BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ce frumos povestesti Rodyka .. Totusi conteaza mult si ca bebelina a avut asa putin la nastere.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

profesoara de gimnastica mi-a spus ca diametrul capului conteaza mai mult decat kg lui bebe ...acuma om vedea noi la fata locului cand vine momentul

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu una nu judec alegerea unora de a avea recuperarea grea in detrimentul unui travaliu care e probabil dureros. Eu daca n-am fost acolo am un optimism incurabil. Dar de aici pana la a primi sfaturi de genul 'ceza e mai buna' de la toate femeile care au ales calea mai usoara nu din motive medicale ci doar din confort, nu mi se pare ok. As prefera sa isi tina parerile pt ele. Si eu am avut la un moment dat o discutie de genul asta. Ca de ce imi doresc naturala, ca acuma toata lumea buna naste prin cezariana... A ajuns o fita cezariana, off, poate totusi scap de cutit... ca eu sunt mai invechita

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

adriana, baby ...ma bucur ca a-ti venit cu vesti bune

...ei poate asistenta respectiva a avut parte de o nastere mai grea...dar asta nu inseamna sa te apuci sa dai astfel de sfaturi

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu una nu judec alegerea unora de a avea recuperarea grea in detrimentul unui travaliu care e probabil dureros. Eu daca n-am fost acolo am un optimism incurabil. Dar de aici pana la a primi sfaturi de genul 'ceza e mai buna' de la toate femeile care au ales calea mai usoara nu din motive medicale ci doar din confort, nu mi se pare ok. As prefera sa isi tina parerile pt ele. Si eu am avut la un moment dat o discutie de genul asta. Ca de ce imi doresc naturala, ca acuma toata lumea buna naste prin cezariana... A ajuns o fita cezariana, off, poate totusi scap de cutit... ca eu sunt mai invechita

Alina 34+ cu
gargarita

in cazul meu
pret nastere naturala+epidurala = pret cezariana
...de aici si mai multe discutii ca de ce nu merg pe cezariana daca tot dau banii aia

in fine...eu am ajuns sa ma amuze discutiile astea
...la fel ca si remarcile "vai ce burta marea ai"...si tocmai cele care nu au nascut niciodata isi dau cu parerea

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
Rodica ce poveste frumoasa!!!!
Aelita multumesc frumoas, ma descurc cu sp, e limba pe care o folosim 24/7, azi ma apuc de o incercare sa vad ce iese, am luat fir alb si roz de matase, si vreau sa incerc!

Adriana, de acord, iti taie un organ, muschi, samd, daca e nevoie e ok, daca nu, atunci nu o inteleg, si pe sotul meu incearca sa-l convinga toata lumea sa facem cez dar i-am spus sa termine cu prostiile ca nu imi tai 2 organe din capriciu!

Oana ce sa-i faci mai sunt si nebune din astea!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, tocmai asta am vrut sa spun, nasterile sunt diferite, noi suntem diferite, acuma pt fiecare experienta negativa care am avut-o in viata sa dam sfaturi categorice... nu e ok, pt ca nimeni nu stie ce ne asteapta, eu zic ca ne asteapta nasteri usoare Ce sa mai, trebuie sa las bautura

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Oana, tocmai asta am vrut sa spun, nasterile sunt diferite, noi suntem diferite, acuma pt fiecare experienta negativa care am avut-o in viata sa dam sfaturi categorice... nu e ok, pt ca nimeni nu stie ce ne asteapta, eu zic ca ne asteapta nasteri usoare Ce sa mai, trebuie sa las bautura

Alina 34+ cu
gargarita

de acord cu tine
...plus ca orice experienta noua merita macar o sansa...si daca nu e si nu e sa fie, atunci se apeleaza la alternative

Carmen stii cu ne esti datoare nu?!

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Eladea, toata noaptea am visat ca nasteai, dar erai asa calma, nu te durea nimic, citeai...si chiar ma gandeam ca nasterea nu doare deloc

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Paula, sa-ti fie gura aurita... daca e sa fie asa...poi fac cinste draga mea...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Rodyka, eu cred ca de la Gibraltar ti se trage nasterea asta asa usoara Felicitari....sper si eu sa fie mai usor si la mine....da' daca am stat mai mult prin pat toata sarcina nu'sh pe ce se bazeaza sperantele astea
La noi in Bucuresti ploua...si mie mi-e somn cand e vreme din asta...si am treaba pentru birou
Adriana, baga niste bai fierbinti sa inmoi colul si poti bea si tu ceai de zmeur zilnic de acum. Ca daca ai asa col super...sunt sanse sa intri in prelungiri.
Dragaica parca intreba de ce in Ro nu mai e vaccinul anti TBC. Pai simplu, s-a retras autorizatia pentru fabricarea lui la institutul Cantacuzino. Altfel spus nu mai au autorizatie sa faca vaccinul. Asa ca am ramas la mila UNICEF. Prin UNICEF au adus astea 1 milion de vaccinuri in tara.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

btz si azi e vreme numai buna de nascut

Referitor la cezariana, si eu am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea, insa nu am reusit. As intra in depresie daca nu pot naste natural.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput