BRAVO TANTI ! Delfinasi de iulie-august 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
ma bucur ca ne spui asta ...eu chiar ieri am discutat cu un proaspat tatic care a asistat la nastere ...si care povestea cu atat de mult entuziasm "experinta vietii lui - nasterea" Oana 37+ Matei AMR 19 zile |
Neata!
Ma bucur ca ati nascut asa frumos. Al meu sot si-a vazut ambele fete de cum au iesit si mereu povesteste cu drag. La cezariana nu i-au dat copilul in brate dar a fost in usa salii de operatii, el a vazut-o inaintea mea.
Si acum e tare stresat sa nu vina bb inaintea lui.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka acum imi amintesc in reluare de cate-un amanunt: eu am plecat preventiv de acasa cu bagajutul de spital in portbagaj, dar n-am avut nevoie decat de slapii care-i plac la ooana . restul, incluziv perie de dinti, piaptan, sampon, sapun, tampoane, prosoape,camasi au fost de la ei... aaa, si tampoanele care le au sunt de 20 cm lungime si de un lat de palma latime. eu le-am folosit 2 zile, apoi mi s-au parut prea mari si incomode, asa ca am trecut la normale. bine ca nu mi-am cumparat sau facut dinainte... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)& printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
foarte frumoasa povestea ...delfinasa ...printesita ...slapii
tocmai m-am intors de la analize, ultimele analize la sange printre care si timpul de coagulare...si sa vedeti conversatia pe care am avut-o cu asistenta
"- Sunteti programata la cezariana?
eu - Nu
- Atunci de ce aveti nevoie de timpul de coagulare?
eu - ...probabil in caz de cezariana de urgenta sa le am facute
- Pai atunci sa va rugati sa fie asa, cezariana de urgenta ...a-ti mai nascut? probabil ca nu...e va spun din proprie experinta ca e mai bine cu cezariana"
offf chiar i-am spus la Marius, de ce trebuie sa dau eu peste persoane cu astfel de idei
si...apropo de concediu...seful si directorul sotului vor fi in concediu cand nasc eu...asa ca nici vorba de concediu pentru tati, eventual maxim 5 zile ...desi mi se pare putin rautacioasa toata faza, ca doar nu au aflat ieri ci stiu de acum 8 luni ca prin luna iulie vine bebe
...dar asta sa fie tot necazul ...noi sa fim sanatosi, asta conteaza
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile
michelle1981 spune:
Ce frumos povestesti Rodyka .. Totusi conteaza mult si ca bebelina a avut asa putin la nastere.
Hai Tanti Nastere usoara, refacere grabnica si bb papacios, cuminte si necolicos!
bumblebee vazut burtica.. ce frumos s-a conturat!! Ma gandesc ca poate bb se intoarce sau s-a intors.. cum il simti?
Ramo vazut si eu burtica sexy .. Dar tu nu te-ai ingrasat deloc??
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
bumblebee spune:
Michelle, il simt aproape ca inainte, numai ca parca vrea sa-mi rascheteze tot interiorul, parca da cu piciorusele in vezica, vagin, poate da si in col (dar cica ala nu are terminatii nervoase). A mai facut din astea si pana acum, dar aseara efectiv mi se muiau picioarele. Atunci cand il simteam mai energic, hop si eu in 4 labe, dar ghici cine statea ca mieluselul. Dar poate ca toata agitatia asta e pt ca s-a prins ca ar putea sta mai comod in alta pozitie, eu asa sper
Alina 34+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Eu trebuie sa fug la doctor, sa fiu la ora 9.
Dar nu ma pot abtine sa nu o felicit pe Rodyka. Super nastere ai avut, clar vrem si noi.
Si la odiseea trecuta chiar la inceput a nascut o mamica foarte repede si frumos natural desi era programata la cezariana pe motiv de
varsta si copilul "pretios". Ei, a fost un mare imbold pentru multe dintre noi, frumos cu asa start optimist. Avem pana acum doua nasteri naturale fara epidurala, fara epiziotomie, totul perfect.
Oana, tanti aceea nu cred ca stie ce inseamna sa ai un travaliu complet si apoi sa intri in cezariana cu inima stransa ca ceva clar nu este in ordine. Asa urari
CD, cum te mai intelegi cu sotul? Ca eu cred conteaza enorm cand iei o astfel de decizie. Scriu mai pe larg cand revin.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
Creatza11 spune:
Buna dimineata! Haideti la gogosele caldute cu iaurt de baut....sunt super bune!
Deci astazi stam cu motatele toata ziua pt tanti:
Facem galerie cat e ziulica de lunga si ne rugam sa fie totul bine!
