BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mycya concertul am zis ca totusi sa-l incep mai tarziu, colo dupa 37 saptamani, nu cumva sa-i vina vreo idee bebelusului, asa ca am lasat-o mai moale.

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Nu mai stiu cine intreba de APTT - este un test de sange care se plateste, eu am dat 16 lei parca, se face pt sange, pentru coagulare mai exact pt cele care nasc prin cezariana.

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Nu ma innebuni. Azi ma uitam ce analize mi-a scris dr ca trebuie sa fac si apare si APTT; PT, si n-am vb cu el pana acum niciodata de cezariana...

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Multumesc fetelor de incurajari, chiar am nevoie

Am o stare asa naspa de azi dimineata, nu vreau sa nasc inca , a fost asa cuminte si a miscat asa frumos astazi bb, parca imi pare rau ca nasc acum, a fost o perioada frumoasa fiind gravida, pt mine acest capitol se incheie cu acest copil, si de asta m-am simtit asa astazi
Dar pe de alta parte de abea astept sa il vad pe bb, regretul meu este ca nu a vrut sa fie fetita, dar sanatos sa fie ca asta este cel mai important

Maine la 7.40 trebuie sa fiu la spital, inca nu stiu la cat intru in operatie, cand o sa ma smit mai bine o sa va anunt

Andrei 11.02.2006 si 38+

Nu te necaji mamico gandeste-te ca maine cu ajutorul lui D-zeu iti vei tine in brate comoara si te vei bucura de ea. Nu asta ne dorim toate? Haide, capul sus si fi barbata, nu te lasa acuma pe ultima suta de metri.

HAIDE TANTI

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle travaliul fals il am zilnic mai nou.Azi noapte nu am dormit deloc din cauza durerilor,bebe a fost si el agitat saracul.
Iar in seara asta am gasit o pata de lichid negelatinos pe cearsaf,m-am dus repede la baie sa vad ce e insa nimic .Arefam nu iau caci mi-a zis si Bumble ca e pt primul trimestru
Crispo nu stiam ca aia e pozitia ideala pt bebe,insa al meu sta exact cum a zis si doctorul
Sheri,Dragaica voi cu gemeni aveti ca si mine circumferinta burtii.
Bamboletta fa o poza Antoniei sa o vedem si noi.

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

Nu mai stiu cine intreba de APTT - este un test de sange care se plateste, eu am dat 16 lei parca, se face pt sange, pentru coagulare mai exact pt cele care nasc prin cezariana.

38+

Nu ma innebuni. Azi ma uitam ce analize mi-a scris dr ca trebuie sa fac si apare si APTT; PT, si n-am vb cu el pana acum niciodata de cezariana...

Cris 36+ cu

Eu asa stiu de la fostul meu medic gineco de la cf2. Mi-a zis si mie sa fac analiza asta ca are copilul cordonul in jurul gatului si e posibil mai mult ca sigur sa fac cezariana. Eu am facut analiza dar am schimbat si medicul pt ca sunt contra cezarianei. Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa te sperii, poate la tine o fi altceva.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tanti, ochidut, lasati prenumele vostru sa va pomenim la rugaciune.
tanti, Doamne ajuta sa fie totul bine maine si sa iti vezi cat mai repede minunea!
belu, georgia, andreea si cine mai doreste....stiu ca si baile fierbinti ajuta la dilatarea colului. De altfel de asta nici nu sunt indicate in sarcina ci doar acum la sfarsit.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Citat:

38+

Cris 36+ cu

da mai dar...chiar daca te pregatesti sa nasti natural..nu se stie daca nu ajungi cumva la cezariana de asta unii medici mai prudenti au si discutii legate de cezariana etc. uneori daca e travaliul foarte lung te baga in cezariana de urgenta.

AMR 4+
saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

Am o stare asa naspa de azi dimineata, nu vreau sa nasc inca , a fost asa cuminte si a miscat asa frumos astazi bb, parca imi pare rau ca nasc acum, a fost o perioada frumoasa fiind gravida, pt mine acest capitol se incheie cu acest copil, si de asta m-am simtit asa astazi
Dar pe de alta parte de abea astept sa il vad pe bb, regretul meu este ca nu a vrut sa fie fetita, dar sanatos sa fie ca asta este cel mai important

Maine la 7.40 trebuie sa fiu la spital, inca nu stiu la cat intru in operatie, cand o sa ma smit mai bine o sa va anunt

Andrei 11.02.2006 si 38+

Am plans citind mesajul tau! Si eu simt aceeasi parere de rau ca n-o sa-l mai simt pe bebe in burtica...

Dar in schimb e si motiv de bucurie, ca ii vom vedea zi de zi langa noi, crescand!

Asa ca...

HAI, Tanti! Nastere fara probleme, recuperare rapida si Bebe sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

Citat:

38+

Cris 36+ cu

da mai dar...chiar daca te pregatesti sa nasti natural..nu se stie daca nu ajungi cumva la cezariana de asta unii medici mai prudenti au si discutii legate de cezariana etc. uneori daca e travaliul foarte lung te baga in cezariana de urgenta.

AMR 4+
saptamani pana la

La asta ma gandeam si eu, mai ales ca bebelusa mea e maaaaare

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Andrei 11.02.2006 si 38+

Am plans citind mesajul tau! Si eu simt aceeasi parere de rau ca n-o sa-l mai simt pe bebe in burtica...

Dar in schimb e si motiv de bucurie, ca ii vom vedea zi de zi langa noi, crescand!

Asa ca...

HAI, Tanti! Nastere fara probleme, recuperare rapida si Bebe sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Eu cred ca o sa-i duc lipsa dupa ce n-o sa mai am (cum se intampla de obicee). Acum burtica mea e mare si in colturi. La orice miscare a bebelinei ma doare rau si la orice miscare a mea simt intepaturi si alte diverse dureri de ligamente, In momentul asta ma rog sa treaca mai repede timpul, sa nasc si sa-mi tin odorul in brate.
Azi am spalat si eu hainutele. Zici ca sunt de papusa

Cris 36+ cu

Mergi la inceput