Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
omustata spune:
Oana-ma bucur mult ca te simti bine acasa si ca ati luat decizia corecta pentru voi.
Cornelia-multa sanatate la cub .
Androix-mama cozonacilor zici . Este una dintre cele mai frumoase amintiri culinare pe care le am de la munte.
Eu sunt intr-o stare de soc. Duminica mi-a murit unul dintre cei mai buni prieteni, pe care il cunosc de 24 de ani. imi era ca un frate. S-a inecat sau nu se stie exact, multi banuim ca s-a sinucis pentru ca avea motive. Nici acum nu-mi vine sa cred . In plus, multi prieteni divorteaza sua sunt in prag de divort. Numai vesti proaste. Cred ca mi-am facut norma pe un an intreg.
ioanailincam spune:
Salutare! Vad ca s-a mai animat subiectul, ceea ce ma bucura foarte tare.
Noi suntem pe ultima suta de metri cu copilul, dupa ce ca vineri o predam pe gestiune la ai mei, am lasat-o si 2 nopti la bona de comoditate, asa ca n-am mai vazut-o la ochi de luni dimineata. In week-end am fost la tara, unde s-a jucat non stop cu copiii din sat, asa ca nu pot sa ma laud cu prea multe activitati alaturi sau cu ea. Diseara, daca ajung la o ora rezonabila, poate iesim putin in parc ca n-am mai fost de-o vesnicie.
In rest ne pregatim de concediu, impropriu spus pentru ca destinatie nu avem: oscilam intre a sta acasa si a economisi bani si a pleca pe undeva. Un loc frumos si nu prea scump aveti sa-mi recomandati?
Olga - imi pare tare rau sa aud ca ai primit numai vesti proaste, adevarul e ca sunt perioade in care numai tampenii se intampla. Cat despre incapatanarea copiilor ce sa zic: pe mine ma amuza cand o vad ca vrea ea musai sa faca ceva, chiar daca nu-i iese si o las in plata Domnului. Ai incercat abordarea asta?
Teddy - spor la tratamente, ti-au mai trecut bubele?
Androix - si eu tot o saptamana de concediu, dar la noi asta e lege si vara si iarna; mai poti inadi cate un week-end lung din cand in cand, dar in rest nimic. E foarte greu doar cu o saptamana, prea multa odihna nu incape, dar daca altfel nu se poate... nici nu-mi amintesc cum era cu 2 saptamani de concediu legate.
Hai ca va las, sa mai muncesc si eu ceva, desi nu am chef, nu ma uitati si pe mine cu recomandarea daca aveti vreo idee. Sa aveti o zi buna si plina de rabdare.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
A, mi-am amintit ca zicea Androix sa-mi pun la semnatura chestie de-aia automata care arata cate saptamani de sarcina. Numai ca eu habar n-am sa pun si am renuntat sa mai schimb si semnatura toata ziua, trimit mesajul si apoi dau cu edit. Ceea ce am uitat sa fac mai sus...
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 23
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Androix spune:
Frate, ne lipsesc caciulile! Azi dimineata am prins vreo 3 ore de soare si am facut o drumetie pe dealurile astea pe-aici. Am niste copii cam puturosi, pana la urma hai hai, ca ma durea gura la un moment dat, am reusit sa urcam putin sa ne pozam si sa simt si eu ca am fost la munte. Evident in varful dealului fi-mea mi-a declarat ca ea a obosit si vrea la munte
Olga, imi pare rau pentru vestile proaste si pentru prietenul tau.
Ioana, e trist ce-mi spui. Pentru mine e foarte frustrant, cred ca daca as avea eu doar 1-2 saptamani la job nu as face multi purici acolo. Si cu o reclamatie la ITM. Pana si Mihai s-a revoltat acum, mai ales ca a fost o ambitie a noului sef, doar asa de-al dracu, dar oricum pe mine ma roade de multi ani de zile. Daca ii intrebi cica ei dau concediul intreg: o saptamana de paste sau de 1 mai, vorba vine ca de fapt sunt doar cateva zile care oricum sunt libere ca sunt libere, alta saptamana de craciun sau revelion, la fel si doua saptamani in vara. Observati ca am zis SAU pe cand in mod normal daca nu lucrezi la pompieri ai liber in toate cele patru ocazii...
coboram la masa
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
Sa nu-mi spuneti ca inca ma asteptati sa vin de la masa ca sa termin de povestit
Azi nu a plouat dar am simtit lipsa caciulilor pentru kinderi si a manusilor. Eu am purtat ambele pulovere pe care le am in bagaje. Am facut bagaje ca pentru mare: am 7 maieuri, doua tricouri cu decolteu, si doua pulovere din care unul e si el cu anchior deci nu il pot purta ca n-am nici o esarfa nik, E un frig de abia stam la joaca. Mai mult ne-am invartit cu masina incolo si incoace.
Halal concediu! Astept luna septembrie poate stau ploile ca intentionez sa fac o saptamana de mare cu sor-mea si cu kinderii.
gabitzam spune:
Cand eram la Constanta saptamana trecuta imi reprosam ca nu am decalat cu o saptamana concediul, sa il iau mai spre iulie si sa fie mai cald. Dar acum ma consolez ca era la fel de mizerabil oricum, si vad ca si la munte e tot asa.
