HAI OANA,ANDREEA!BV Tanti,Geo!iul-aug 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Bravo Giorgia!!!! Felicitari!!! Sa fii o mamica sanatosa, sa ai laptic muuult, sa te refaci repede si un mareeeeeee. Bebelusa sa fie si ea sanatoasa, papacioasa, inzestrata cu tot ce e mai frumos pe lumea asta.

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Andreea, Ochidut, succes, fiti pe pozitie, sa aveti parte de nasteri usoare si de bebei sanatosi.
Ooo, neatza fetele, am si uitat, sunt emotionata, ma intelegeti, ma bucur atat de tare cand vad ca se mai naste un mic delfinas, abia astept sa-l vad si eu pe al meu.
Sa aveti o zi linistita

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

BRAVO GIORGIA!!! REFACERE GRABNICA SI MULT LAPTIC!
SA ITI TRAIASCA DELFINASA ANTONIA MARIA, SA FIE SANTOASA, NOROCOASA, SA ASCULTE DE MAMI SI DE TATI SI SA FITI MANDRI DE EA!!!!!

HAI ANDREEA!!! NASTERE USOARA SI REFACERE GRABNICA!!!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Arissa, felicitari pt vestile bune! Deci e fetita sigur! Bravo! Si al meu tot asa e mai mic cu cateva zile la eco, dar la greutate e in grafic, cum e si a ta. Mai sta bebelina ta la caldurica, dar poti incepe sa faci bagajul. Mai ales daca zici ca va si mutati, mai faci efort, mai cu un alta, sa nu te apuce ceva si sa nu fii pe faza... Macar strictul necesar, sa mai scapi de o grija... Zic eu...

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Mesaj de la Giorgia:

" Azi la 05.45 s-a nascut Antonia Maria. Are 3 kg, 48 de cm si a luat nota 10.Eu sunt bine doar ca ma doare epi. Pe fata am vazut-o foarte putin."

FELICITARI, GIORGIA!!! BINE AI VENIT, ANTONIA MARIA!!! ce bine ca are delfinasa mea o colega de joaca deja

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Azi dim a plecat Andreea la clinica. are membranele rupte..Filip inca mai danseaza pe acolo prin burtica ultimele valsuri :)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata! M-am trezit de dimineata somnoroasa tare si cand am vazut titlul capitolului in ce fel arata
Bravo Giorgia!
Bine ai venit micuta printesa...sa fii sanatoasa si sa ai o viata binecuvantata!

Andreea si Oana, Doamne ajuta sa fie totul bine azi si sa va tineti cat mai repede puii in brate!

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Felicitari Georgia pt nasterea rapida si fetita de nota 10! sa te refaci rapid si sa ai mult laptic, iar Antonia sa fie sanatoasa si papacioasa sa va intoarceti repede acasa!

Hai Ochidut!
Hai Eladeea!

Dragaica si Sheri felicitari pt vestile bune de la eco! Si lasati Kg si H ca or sa plece singure de la voi cand or veni bb-ii!

Mai fetelor, chiar ca-i timpul afara tocmai bun de nasteri! Si nu-i decat 10 dimineata, ce-o mai fi pana diseara?

32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

arissa felicitari pentru vestile bune! Nici eu nu am facut bagajul. Ma bazez si eu ca inca nu nasc inca.

Insa am o intrebare la fetele care au nascut deja: au fost semne inainte de nastere, gen lasatul burtii? Sau pus si simplu s-au rupt membranele sau ati avut contractii?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Azi dim a plecat Andreea la clinica. are membranele rupte..Filip inca mai danseaza pe acolo prin burtica ultimele valsuri :)

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 19 de zile de dans in burtica

Victo, ai idee daca Andreea cand l-a nascut pe Eric a avut tot membrane rupte?

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput