Bazar Umanitar * 28
Raspunsuri - Pagina 31
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Fetele... retrag de la bazar caciulita ca am dat-o http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5476960892007227410 Multumesc! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Am sters pozele.
Eu am nevoie de 39 cm la umeri. Crezi ca se poate? Eu am 1.70 m si 68-69 kg.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
valenita spune:
citat din mesajul lui madyrizi valenita, pai stai ca nici nu le-am terminat de licitat... oricum nu-mi trebuie acum si poate se mai ingroasa treaba. si zi, unde te calatoresti matale? mare au munte? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
Io mi-s om de munte si mergem la Mama cozonacilor, o pensiune de langa Bran, cu trei biciclete, scaunel de bicicleta si doua maimute zbenguicioase dupa noi. Dar cum avem noroc de ploaie saptamana viitoare, ii ziceam si alexandrinei pe PM ca vom agata bicicletele in cui si ne vom indopa cu cozonaci, asa poate la intoarcere voi incapea in pantalonii scurti tocmai primiti de la ea
Nerantula spune:
citat din mesajul lui valenita [quote]citat din mesajul lui madyrizi Io mi-s om de munte si mergem la Mama cozonacilor, o pensiune de langa Bran, cu trei biciclete, scaunel de bicicleta si doua maimute zbenguicioase dupa noi. Dar cum avem noroc de ploaie saptamana viitoare, ii ziceam si alexandrinei pe PM ca vom agata bicicletele in cui si ne vom indopa cu cozonaci, asa poate la intoarcere voi incapea in pantalonii scurti tocmai primiti de la ea |
Foarte fain la Mama Cozonacilor!
Numai sa nu va jucati la roata cu nisip
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
vaninaaa spune:
citat din mesajul lui madyrizi am primit aviz de la vaninaaa, cred (initiale OAM). |
Da da eu sunt OAM . Sper ca a ajuns bine batista.
PS: Ce repede a ajuns
szivarvany spune:
Am adus si noi
o rochita
jerseu
cizme de cauciuc
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dodo-pui spune:
Am mai adugat ceva frumos
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
carminabulina spune:
Licitez:
R378 - 10 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5484811500882606786
O99 - 3 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/OBijuterii#5484854221212204322
carminabulina spune:
In alta ordine de iedei.
Am primit un colet, e la posta si pentru al scoate trebuie sa platesc 25 lei ca are valoare.
Ce e asta?
Serios!
Eu am pus saptamana asta intr-o zi 6 colete si am platit cu tot cu spaga la postarita 15 lei. Daca le puneam cu valoarea castigam per colet 22 lei?
Pot sa refuz sa ridic acest colet? Intrebarea e retorica, raspunsul il stiu .
vaninaaa spune:
citat din mesajul lui carminabulina In alta ordine de iedei. Am primit un colet, e la posta si pentru al scoate trebuie sa platesc 25 lei ca are valoare. Ce e asta? Serios! Eu am pus saptamana asta intr-o zi 6 colete si am platit cu tot cu spaga la postarita 15 lei. Daca le puneam cu valoarea castigam per colet 22 lei? Pot sa refuz sa ridic acest colet? Intrebarea e retorica, raspunsul il stiu . Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Esti sigura ca trebuie sa platesti pentru a-l scoate?
Daca scrie valoare 25 lei, mai poate insemna ca persoana care a trimis coletul a declarat aceasta valoare, ca in cazul in care se pierde coletul, sa recupereze aceasta suma. Scrie cumva ramburs? Daca da atunci trebuie sa platesti. Daca scrie doar ca valoarea e de 25 lei, atunci nu trebuie.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui carminabulina In alta ordine de iedei. Am primit un colet, e la posta si pentru al scoate trebuie sa platesc 25 lei ca are valoare. Ce e asta? Serios! Eu am pus saptamana asta intr-o zi 6 colete si am platit cu tot cu spaga la postarita 15 lei. Daca le puneam cu valoarea castigam per colet 22 lei? Pot sa refuz sa ridic acest colet? Intrebarea e retorica, raspunsul il stiu . |
Carmina nu platesti pt ca are valoare ci pentru ca a fost pus cu ramburs.
Mie la posta nu-mi accepta coletele decat cu valoare care-i min 20lei...si am platit 2,56/colet/per kg...iar destinatarul doar l-a ridicat de la posta atat....
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!