Mamici si Gravidute Italia -75-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ioana-distractie placuta diseara!
Au si ei copii?nu o sa se plictiseasca Giulia?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, am aterizat si eu dupa o zi agitata....de fapt mai multe zile agitate
Azi am repetat analizele de sange, se pare ca isi revine micutul, au inceput sa creasca alea m+ce erau mici, in schimb, inca mai are icter, a rezultat din analize, dar nu trebuie sa ii dam nimic, doar sa le repetam peste o luna sa vedem ca si-a revenit.
Mai....nu stiu daca ati auzit, ca nici eu nu stiam pana acum, dar toate astea cu icterul si celelalte analize care nu ieseau in parametrii sunt din cauza faptului ca eu am grupa sanguina 01 si Alessa are A2.
Se pare ca sotul are grupa asta....cred, el stia ca are 01, dar nu a facut analizele si uite asa ...acum tragem....doar sa fie bine, si in rest nu mai conteaza.
La al 2 lea va trebui sa fac mai multe analize, din ce am citit...o sa vad eu atunci, ca nu mai vreau sa am emotiile ce le-am avut acum.
Va

...am vazut si eu pozicile....mai, schiloadelor (emoticon ...scot limba)


Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Va las ...in sfarsit o zi frumoasa,de cand a plecat sora mea,n-am mai vazut soarele asa de dim...

alexandra-ma bucur ca isi revine micutul vostru!Eu habar nu am cum e cu grupele,banuiesc ca nici voi nu v-ati gandit la asta,inainte sa faceti bb...asa e,ca pana nu te bati de ele,nu stii...Lasa,ca o sa fie totul bine!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am uitat sa va spun ce baietel mare avem,ieri s-a ridicat
,,in patru labe"...e ceva nou pt. noi,ca Ambra nu
a mers niciodata de-a buselea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetele,
azi chiar ca e o zi faina, cu tot soarele asta...
ale,ma bucur ca micutul e ok,nici noi n-am facut analize inainte de a ramane insarcinata,desi dr. ne-a dat sa facem,dar asa e omul.imi pare bine ca zici ca la al doilea o sa le faci,asta inseamna ca mai vrei unul.tare as vrea si eu,si mai ales el,dar am nascut atat de greu si mi-e frica de mor.ma gandesc mult,davide are 18 luni si momentul ar fi bun dar...uite ca nu-mi fac curaj.
felicitari si micutului care gatoneaza,nici davide nu a prea mers in 4 labe,fiecare cu ..poate.
ioana,pe unde esti azi.te si p tine.
hai,ne auzim mai inkol merg sa fac papica.
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

degeaba e soare si frumos azi ca am o zi de cacao!
sint nervoasa rau!
che koglioniiiii
aseara am mers la petrecere,a fost super fain si bine
au fost si familiile cu care am fost de 1 mai si s-a jucat Giulia cu fetita de la lac
pizza multa pe toate gusturile si un tort delicios
mergea si un pahar de bere da sint pedepsita ca de mergem la locuri
deastea apoi eu tre' sa conduc si citeodata ma oftic ca poate as bea si eu ceva cind e cheful in toi numa ca barbatii profita da nervi am eu pe altceva
azidimineata nu a mai pornit masina,baiul nu e ca m-am dus pe jos dus-intors (5 km) cu masina ii fac in 5 minute dus-5 intors da costa peste 500 euro reparatia!!!!!!!
luna trecuta 220 amortizatoarele,acum alternatorul
si chiar ziceam ca n-am avut deloc probleme cu ea
apoi sa se mai strice cine stie ce mai scump ca o arunc cu tot ca-mi place si iau una noua
ce ciuda am de n-aveti idee,sa imi zbor din buzunr atitia bani pe un rahat de alternator
astia cu mecanica au preturi ca domane feri ca ti- se strice ceva la masina ca nu-s destule asigurarile si toate cele!!!!
chiar apropo de asigurari in italia sint cele mai scumpe asigurari,fata de gemania,spania,olanda si alte tari

acum ma descarc un pic la voi ca nu am de ales
nici de-a naibii nu a trecut un autobuz si cind am mers si cind am venit de la lucru......
astea trec la ora fixa si daca nu cunosti orarul galopezi.....
hai ca face biene miscarea de dimineata dar sint nervoasa pe astia ce preturi au de-ti piere tot cheful

scuzati offul si paranteza da tre' sa ma descarc un pic

Alexandra-ma bucur ca au iesit mai bine analizele
am mai auzit si eu ca pot aparea probleme din cauza grupei de singe
noi avem aceeasi grupa amindoi si normal si ea
la noi se citesc altfel parca nu?
Daviduca-daca ai chef,timp si placere poveste-ne nasterea si noua
Andreea-felicitari pt puiul gattonator
a mea aseara sus-jos sus-jos-adica etaj-demisol si azi s-a trezit mucoasa tare si o tine numai intr-un stranut de-i zboara mucii peste tot deja am trecut la supozitoare

mai trec eu pe aici mai incolo
o zi buna va dorec



Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao ioana,
lasa,nu ma porni cu asigurarileeeeeeeee.
cand eram insarcinata,la intoarcere din ro,practic la iesire din tara,la arad,ne-a dat unu un sut in c. de ne-am dus in masina din fata,si aia in alta(apropo,in fata era soacra-mea cu masina-de asta nu-mi pare rau).asaaaaaaa.eu,fugi la spital,sa vad daca misca bebe apoi politie,declaratii etc.etc.ca o cretina ce ma gasesc nu raman in spital,ca vroiam sa ajung acasa,si luam masina asa rupta si ajungem cu chiu cu vai in it.aaaaa uitam sa spun,masina avea 4 luni de viata si vreo 5000 de km.ajunsi aici,merg la asigurare,traduc acte,proces vb tot, si...cam atat.fetelor,nici in ziua de azi nu mi-au dat banii-5500€,boul care ne-a lovit nu mai rasp la tel,akum daca oi merge acasa sa ma opresc la poarta lui,sa-i zic ca daca nu-mi da banii il dau in judecata,ca altceva ce?????????
dezzzzzaaaaaastrrrrrrrrrrrrruuuuu.
sunt neagra si merg mereu la aia de la asig,dar imi zice ca tre sa sune in stanga in dreapta dar nu-mi combina niik.asta e,platim si...gata.unu umbla in giro si se tranteste in cine apuca,si apoi isi vede de treaba lui.faza tare i ca am gasit cretinul pe hi5,umbla prin spania,belgia...si io ma chinui sa platesc mutuo.i....sua!!!
apoi cu nasterea,ca s-o fac scurta,de cand am ramas insarcinata,ma trezeam noaptea urland,ca nasteam.de fapt nici nu m-am bucurat de gravidanza,chiar din cauza asta.am mers mereu la privat,am nascut intr-o clinica,si ma rugam de dr sa-mi faca cezariana,parca simteam.el..niik esti tanara sanatoasa bb bn,asa ca..daca vrea cez sa caut alt dr.data presunta parto 23 genn.
22 pe la 7 seara dureri.la 24 merg la spital,aveam 3 cm.travaliu normal.pe la 14,a doua zi aveam doar 6,da-i cu ossitoccina.la 8 seara gata si aia,eu cu 7 cm.si akol m-am oprit,mai mult nu m-am dilatat.infine davide se incanaleaza,dar ramane cu fata in sus nu se mai intoarce,ei normal ies cu fata la pavimento.moase dr anestezist toti adosso a me dar nu ziceau niik.dus cald 2cu coatele pe mine de mi-au deplacat coloana....niik.pe la 21 zice moasa,hai in sala te ajutam noi.le-am zis sa faca cam ce vor ormai nu mai stiam de mine,ce spinte ce contrazioni.....00000000.si vad 2 foarfeci peste burta si pune dr ventuza si davide are par mult si se desface si o mai pune odata si anestezistul cu mainile incrucisate la capul meu , si cipri(compagno)urland,si iasa davide.totul ok piccolino avea capul ca o vanata alungit,dar a vut 10 si 10 la test,si eu am alte 45 de minute de punti.3 zile nu m-am putut ridica nici la pipi nici la copil,m-au dimess tardi,am o trauma ca daca-s singura acasa si ma gandesc tre sa ies ca de nu.....uitasem sa va spun ca facusem vizita ptr epidurala ,dar la ce travaliu am avut...
cam atat,taglio,adica ruptura s-a dus pe fund in sus,adio tanga,ca a avut 3700 davide.apoi altceva ,ce sa mai zic.am un compagno care ma ajuta enorm nu i-am facut niciodata baie lui davide singura si cum eu muncesc in schimburi ei sunt singuri acasa,se descurca f bine amndoi dar,treaba asta m-a blocat.
poate ati mai avut careva asa o frica si a-ti invins-o
AJUTATI-MA SI PE MINE,as vrea mult o surioara ptr davide.hai,ms va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Daviduca-ce experienta neplacuta!!!
dar nu e zis ca 2 nasteri sint la fel
de obicei se zice ca a doua e mult mai rapida
aici sint mamici la a doua nastere,poate iti povestesc ele cum a fost diferenta intre ele
eu nu stiu inca da nici decisa nu-s si nu din cauza nasterii ca aia trece cumva,ca tot tre' sa nastem prima o poi da sint altele
ce bine ca te ajuta sotul si se implica
asta trebuie sa le vina natural la toti dar nu toti au partea asta,unii mai putin,altii mai mult altii deloc
o sa-l faci si tu cind te simti pregatita si ti-l doresti cu adevarat si n-o sa mai ti cont de frica si alte cele
va pup
pe unde umblati gagici?Abramburiko-cum te simti? simburika? S?



Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi, m-am auzit strigata !!

Ciao!

Sunt bine, tot cu bagaje, boarfe si valize. V-am tot plictisit sapt. asta cu povestirile mele .

S. e foarte nerabdatoare sa mearga la buni, ma intreaba in fiecare zi daca azi mergem. Vioaie, zburda si imi face capul toaca .

alexandra - si noi avem aceeasi grupa sanguina (eu si sotul), deci si S. Stiu ca sunt probleme daca sunt grupe sanguine diferite, dar nu ma pricep sa-ti explic ce si cum. De-acum e tarziu, insa grupa sanguina nu era rau sa o fi facut inainte de a planui sarcina (daca a fpst planuita si nu "intamplator"). Evitai acum grijile si stresul cu bb. Stiu ca tu oricum le faceai inainte (analizele de sange), ca si gravida. Eu pe sot l-am dus si la spermiograma, ca si acum ma mai bazaie la cap . Ete na, numai noi sa stam cu cracii pe sus la dr ... sa vada si ei ce inseamna sa "plamadesti" un bb.

ioana - stiu ca e neplacut, insa trec .. fiarele sunt fiare, se repara. Bine ca nu sunt probleme de sanatate si ca sunteti bine cu totii. Alea sunt suparari, zic eu. Viata e scumpa oricum si in orice domeniu .. ca e masina, ca e casa, ca e una-alta.

daviduca - ai avut ceva de tras, insa nu e neaparat necesar sa patesti si a doua oara la fel. Asa ca, daca vi-l doriti, fa-ti curaj si treci la lucru pt. bb2. E frumos sa nu fie singur David, sa mai aiba o fratioara .
Eu n-am avut o nastere asa de traumatizanta, desi travaliul a fost lung. Am mai povestit eu in capitolele trecute, recomand epidurala din tot sufletul.

andreea - felicitari pt. Giorgio!! Nici S. nu a mers in 4 labe ... daca eventual o facea, mergea cu spatele, nicidecum inainte . Mi-ar fi fost drag sa o vad si pe S. mergand asa, imi plac bebelusii care merg in 4 labe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika-asta ziceam si eu si sotul azi la prinz
bine ca sintem sanatosi si reusim sa le facem pe toate
ca in rest banii vin si se duc ba pe una ba pe alta
ce mortala esti
si eu ma cam saturasem sa umblu la controale si dupa ce am nascut am zis ca o vreme nu vreau sa ma mai vada nimeni ca e destul de neplacut
jena o lasam deoparte ca nu avem de ales
cred ca a fost neplacut si pt el da vb ta sa vada si ei cum e sa iti umble toti dr la controale si la nastere
brrrr deaia nu am chef
hai inca un pic si mergeti acasa
sper sa ne dai cite un semn si din tara!



Mami de Giulia -20 iunie '07-

Mergi la inceput