BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

rodiiiiiiii...te invidiez!!! vreau si eu asa o nastereeeee..mamaaaaa..da ai fost Speedy Gonzales... esti f fresh pt o proaspata mamica, un exemplu pt noi toate...

ce dulce a fost surioara mai mare...mi-au dat lacrimile...doamne, eu cand ma gandesc la momentul in care o sa-l scoata si o sa mi-l dea in brate, deja ma apuca plansul frate de emotii..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza burtici

Rody ce frumos ai povestit tu acolo...emotionant ...sa dea Domnul la toate asa nasteri usoare.

Cele care beti ceai de zmeur...cum scrie pe cutie...frunze de zmeur sau doar ceai de zmeur. Ca am vazut in market, dar scria ceva de flori de zmeur, sau zmeur simplu...nu mai retin exact. Este acelasi ceai ??? Sa imi iau si eu

Sa aveti o zi buna...si vorba nu mai stiu cui ..astazi este vreme numai buna pentru nascut...nu caldura...doar perfect.

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Neatza burtici

Cele care beti ceai de zmeur...cum scrie pe cutie...frunze de zmeur sau doar ceai de zmeur. Ca am vazut in market, dar scria ceva de flori de zmeur, sau zmeur simplu...nu mai retin exact. Este acelasi ceai ??? Sa imi iau si eu

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 15 zile

elena, trebui sa scrie frunze de zmeur, nu flori..asa citeam ca doar cel din frunze e bun pt asa ceva...eu am luat de la Plafar...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maurice e bine, doar putin racita!

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

[navy][font=Comic Sans MS]profesoara de gimnastica mi-a spus ca diametrul capului conteaza mai mult decat kg lui bebe ...acuma om vedea noi la fata locului cand vine momentul

asa e cum zici tu. efortul tau e mai mare pana iese capul, restul simti doar ca o usurare finala si, oricum, moasa e acolo sa te ajute, adica si ea trage putin de bb, fara sa-i faca rau. oricum, cand auziti primul tipat al lui bb, sa stiti ca e cu capul afara, poate piciorusele inca sunt "pe drum". dupa ce iese capul restul cred ca e chestie de secunde...

in alta ordine de idei, daca nu am innebunit pana acum, sper sa n-o fac nici pana maine. ochisorul delfinasei e bine DAR... are inceput de icter. eu stiu ca in Ro nu era asta mare problema, dar aici mi-au spus ca-i mai iau o proba de sange si daca e in prima faza o mai tin o zi sub "lampa", daca nuj mi-o dau acasa la amiaza azi sa-i fac eu lumina... Doamne, nu mai am lacrimi, nervi si cuvinte... dar dupa 5 minute imi trece, pana la urma poate e mai bine sa stea sub supravegherea lor acum la inceput...

m-am uitat mai bine la pompa electrica ptr san de la spital, e Medela, cu 2 furtunase (adica poti "lucra" cu amandoi sanii deodata). e super, nu doare, are 2 programe si viteza reglabila (mi s-a dat un sfat super pretios: intai se pune pe viteza mica sa faca sanului ca un masaj, apoi se mareste viteza treptat, altfel o sa doara sfarcurile la sfarsitul operatiunii)... doar ca m-am uitat pe net si e cam scumpa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodyka, nu fi supi. Mai bine sa mai stea o zi in spital decat sa risti ceva. O sa o ai acasa dupa.

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rodyka, toate prietenele mele au avut bb cu icter, nu-ti face griji, mai e putin si o sa fiti impreuna si acasa, pt mult muuuuuult timp

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

maya, , si tie iti doresc cat mai curand sa ne urmezi...
eladea, nu stiu daca de la Gibraltar sau de la lac sau de la mare sau... mai degraba de la cumparaturi!!! joi seara am iesit cu printesita in oras sa-i iau o rochita de ziua ei (e acum sambata, delfinasa s-a nascut exact cu o sapt inainte si a aranjat altfel zodiacul: 2 Gemeni, 2 Raci). dar la jumatatea drumului am inceput sa simt intepaturi si mi-am amintit de racusor si de metrou, cum nu avea unde sa se aseze. eu am gasit o banca dar, capoasa cum is, dupa 5 min am luat-o mai departe, in loc sa ne intoarcem acasa... n-am mai ajuns la magazin ca deja era nasol, asa ca mi-am sunat sotiorul sa vina dupa noi. iar vineri dimineata au inceput nelinistile, poate si ptr ca ma simteam vinovata... nu-mi pare rau ca am nascut acum, din contra, mai mult de o sapt nu vroiam sa astept (adica eu cu 37 ma multumeam), chiar i-am spus sotului ca-l invit la o noapte... romantica daca delfinasa nu vrea sa vina singura. ei, noaptea romantica a fost in sala de nasteri unde am vazut cel mai stangaci barbat , dragul de el nu stia ce sa-mi faca ptr ca eu n-am avut timp sa-i pove cum decurg lucrurile normal...

ma uit la burticile voastre si mi-s asa de dragi . puterea obisnuintei: sunt tot cu mana pe burta si sotiorul cand intra in casa are intentia de a-mi pupa burtica, prilej de mare distractie... parca imi lipseste dansul delfinasei din burtica si toate intrebarile: oare unde-o fi capul, manuta, doarme, creste?! acum sunt altele, mult mai concrete, si mi-e asa de greu sa trec peste ele...

EDIT: prinsa cu ale mele, tot uit sa va multumesc cat de scumpe sunteti si ce bine imi prinde sa va simt "aproape".
multumesc
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rodyka si eu zic tot asa...mai bine inca o zi fara delfinasa, dar macar esti linistita ca e sub supraveghere de specialitate

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

salutare, delfinariu!
drept e ca n-am trecut de multisor pe aici, mai arunc un ochi si citesc cand am timp, dar sunteti asa harnicute ca nu mai fac fata....cat m-am straduit sa citesc un capitol, hop apare altul nou!
felicitari delfinasilor care au scos deja capul la soare! (ma rog, pe aici ploua cu galeata, dar o fi si ceva soare pe undeva) si pupici si incurajari celor care sunt "pe drum" :)
eu ma delectez cu ceva contractii, am ajuns ieri in Iasi ca mai aveam de rezolvat cate ceva si azi mai am programata o ecografie dupa amiaza...trebuia sa vina sotul cu masina sa ma ia acasa (la Suceava) pana saptamana viitoare ca ma gandeam sa nu ma mut de pe acum aici...dar la ce vreme frumoasa este, am inteles ca ar fi si ceva probleme cu drumurile, ma mai gandesc daca plec acasa!
marti (37+) a zis dr ca ma interneaza sa-mi scoata firul de la celclaj, s-ar putea sa se si declanseze nasterea, asa ca stau cu nervii intinsi pana atunci...contractii am suficiente, daca mai si deranjeaza ceva pe acolo, nu-i exclus sa am bebe saptamana viitoare!
pupici, fug sa mananc ceva si mai vin eu pe-aici...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput