hermafrodism
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
problema majora in acest moment cred ca este cea legata de declararea/inregistrarea nou-nascutului si eliberarea certificatului de nastere. daca nu i se poate stabili sexul, nu i se poate face externarea din maternitate, nu i se poate elibera certificat de nastere, etc.
probabil ca testele genetice ar putea aduce lumina in acest caz, efectuarea cariotipului ar fi o varianta, mai sunt si altele
uite aici un caz, poate informatiile le vor fi de ajutor tinerilor parinti
http://old.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/cntre-adam-ci-eva/3598/0/print/
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Accept, spui niste lucruri periculos de eronate! Cum , pisici, sa se stabileasca genul cuiva dupa orientarea sexuala? E una dintre cele mai mari enormitati citite pe aici vreodata. Exista trei variabile cu care te nasti: genul biologic, identitatea de gen si orientarea sexuala. Orice combinatie intre ele e posibila chiar daca de regula genul biologic coincide cu identitatea de gen iar orientarea este catre genul opus. In orice caz, nu se influenteaza una pe alta si nu pot fi infuentate de "forte exterioare". Si nu, nu ai niciun argument stiintific pentru a ma contrazice. |
Draga mea, esti prea inversunata. Nu stiu daca ai sesizat tonul postarii, pe acolo era un "poate" si contextul era acela in care se propusese stabilirea sexului in functie de inclinatiile copilului. Ori dintre toate inclinatiile, orientarea sexuala ar fi singura care nu poate fi influentata social si statistic vorbind procentul de homosexuali este totusi foarte mic, fapt ce ar face orientarea sexuala un posbil indiciu. Era doar o observatie ce vroia sa sublinieze ca nu e relevant daca un copil se joaca cu papusile sau cu masinile.
ANISO spune:
Parerea mea ca indiferent ce fac doar ei sa stie,nici chiar rudele apropiate.Sa spuna ca-i alta problema mai obisnuita.Copilul va creste,si oamenii sunt rai.Mult noroc.
radu_claudia spune:
va multumesc ptr pareri
din cate am inteles trebuie sa faca o analiza la sange care poate confirma sexul copilului .
o sa ii externeze saptamana viitoare la cerere si o sa mergem la bucuresti cu ei si vom vedea ce este de facut.
astept in continuare materiale informative si recomandari catre medici de specialitate.
va multumesc din suflet.
XIO spune:
Sunt mai multe analize :
-cariotiparea si cromatina sexuala
-dozarea hormonilor
-ecografie
Mai sunt si alte metode dar acelea sunt prea invazive pt. varsta aceasta.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
radu_claudia spune:
am vb ieri cu mamica copilului si spunea ca o sa ii faca acea analiza la sange care costa 3.000 de lei si spunea ca la inceput credea ca e fetita dar acum pe zi ce trece e convinsa ca e baietel.
eu una nu stiu exact ce are copilul acolo ptr ca nu l-am vazut inca stiu doar ce mi-au zis ei .
pana la urma acel orificiu nu-i chiar uretra si vagin pur si simplu o gaurica prin care face pipi.
EDDIE spune:
radu_claudia
contacteaza-ma te rog la numarul de telefon(0357810604)si am sa te lamuresc exact despre ce e vorba.Sunt disponibila sa vb. cu tine astazi 27 Iunie intre orele 10-12 dimineata.
Multumesc si toate cele bune
radu_claudia spune:
buna imi cer scuze dar ieri nu am avut cand sa intru sa vad mesajul de la tine o sa imi notez nr si o sa incerc sa te sun daca poti vorbi imi raspunzi daca nu imi dai ocupat si inteleg.
multumesc mult de tot.