BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Ramo, te-ai indurat de noi si ai pus poze cu burtica!!! Ce frumos a crescut!!!
Bumblebee, tu ne tot amagesti... Vrem sa vedem- a explodat ori ba?
Cristina 36+ cu
puiutz_mic spune:
Crispro, multumesc de compliment! Si mie mi-e tare drag de burtica mea, o sa-i duc dorul!
Sheri, saru'mana pt. sfaturi! Cred ca o sa iau pompa electrica de la Nuk si batista bebelusului o sa mai caut pe net mai ieftin decat ce am vazut la farmacie.
Btz, Belu, Giorgia, Cris cred ca trebuie sa ne pregatim motatele pentru voi! Am emotii pentru fiecare!!!
Rody, dar cum de ai lasat-o pe bebelina in spital si tu ai venit acasa? Nu ti-e mai greu asa, sa te duci la alaptat din 3 in 3 ore?
Elena 32+ cu un cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
CarmenAlbu spune:
Tanti
Tanti, un bebe sanatos si mult laptic si recuperare usoara!!!
Eu nu stiu daca imi va fi dor de burtica, pozici fac maine!! Si nu am nici o idee daca a plouat cu broaste, pe terasa de la dormitor nu am vazut dar tot ce se poate!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Multa sanatate lui Crissy si bebelinei ei! Elena 32+ cu un cuminte AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN |
Multa sanatate si din partea mea!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Belu sa modifici la Tina_80, numele baiatului este Radu-Gabriel, l-a schimbat nu mai este Tudor 37+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 2 sapt |
Sorina, Belu, saru-mana!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui sorina_goga HAI TANTI 37+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 2 sapt |
Hai Tanti!!!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Oana sotul zice de asta: http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/hdd-extern-western-digital-my-passport-essential-500-gb-usb-20-negru--pWDBAAA5000ABK sau oricare altul din gama Western Digital: http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/western_digital/p2/sort-priceasc Cica astea cu Western Digital ar fi cele mai tari. Cu ocazia asta cred ca am gasit si eu cadou ptr sot ca il cheama Paul si e ziua lui pe 29.... am dedus eu ca i-ar place si lui un din asta. Dar sa stii ca la 500 filme de stocat pe el asa si asa...dar na ala de 1TB e mult prea scump. Eu cred ca ii i-au asta din primul link daca tot l-a recomandat... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
saru'mana de ajutor
maine il comand...acu' nu pot ca se tot invarte prin jurul meu si nu vreau sa ma prinda
acu' e bun si de 500 gb...de 1TB e cam mult...
ar fi asta la un pret rezonabil http://www.emag.ro/hard_disk-uri_externe/hdd-extern-western-digital-my-book-essential-1-tb-usb-20-negru--pWDBAAF0010HBK#Ancora_Opinia
...dar si mie imi place mai mult ce recomanda sotul tau
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
btz_ovi spune:
Va invit la o cana de ceai de tei pentru un somn mai usor.
Tina cat mai stai in spital?
Puiutz eu inca nu am emotii,bagajelul e pregatit 90%,acum ma dau viteaza insa cum intru in spital iar tremur ca un catel la injectie si urlu pe acolo.
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
bamboletta spune:
pt Btz_ovi si cine mai vrea
n buna
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
beluistef spune:
Puiutz tu ai emotii pentru noi, iar pe mine ma iau emotiile cand ma gandesc ca mai este asa de putin...parca mai ieri am deschis odiseea si azi-maine...ne vedem cu bebelasii in brate...ce a trecut de repede ( asta spun acum, ca la inceput ziceam ca nu mai trece odata )... hai ca devin nostalgica.
Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 15 zile