Bazar Umanitar * 28

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Licitatii finalizate pentru: valenita, valentina_22.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Kid, andata, e ok daca pun banutzii in contul lui Bogdan?

Daca nu este precizat nici un caz, poti sa depui unde doresti.
De la mine este foarte bine pentru Bogdan. Astept apoi PM cu linkuri la produse castigate si eventual adresa daca nu ne putem intalni.

Stiu, dar am zis sa intreb totusi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Buna!
Maine pun si eu colete pentru mariuca sara, ancadragoman, alexandrina

madyrizi incerc sa pun si pentru tine, dar nu stiu daca reusesc, oricum, hainutele licitate sunt de iarna in mare parte , asa ca nu cred ca e graba

valentina_22 ti-am trimis un PM, vad ca e necitit, e ceva in neregula cu mesageria ta?

Eu plec in concediu saptamana weekend-ul asta, asa ca va rog sa nu-mi trimiteti colete decat pe martea miercurea viitoare

Spor la licitatii, profitati de ultima luna in care primim indemnizatia netaiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Buna!
Spor la licitatii, profitati de ultima luna in care primim indemnizatia netaiata!

Iar ai invirtit cutitul in rana. Mai aveam speranta ca poate ne ocolesc taierile.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

valenita, pai stai ca nici nu le-am terminat de licitat... oricum nu-mi trebuie acum si poate se mai ingroasa treaba.
si zi, unde te calatoresti matale? mare au munte?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ancadragoman, multumesc de marimi. poti sa mai reduci putin, putin pretul pt. fusta?
selene, de la blue_rain parca n-am nimic. de aia banuiam ca e de la vaninaaa. plus ca e singurul nume pe care nu-l cunosc (pana acum) si de la care nu am adresa.
mi-am facut o baza de date cu adrese si intai o compar cu avizele ca sa stiu de la cine e pachetelul.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina
Cineva intreba daca putem inversa ordinea produselor in albume, cele mai noi la inceput. Da, putem, dar e costisitor ca si timp, pentru ca e munca manuala si trebuie facuta dupa fiecare inserare de produs nou.
[nisipuri miscatoare]

Eu intrebam... dar ma gandeam ca este vre-o bifa simpla pe undeva... de genul: in oridne crescatoare a datei de postare sau descrescatoare daca nu se poate, asta e... multumesc!

Expediat coletele pentru piselino si kid Sper sa ajunga maine

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5485875093114411586
ce marime este?

Nu as stii sa spun acum daca are eticheta si ce scrie pe ea.. eu port 42 si ma tine la brat si putin la piept... nu se vede urat, dar nu ma simt eu bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Neata fetele... va dau dimensiunile la camasuta asta: L 58, umeri 36, piept 45, maneca ext 61 Revin peste zi.. daca pot...

Nu dai mai mult la umeri? Celelalte masuratori mi-ar fi bune.

As da dar nu am de unde... daca te uiti un pic la poza.. umeri sunt mai rascroiti... adica cusatura nu vine lasata... poate te ajuta sa te orientezi masura umeri + 2 lungimi de maneca...

Mergi la inceput

Fetele... retrag de la bazar caciulita ca am dat-o
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5476960892007227410

Multumesc!

Mergi la inceput