E am continuat odiseea calcatului. mai am o tura si le termin. Nu pot sa le tin morman necalcate, pentru ca din pacate nu am loc unde. Poate as fi tentata altfel sa le fac si eu stiva undeva.
ioanailincam spune:
Salutare!
Androix - din pacate noi suntem liber profesionisti; teoretic nici concediul ala n-ar trebui sa-l avem (adica nu platit, pe principiul nu muncesti, nu esti platit). Cam asa e si la noi o: o saptamana vara, una iarna si in rest de Paste iar cateva zile - in plus noi mai beneficiem de cateva zile libere pe an in care sunt sarbatorile evreiesti (de ex. anul asta pe 9-10 sept avem liber si pica joi si vineri, la o adica poti sa iei si luni-miercuri liber si ai mai facut o saptamana). De-aia nici nu ne plangem prea tare, pentru ca avem zilele astea in plus pe care nu le are nimeni in rest si practic mai apuci sa te odihnesti printre picaturi.
Gabitza - dar iti dai seama Mogaldea cata norocul a avut ca a prins o vreme exceptionala (cred ca singura pana acum) in perioada 11-16 iunie, total la plesneala. Chiar atunci au fost zilele alea de canicula cand ne temeam cu totii ca a venit vara peste noi. Ce vreau eu sa zic e ca nu ai nicio garantie cu privire la vreme ca sa programezi concediul cat de cat; iar anul asta a fost culmea culmilor: iarna interminabila si geroasa, primavara rece si vara ploioasa. Halal!
Vaz ca recomandari de concediu ieftin nu ofera nimeni, tot primesc oferte din astea last minute, dar sa ma calce daca oferta redusa cu 50 euro de la 600 ma incanta cu ceva. Gasisem ceva super misto in Egipt, dar mie bortoasa asa fix Egipt imi trebuie, sa fac vreo toxinfectie alimentara de sa ma ia gaia. Plus ca la ora asta cica e cald acolo de behai. In fine, mai caut si sunt deschisa la sugestii.
A, am uitat sa va zic: de ieri dimineata Mogo are febra din senin. Nu tuseste (ma rog, mai are un pic de tuse iritativa asa, ca nu i-a mai trecut nici pana acuma), nu o doare in gat, nik. Culmea e ca miercuri a vazut-o si dr si ne recomandase Aerius timp de o luna ca i se pare ca tusea asta ce i-a ramas e de fapt o alergie (ombinata cu o iritatie pe gat, noi ziceam ca e de la caldura). Ieri toata ziua a avut pana in 38 de grade asa, bineinteles cand s-a lasat noaptea a escaladat rapid la 39 cu 6. I-am pus pana la urma supozitor cu Novocalmin spre marea ei disperare ca nu le suporta deloc si a mai scazut febra, dimineata parea ca a trecut de tot, cand a ajuns la bona ea zice ca iar e calduta.
Ma dispera ca duminica ar trebui sa plece la Bacau si nu imi vine sa o las daca nu ii trece febra ca nu am deloc baza in dr de acolo. Nu stiu ce vom face pana la urma.
Dr zice ca a tot avut cazuri in ultimele 2 sapt de febra neasociata cu alte simptome (probabil un virus?), sa ma calce daca inteleg sistemul asta imunitar al copiilor. Vorba ei, mititica, vrea sa fie mare ca sa nu mai faca febra (daca eu nu am racit o data in 10 ani, d'apoi sa am febra, cred ca asta faceam cand eram si eu copil ca nu imi amintesc ultima oara cand am avut asa ceva) copilul crede ca oamenii mari nu se imbolnavesc).
Hai ca va las, nu am chef de nimic, abia astept sa se termine ziua de azi si sa stau linistita 2 zile, ha, de azi intr-o saptamana sunt in concediu. De nu ne-om urca noi in masina si pe-aici ti-e drumul unde om vedea cu ochii, sa vedeti voi numa' - asta e o varianta oricand si nu am pus-o in practica niciodata, dar mai bine mai tarziu...
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 23+
Ana - dupa 1 an
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cloreta www.dropshots.com/curlycloreta1" target="_blank">gargarita |
Atat?
Haideti dragelor, sunt eu mai activa tocmai de la muma cozonacilor de pe un laptop mic si aproape virusat care rasneste 10 minute pana incarca o pagina de net?
Hai fie-va mila, ca e vremea naspa, am platit pana duminica, la tv sunt 5 canale din care unu frantuzesc unu bulgaresc si altul e otv, daca nici voi nu scrieti ma sui pe casa
Am paralizat de frig aici, serios ca mi-as fi dorit o caciula ceva. Sufla un vant rece de mi-a inghetat creierul sub par.
Dar azi ne-am plimbat prin padure si am gasit fragi si am mancat nu chiar pe saturate dar oricum. Atat de buni si parfumati sunt! Copiii nu s-au omorat, frate am dat si pe 10 zmeurici 5 lei si ei nimic, cik nu le place si eu as manca cu lingura. Abia astept sa plecam spre casa poate intalnesc pe dn1 vreo tigancusa sa cumpar direct la kilogram, daca nu o sa merg in obor si sper sa gasesc acolo.
Cornelia spune:
Gabitza, sa stii ca saptamana trecuta ai prins vreme foarte buna la mare . Am auzit deunazi la radio: "anul asta vara pica intr-o marti" si zau ca de data asta au dreptate .
Androix, macar mancati cozonaci