! Sa fiti sanatoase si Antonia sa fie cuminte, norocoasa, mancacioasa.. Ai grija de tine. Sa treaca repede taietura.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput