Racusor, sefa mea este o militanta infocanta a cezarienei, ea a programat ziua si ora sa vina in anumita zodie cu anumit ascendent, si toata sarcina a incercat sa ma convinga ca e mai bine pentru bebe sa vina fara stres, optiunea ei, dar are sofer, dadaca, 2 menajere si ea doar il primeste in pat langa ea sa ii dea piept, dupa aceea altcineva il ia si il pune in patut, ii face baita, si il distreaza, are pana si o asistenta care vine zilnic acasa sa ii faca masaje si toate cele! Asta e o forma usoara de cezariana din punctul meu de vedere!
Eu am scari in casa si pentru orice trebuie sa urc si sa cobor, dar nici la mine nu e batuta in cuie nasterea vaginala, asta pana nu suntem intr-un stadiu avansat al travaliului sa vedem bataile inimii ca sa stim lungimea cordonului!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
Carmen tinem pumnii sa vii cu vesti bune!!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
Michelle , Iul-aug (cred Elena?), mersi va tin la curent, e greu in corporatii internationale, mai ales gravida, ca ei nu iau in calcul versiuni din astea si gasesc forme de concediere facand presiuni, chiar daca e ilegal, e o practica foarte comuna! Mai trebuie sa imi inchei contractul cu firma si atat!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
Va invit la
Capitol nou
Da Carmen eu eram...faceam capitol nou si am uitat ca sunt pe userul comun....Elena