HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 arissa felicitari pentru vestile bune! Nici eu nu am facut bagajul. Ma bazez si eu ca inca nu nasc inca. Insa am o intrebare la fetele care au nascut deja: au fost semne inainte de nastere, gen lasatul burtii? Sau pus si simplu s-au rupt membranele sau ati avut contractii? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
eu iti zic de la ale...aveam fix 40 de saptamani burta sus sus, nici o contractie si membranele rupte. nici un alt semn inainte.
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
a mai aparut o delfinasa 

felicitari Georgia 
recuperare rapida! multa sanatate Antonia Maria! Sa fii o fetita cuminte, ascultatoare, sanatoate si mancacioasa!!
mami de brotacel Andrei Ioan
Sheritra spune:
Felicitari Georgia, tacusi si facusi
cred ca abia au avut timp sa te catere pe capra! Felicitari!
Eladeea, mot cocot si tu cu membrane rupte, nastere usoara
!
Shery
35
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -14z
arissa spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 arissa felicitari pentru vestile bune! Nici eu nu am facut bagajul. Ma bazez si eu ca inca nu nasc inca. Insa am o intrebare la fetele care au nascut deja: au fost semne inainte de nastere, gen lasatul burtii? Sau pus si simplu s-au rupt membranele sau ati avut contractii? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Multumesc!
Si eu, ca si larissa, n-am avut nici un fel de semn in saptamana 40, singura diferenta a fost o energie neobisnuita care ma cuprinsese, care era probabil generata de creierasul in asteptare. Membranele mi le-au rupt la spital, dupa 3 ore de travaliu, cand aveam dilatatie 8.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 36+ AMR 24
racusor2010 spune:
Andreea, nastere usoara!!!
Ochidut, recuperare rapida!!!
Sa va intalniti repede cu delfinasii iubiti!!!
mami de brotacel Andrei Ioan
ooana spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 ooana si la mine era in topul listei numele Matei in caz ca aveam baiat. ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
…si numele fetitei?
Mama m-a intrebat ieri daca m-am gandit la un nume de fetita in caz de vreo eroare…eu nu mi-am pus problema niciodata

…revenim la discutia cu kg
…eu nu le mai bag in seama…incerc sa “profit” de ultimele zile cu burtica
…si vad eu dupa cum abordez problema Dragaica, tu sa te gandesti tot timpul ca ai 2 baietei
…si iti trec toate supararileOana
37+ Matei Marius
AMR 15 zile
ooana spune:
| citat din mesajul lui giorgia23 Fetelor tin sa va anunt k la mine au inceput contractiile dureroase drept urmare ma pregatesc sa plec la spital....am luat 2nr de tel si am sa va tin la curent GEO 38+ cu Antonia Maria AMR 11zile ![]() poze |
Am ajuns si la mesajul Georgiei

…sper ca ai avut parte de o nastere usoara...sa va traiasca bebe si sa fie cuminte si papacios

te asteptam cu povesti si cu poze cu bebe
Oana
37+ Matei Marius
AMR 15 zile
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui beluistef Mesaj de la Giorgia: " Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin." FELICITARI MAMICO, SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE MULT, IAR MICUTEI ANTONIA II URAM BUN VENIT PE LUME SI SA VA BUCURE INIMILESI VETILE.![]() *************************************************** Elena, 38+ cu Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 14 zile ![]() ![]() |
Buna dimineata....
Felicitari mamico Georgia! Bine ai venit pe lume ANTONIA MARIA! Sa fiti sanatoase si Antonia sa fie cuminte, norocoasa, mancacioasa.. Ai grija de tine. Sa treaca repede taietura.

Cris, Razvanel (23.11.2004) si
33+ RiannaAMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

FELICITARI MAMICO, SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE MULT, IAR MICUTEI ANTONIA II URAM BUN VENIT PE LUME SI SA VA BUCURE INIMILESI VETILE.