Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Tdi spune:
Ciaooo, am intrat scurt sa va salut pe toate ca deseara plecam la mare! Vacanta placuta si multa sanatate tuturor!
gabitzam spune:
TDI, v-ati rezolvat cu bubele? Iepurila e bine, cu cine il lasati?
Pisica vinovata va mai calca teritoriul?
Tdi spune:
Gabitza, suntem bine, multam de intrebare...bubele noastre au trecut usor cu tratament (se da peste tot cu o crema si se tine 24h, apoi baie), cu iepurele ne-am chinuit mult ca nu era bun tratamentul, se simtea tot mai rau si am mers la alt veterinar care s-a ocupat calumea de el, i-a facut injectie si mi-a dat picaturi pt labutze, acuma se simte mult mai bine si i-a revenit pofta de joaca. Il duc si pe el la mare ca mi-e mila sa-l las acasa, sotzer nu vine cu noi ca lucreaza si ar sta bietu Tzuki 12 ore/zi singur in cuptorul asta de apartament. La Lignano stam la o vila cu curte, pot sa-l las liber si ma ocup de el cand nu suntem la plaja, nis o gramada ca a venit mama, fratele ei cu familionul si prietenii lor, vine si sora-mea cand nu lucreaza, sotzer uneori seara si in week-end, deci suntem vreo 10-12 babysitteri la iepure!
Cu pisica n-am rezolvat nimic, am renuntat deocamdata la terasa pana reuseste sotzer sa faca un perete despartitor, la vecina i-am spus si n-am rezolvat nimic, ba mai mult, am gasit purece pe un prosop pus la uscat si cand sa-l prind mi-a sarit direct in freza, am chemat-o iar si i-am zis si cica nu e de la pisica ei ca a controlat-o recent si n-are pureci.
Gata, merg la facut bagaje ca inca n-am pregatit inca nimic, nu ma agit asa tare ca intr-o ora sunt acasa daca uit ceva.
Androix spune:
Hei, distractie placuta!
Cum e mai frate sa te tina tot intr-o ploaie si cand vii acasa si o iei de la capat sa vina canicula peste tine???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
andutzy spune:
Buna ziua tuturor!
Ne mai tineti minte?
E prima zi dupa atata vreme cand simt ca mi-a revenit inima suficient la loc cat sa intru sa va salut. Mi-e dor de voi dar nu stiu daca voi mai reusi sa tin pasul cu ce se intampla pe aici!
Va pup!
Andra si baietii
ioanailincam spune:
Androix - cred ca e foarte naspa. Intr-adevar e cam cald, tare mi-e ca o sa ducem lipsa la ploile alea.
Teddy - drum bun si distractie placuta! Pare ca va fi foarte misto ce aveti voi de gand sa faceti. Vreau si eu la mare.
Andutzy - bine ai revenit, crede-ma ca vei tine pasul, un capitol se scrie cam intr-o luna, deci ai toate sansele. Ce-ai mai facut, ce fac baietii?
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Hei, distractie placuta! Cum e mai frate sa te tina tot intr-o ploaie si cand vii acasa si o iei de la capat sa vina canicula peste tine??? |
E, intreaba-ma pe mine
Andra, ma bucur ca ti-ai revenit si ai dat din nou pe aici. Te pui tu la punct daca citesti un capitol, ca nu mai e asa activitate ca pe vremuri.
Androix spune:
Gabitza, pai la tine ma si gandeam! Sa va mai spun ca pe joi am zis sa strangem catrasfusele si sa fugim la mare ca o fi mai mult soare si seara am vazut la tv constanta sub ape? Mihai s-a felicitat ca a rezistat si nu s-a lasat convins de mine ca eu eram in stare sa fac asta.
Oricum vrem sa devenim turisti de weekend, ce am urit mereu dar daca altfel nu se poate. Vrem sa dam o fuga la mare de vineri seara pana luni dimineata sa avem doua zile pline. Acum sa vedem in ce saptamana s-o putea...
Andra, vorba Ioanei, ne miscam ca melcul beat, poti tine pasul linistita
Apropo: nu facem si noi un herastrau in grup ceva? Cand ne-om mai culege din concedii?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
nelia spune:
N-am citit, dar am ajuns la un calculator si am zis aa va salut si eu de la Neptun. Am si un mobil cu mine, dar nu-i stiu numarul. O sun pe prietena mea si il pun pe contul comun, poate cineva de pe aici, de pe malul marii are chef de intilneala.
Nu va spun de ce am avut parte de cind am plecat, ca n-are rost... Dar nu a fost chiar tot timpul rau, am mai avut parte si de momente placute. Concediu placut la toata lumea! Si vreme frumoasa!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
andutzy spune:
Multumesc de sustinere!
Suntem bine, momentan copiii sunt in vacanta la C-ta,am terminat divortul cu bine...din toamna Horia incepe si el gradinita.
Eu...m-am linistit, am fost ca zombie in ultimul an, multumesc lui DD ca am iesit sanatoasa din el, de aproape 2 luni a intrat cineva in viata noastra care zici ca este trimisul tatalui meu pe pamant sa aiba grija de noi ( pe 6 aprilie tatal meu, sotul maica-mii mai bine zis, s-a stins). Cine ne urmareste pe facebook cunoaste noutatile, imi vine sa strig in gura mare ca suntem si noi iubiti, ma rog insa la DD sa tina aceasta poveste...uneori mi-e teama ca e prea frumos sa fie adevarat!
Va pupam,
Andra si baietii