BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor am primit un mesaj...probabil de la Tanti:

"La 9.45 a venit pe lume Matei Alexandru, 3.6 kg."

BUN VENIT PE LUME MATEI SA AI O VIATA IMPLINITA SI SA ITI BUCURI PARINTII, IAR TIE MAMICO REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT.

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

Bine ai venit pe lume Matei Alexandru
Tanti felicitari sa-ti delfinasul..refacere rapida si mult laptic

Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor!
M-a trezit din amorteala draga de bumblebee !
otilia am vazut ca si tu ti-ai facut griji pentru mine !
asa ca am promis ca intru astazi sa va scriu.

In ultimul timp n-am mai intrat prea des aici, din motive de ....foarte mare frica
Cand s-au pus delfinasii pe iesit afara m-a cuprins asa o spaima, mi se parea ca am toate simptomele fetelor care au nascut, punand la socoteala si contractiile care ma pironesc in casa/pat de atata timp ....un cocktail perfect. Si fiind abia in sapt 30-32 ma simteam neputincioasa in privinta trecerii timpului, vreau sa ajung si eu la 34 s, sa mai scap de stres .
Dar am fost totusi alaturi de voi, intrat sa vad cine a mai nascut, cum se mai descurca racusor, sunt la curent cu recensamantul delfinasilor!

Eu sunt tot acasa deci, cu zile in care am contractii dese, nedureroase din fericire; am facut morfofetala de trim 3 la dr Iosup si Sara e bine, grasuta si zglobie!

Ma bucur ca Larisa si Carmen au scapat de stationarea la pat, astept si eu sa trec de 34, si pentru motivul ca ca noi vrem sa facem logodna si cununia civila, le-am impins cat mai aproape de sapt 34

A, si ieri am inceput cursul de puericultura, mi-a dat voie medicul sa merg, am stat intinsa pe saltele si multe perne si burtica nu s-a rasculat Am invatat sa facem baie bebelusei, a fost emotionant si interesant. Urmeaza un modul de prim ajutor, Otilia am vazut ca voi acolo ati participat la asa ceva si am retinut, am cautat mult un curs care sa ofere si un astfel de modul, numai ca la noi nu se filmeaza, atunci cum naiba mai tii minte toate manevrele alea...cred ca imi iau aparatul si filmez, daca ma lasa.

Rodyka, sanatate multa Isabelei !

Va intreb si eu acum, pentru raceala din asta de vara, ce remedii mai stiti?
Mai vin eu!

Ops, inca un delfinas ! Felicitari tanti! Bine ai venit pe lume Matei!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Matei alexandru bine ai venitsa iti faci parintii fericiti si mandri de tine,multa sanatate si noroc in noua viata
Tanti felicitari si recuperare rapida

Buna dimineata delfinariu,e mai tarzior da de dimineata m-am pus pe facut cumparaturii-am cumparat la delfinasa pampersi cosmeticele,comprese sterile suzete am cumparat de la Nuk,daca nu ii vor placea ii voi lua de la avent.am vazut si eu biberon din sticla dar sunt in dubii sa iau asa ori dintralea normale de la avent pentru ca eu vreau sa iau si sterilizator.

Otilia super de bebelina ta ca sa intors

Rodik ce super ar fi sa nastem toate asa usor ca tine.chiar mia dat curaj povestea ta,nu imi mai e asa teama.ce forte ma dau acum.ai vazut ca pana si asistentele te mai astepata pe la ele,poate totusi o sa se adevereasca visul Dragaicai.

Btz_ovi spor la bucatarit

Adriana eu zic ca bebelina ta e destul de marisoara,mai ales ca vrei sa nasti natural mai bine sa nu fie prea grasuna.si la ce col ai tu credca mai are de gand sa stea pana pe la 40 de saptamani.

delfinasa mea sughite in momentul asta si nici macar nu stiu unde simt parca in toata burta,offf oare are de gand sa imi faca vreo surpriza neplacuta si sa se fi intors??nu mai am rabdare pana luni la eco

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Felicitari bebe Matei Alexandru! Sa cresi mare si sanatos!Bravo, Tanti! Recuperare rapida si mult laptic!

Otilia, bine ca s-a intors bubulina! Ai scapat de o grija!

Eladea, frumoasa burtica! Cum ne faci tu ciuda cu doar 10 kg... si multumesc de PM!

Baby, cumintica la pat... Nu e musai sa continue scurtarea colului, daca stai cuminte. Mai stai 3 saptamani, dupa care poti incepe plimbareala si efortul.

Adriana, e bine bebelina ta. Nici prea mare, nici prea mica. Nu te stresa ca un col inchis si lung te-ar incurca la travaliu, ca stii ca nimic nu e o regula in sarcina. Oricum, poti incepe la periat covoare, just in case...

BTZ, si al meu are caputul mai mic. Poate reusim o prima naturala super usoara. Doamne ajuta sa fie asa pt toate fetele!