Rodi, esti foarte norocoasa c-ai scapat asa repede si bine.....nu ne spui si noua ce-ai mancat in ultima saptamana? Poate, poate s-o lua si la noi.... Oricum, sa-ti traiasca printesele si sa ramaneti mereu aceeasi familie frumoasa si unita!
Bumblebebe poate flacaul tau nu muta mobila, mai dgraba se muta el, tu fi pe pozitii si incurajeaza-l!
Bamboleta, e fenomeala fetita ta dormind pe covor
Dragaica, te asteptam cu vesti de la eco...
Doamne, aelita, tu ne imbolnavesti pe toate....unde te-a gasit barbatul asta al tau, mai? Ce poate sa iasa din cele 2 maini ale tale.....acu, cand ma uit la ale mele mi se par asa inutile...le mai si cert ca-s tontovane si nu stiu sa faca nimic
Sa aveti o zi usoara si frumoasa,caci racoroas este...
32+ cu un invingator David Gabriel
AMR 7+
adrianaBuc spune:
hai TANTI
Refacere rapida! Mult laptic!
Rodika, esti un exemplu de optimism.
crispro, felicitari pentru bebe mare! Usor usor ajungi la termen.
CD, lasa mami! Tu sa fi sanatoasa, la fel si bebelu'
Vin si eu cu vesti de la eco... cam amestecate. Bebelina a crescut, are 3100 g (ceea ce ma linisteste), colul e lunnnnggg si inchis, deci nu nasc curand. Ma ingrijoreaza faptul ca este cu 4 zile mai mica la toate masuratorile; se pare ca tot stresul, oboseala si hrana mea nepotrivita si-au pus amprenta asupra bebelinei. Sper sa fie bine totusi la final. Ce ma ingrozeste nitel e colul meu; pai la ce contractii am avut zilele astea ar fi trebuit sa se micsoreze macar. Cand colo, el e tare pe pozitii; uf! daca nu va ceda in travaliu si va trebui sa ma taie? O sa vad vineri la control ce imi zice doctora.
Azi iar am o stare oribila de greata.
A! Eu am trecut de faza viselor cu nasterea. Toata noaptea am visat ca spalam la poponet fata, la chiuveta si nu imi iesea deloc deloc.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
baby78 spune:
Raportez si eu o contractie foarte dureroasa pe care am avut-o luni si usoare pierderi de...ceva apos...Ieri am sunat dr si m-a primit de urgenta. Control pe masa, eco intra si eco pe burta. Nu s-au rupt membranele dar contractia mi-a scurtat colul de la 4 la 3 cm. A vrut sa ma interneze 2 zile sa imi faca injectia de maturare a plamanilor lui bebe caci daca continui cu contractiile astea dureroase se declanseaza nasterea. Momentan am refuzat si sunt acasa la patut cu tratament de nospa la 6 ore. Vineri la 12 ne vedem la controlul programat si vom hotara atunci daca e nevoie de internare....
Bebe e bine are 2.467 gr +-360g. Strumful s-a intors cu capul in jos si sunt toate conditiile pentru nastere naturala. Sper sa mai stea macar doua saptamani in burtica la mami...
Adevarul este ca nu m-am protejat deloc si am facut mult efort si miscare tocmai pentru ca imi doresc sa nasc natural....dar parca nici asa devreme nu vreau pentru ca mai sunt fete la rand inaintea mea...
34+ Tudor Constantin
AMR -5
adrianaBuc spune:
Oana, eu nu voi intelege niciodata lumea asta "moderna" in care traim; ce sa spun? De cand e lumea, femeile nasc natural. Dintr-o data, nu mai suportam domnule durerea! Cate figuri! Am si eu prietene care au facut cezariana la cerere, ca le-a fost frica de durere. Cum mai frate sa preferi sa iti taie muschii si sa iti faci gauri in corp de buna voie? In fine, poate sunt eu prea ...
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
bumblebee spune:
Creatza, asta sper si eu, sa faca schimbari de aranjament in garsoniera, si ii fac si lui galerie si il alint cat e ziua de lunga
Adriana, pai cred ca te bagi in clubul celor care se apuca de frecat covoare, niste love cu partenerul, lasa ca se rezolva treaba, nu ramane Rebeca in burtica mult timp si dup-aia sa vezi ce curulet lustruit o sa aiba
Enik, tot am vrut sa te mai intreb cand am votat pisica si catelul printesitei, de ce pisica ta are 20% viata si altele? Parca a scazut si la banuti, nu?
Alina 34+ cu
gargarita