BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
profesoara de gimnastica mi-a spus ca diametrul capului conteaza mai mult decat kg lui bebe ![]() ![]() Oana ![]() ![]() AMR 19 zile ![]() |
vai iarasi am dormit mult
![](icon_smile_big.gif)
Pai daca e asa,atunci sunt cea mai fericita.Vineri seara la echo la urgente toate masuratorile lui bebe erau de 36w2d numai capusorul era de 35 de sapt.Cum mi-au zis si mama si Otilia o sa iasa mai usor
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Dau de baut astazi pentru lucrul acesta
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Michelle da da,e buna vremea numai ca el nu vrea sa iasa.De azi noapte iarasi se poarta frumos ...stie ca maine il duc la medic iarasi
![](icon_smile_big.gif)
Rodyka multa sanatate delfinasei tale
![](pupic.gif)
De obicei stiu de la mama mea ca bebeii fac icter,nu e ceva grav,trece imediat.
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bebe.gif)
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
beluistef spune:
Fetelor am primit un mesaj...probabil de la Tanti:
"La 9.45 a venit pe lume Matei Alexandru, 3.6 kg."BUN VENIT PE LUME MATEI SA AI O VIATA IMPLINITA SI SA ITI BUCURI PARINTII, IAR TIE MAMICO REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT.
Elena, 37+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 15 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
HEHE
felicitari mami! Bine ai venit Matei Alexandru! Sa fi sanatos si papicos! 37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
btz_ovi spune:
Referitor la parerile celorlalti:eu nu ii mai bag in seama.Si mie mi s-a spus de femei care nu au fost niciodata insarcinate ca m-am ingrasat prea tare,isi faceau ele griji ca eu nu voi slabi dupa,ca mai bine sa nasc prin cezariana fiindca nu voi avea parte de un travaliu dureros si alte pareri.
Am ajuns sa nu mai tin cont de nimic decat de parerile mele si ale sotului.
Prima oara m-am gandit la cezariana pe motiv de dureri insa nu stiam praactic ce implica o operatie de genul acesta.Si cum a zis si Carmen nu as vrea sa imi tai muschii si uterul doar din frica mea.Recunosc,imi este teama de nasterea in sine,vineri seara eram speriata pe masa aia insa stiu ca atunci cand imi voi tine motanelul in brate voi uita de dureri.
Si in plus:de mii de ani femeile au nascut natural,animalele nasc natural,eu chiar sunt asa gaina sa nu o pot face?Mai ales ca si bazinul imi permite,cordonasul e pe post de perna la bebe iar el sta in pozitia perfecta de nastere.
Am ajuns sa fiu de acord cu cezariana doar in cazul in care este absolut nevoie,nu din comoditate.37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la
beluistef spune:
Ma gandesc ca ea este, a nr. ei nu l-am vazut in Docs. I-am dat sms sa fiu sigura ca este ea.Probabil mai multe detalii ne va da ea cand se va externa.
Elena, 37+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: aproximativ 15 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Vin cu vesti bune. Am simtit eu azi noapte ceva si asa este. S-a intors domnisoara mea, e cu capul in jos. Nu este ea in cea mai optima pozitie de start, nu are nici capul in bazin dar e de bine. Doctorita de familie zice ca are cam mult loc de aceea isi permite sa faca glume cu mine. Pai cred si eu ca am un burtoi, sunt binisor peste grafic acum, de dimineata m-a intrebat o colega daca am avut si la celelalte fete asa burta mare
De cateva zile eu am dormit numai pe cate o parte, cu capul sus de tot pe perne si burta mai jos, am zis sa o las in somn sa-si faca treaba si uite ca s-a nimerit.
Aseara pana sa adorm ma gandeam ca nu-s in stare sa merg la cezariana programata, asa cum se face la pozitie pelvina. Ce pot astia sa-mi faca daca nu ma prezint la spital. Sa vina cu politia dupa mine Pe bune ca ma apucase tremuriciul si palpitatiile. Dau in atacuri de panica la gandul ca eu de bunavoie sa ma duc la taiat, brrr. Si nici nu-mi surade sa aleg data nasterii, sa si-o aleaga bb.
Mi-a si ramas in cap ceva ce am citit, cum ca cezariana este singura operatie majora in urma careia trebuie sa ai grija si de tine si in plus de o alta persoana complet dependenta de tine. Foarte adevarat. Si eu mai am si doua caprite mai mari in grija, nu sunt numai eu si bb.
Elena, pe al meu scrie ceai de frunze de zmeur, e de la Plafar.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
btz_ovi spune:
Si aici tin sa ii multumesc din suflet si lui Carmen pt faptul ca m-a certat un pic la inceput legat de cezariana.Mi-au facut foarte bine sfaturile ei.
BINE AI VENIT PE LUME MATEI ALEXANDRU,SA FII CUMINTE,SANATOS,PAPACIOS SI SA ITI UMPLI DE BUCURII SI REALIZARI PARINTII.FELICITARI TANTI 37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE
pana la
beluistef spune:
Ea este...deci....FELICITARI TANTI !!!!!!!!!!!!!
Elena, 37+ cu
Stefan Christian
racusor2010 spune:
buna delfinariu drag
rodi asa m-a emotionat povestea ta...ma bucur ca ai nascut repede, ca ai laptic destul pentru pitica ta si sper sa o aduci cat mai repede acasa ca sa scapi de drumurile astea! sa va traiasca! sunteti o familie de exceptie!!
aelita daca ar sti mama macar o limba straina i-as arata toate modelele care le faci tu...ea croseta, impletea, cosea goblenuri in tinerete si acum si-a aruncat toate cartile dar din amintiri i-a facut lui bebe din matasica alba o caciulita de pus pe varful capului, manusele si sosetele...sa le fac poze, sa vedeti ce mici sunt ...poate saptamana viitoare scoatem nasul afara si le probam
nu mai vine azi pediatra, ca a intervenit ceva..maine de acum..si bebele meu de la ploaie cred e tare somnoros...rezista cu greu 10 minute la san si apoi doarme 2 ore cred ca traieste cu aer azi
dupa a doua masa la san nu parea foarte satul, desi am reusit sa il tin treaz vreo 15 minute..am vrut sa ii dau putina completare, doar 20 a vrut...sa speram ca in 2 ore se trezeste sa manance, ca trebuie sa crestem saptamana asta, daca nu, ne ia neonatoloaga la puricat
btz da, a facut puiul meu 2 saptamani mami de brotacel Andrei Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Bine ai venit pe lume Matei Alexandru! Iti dorim sa ai o viata frumoasa si binecuvantata!
Tanti, felicitari mamico....
4 baietei si o fetita...maine mai vine o fetita.... delfinasi fiti pe faza!
Larisa 35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/