Am o prietena ce a nascut de o juma de an. Ca sa ii fie mai usor la nastere, pe toata perioada sarcinii a mers pe jos la munca si inapoi ( o distanta de o ora de acasa pan a la munca). S-a simtit bine, si isi dorea sa nasca usor... Plus miscarea de peste zi, mai o curatenie, mai o mancare, mai o plimbare cu sotul... Vezi de treaba, nu s-a dilatat si pace. Au tot tinut-o in spital, ca poate se dilata, cu perfuzii, nici vorba. Tot la cezariana a ajuns. Asa ca prefer sa fac si eu acum ca Aelita - stau linistita, nu fac miscare, lenevesc, ma odihnesc, si prefer sa trag un pic mai mult cu travaliul, daca va fi cazul. Ca Aelita a nascut cat ai zice peste!!!

Cristina 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

OTilia, ce fain Acuma cum o simti pe fata? Ai putea sa spui care ar fi diferentele la felul cum ii percepi miscarile? Scuza-ma ca-s stresanta, dar pana luni simt ca ma urc pe pereti

Alina 34+ cu
gargarita

Eu am simtit in primul rand ceva impingand in bazin. Iar piciorusele-s prea finute sa loveasca precum capul.
Si alta diferenta este ca simt doua picoare miscand deasupra buricului pe cand ieri simteam capul si ceva micut pe langa, adica o manuta.
E cu spatele pe partea dreapta si picioarele in stanga lovesc. Dar asa in pozitie craniana face miscari ample, se vede burta cum se misca. In pelvina nu topaia burta.

Tanti felicitari pentru asa voinicel. Sa fie sanatos si norocos!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am vazut ca vorbeati de nastere din nou...si eu sunt pro nastere naturala si asa voiam sa nasc..din pacate nu a fost sa fie...nici macar travaliu nu am experimentat...la inceput nu imi venea sa cred ca eu chiar am nascut...burtica era acolo, mai mica, dar era...doar ca lipsea delfinasul si miscarile lui...

desi eu m-am recuperat foarte repede dupa cezariana si nu am avut dureri atat de mari (atunci cred ca erau, dar am uitat de ele ) totusi nu sunt militant al cezarienei...e o operatie, o taietura, care poate sa se recupereze bine sau nu...eu am avut noroc de recuperare frumoasa...

dar vorba sotului, nu intelege cum cineva care este 100% sanatos, are toate sansele sa nasca natural, alege ziua si ora cand sa vina pe lume micutul sau micuta...prietenele mele, colegele mele...toate au nascut sau urmeaza sa nasca la cerere prin cezariana si imi ziceau ca sunt nebuna ca vreau natural...pana la urma si eu ca ele...nu vreau sa supar pe nimeni, e alegerea oricarui om in viata modul de a naste, dar daca poti naste natural, eu zic sa mergi pe natural...

si ii admir pe doctorii care incearca sa isi incurajeze pacientele pentru nastere naturala...v-am povestit ca doctorul meu, cand a vazut ca au aparut ceva contractii si bebe inca era bine, nu prezenta semne de suferinta fetala, m-a intrebat daca nu vrem sa incercam sa nastem natural...cu epidurala daca se declansa travaliul in noaptea respectiva...si desigur ca am zis ca da....poate data viitoare o sa am voie si o sa pot sa nasc natural...desigur cu acelasi doctor...

v-am zapacit si ametit

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Felicitari Tanti!!!!!!Bun venit pe lume Matei Alexandru!!!!!!Sa fii sanatos, cuminte si sa iti faci parintii mandri de tine!!!!!!

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bun venit pe lume, si La Multi Ani delfinasului de Tanti, sa fii sanatos papacios , sa iti placa sa dormi, si sa nu te supere colicii!!! Felicitati!!!

BTZ

Maurice ma gandeam zilele astea la tine, vor trece repede aceste 2 saptamani si pe urma o sa fii mai linistita!

Larisa vad ca tu esti pusa serios pe treaba, si nu ai mai avut probleme!!

Maine mai am o intalnire cu cei cu jobul nou, asa ca mai sacrific o ora si eu si sper ca pana la sfarsitul lunii sa semnez contractul ca firma la care am lucrat 7 ani, a ajuns foarte aproape de final si nu ar fi un moment tocmai bun sa raman fara serviciu anul asta, sotul e optimist, dar eu nu ma vad house wife, vad ca astia sunt seriosi mi-au trimis listele cu atributiuni , forma in care voi fi remunerata, orele de lucru, deci nu mai ramane decat prezentarea proiectului in viziunea mea maine, deja l-am facut, ma bag acum la organizat si corectat si sper ca impresia sa fie pe masura ca sunt sigura ca sunt cea mai buna pentru jobul asta, trebuie sa ii fac sa se uite dincolo de burtica, mai sus la cap

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Carmen multa bafta si sa mearga totul bine..este bine ca ai incredere in propriile forte...bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

MATEI ALEXANDRU BINE AI VENIT PE LUME!!!
TANTI FELICITARI!!! RECUPERAE GRABNICA SI MULT LAPTIC!!!

Otilia ce veste buna!
Sper sa primesc si eu astfel de veste luni

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput