PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani, David!!
La multi ani, Alvin!!!

Sa cresteti mari si sanatosi putiuti mici si sa aduceti bucurie parintilor!!!

MADA(IRL)...mie imi pare rau ca nu mai scrii.
SA stii ca si eu simteam uneori ca nu ma baga nimeni in seama si nu mai scriam,dar recunosc ma simt foarte bine cand scriu....

Ma duc la copil

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI DAVID!! SA FII SANATOS, VESEL SI FERICIT! sA ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Interesante discutii pe aici!

La salina si noi vrem sa mergem, la Turda, ca s-a deschis una noua. E suuuper, e ieftin, au locuri de joaca pt. copii si multe distractii. Ma gandesc ca o sa-i faca bine dupa atatea raceli, si o mai si intareste putin...

Moni te si te imbratisez! Multa rabdare iti doresc, toate trec, dar ramane dragostea pt. pui si amintirile frumoase. Perioada de bebelusie va trece ca prin vis...

Mona imi pare rau de tatal tau! Off, te cred ca ti-e greu cu baietii, poate dupa ce merge Cris la gradi, se va mai scimba. De exemplu Miruna s-a schimbat mult de cand merge, si are numai o luna. Ea era complet antisociala, nu o putea nimeni atinge deloc, nu se juca cu nimeni, acum merge in parc de la banca la banca si se opreste la fiecare sa-i zambeasca si sa-i "zica" vreo 2 vorbe pe limba ei. M-a uimit transformarea!

maitreyi distractie placuta Alexandrei cu tati la mare!

Ioana ce nene tantalau! Pai la noi in parc imping baietii la carucioare si fetitele la masinute de numa, si nimeni nu comenteaza! Dar si mamicile se mai cunosc si e drept ca nu-s asa bagacioase...
Oricum Miruna e fan masinute, am mai zis eu ca are si o parcare de jucarie cu 3 nivele...toate ziua parcheaza la ele, plus masinuta mare cu care se da...si e maestra deja...Mie imi place asa, cu papusile sincer nici nu prea ai ce sa te joci, le legeni un pic si te faci ca le dai de mancare...atat (Miruna se joaca asa rar, ea prefera sa le dea si pe papusi pe masinute, sau sa se joace cu ele de-a fotbalul).

Cariera eu nu prea am visat la faima si cariera de succes, si mi-am dorit un simplu job care sa-mi placa, si ceva sa fac cu drag, dar sa-mi ramana si timp pt. mine si mai nou pt. familia mea. Eu mai lucrez si de acasa, pun pasiune in ce fac pt. ca imi place, si imi aduce, cum zicea Sun satisfactii, e coltisorul meu, ceva cu ce sa-mi ocum timpul cand nu va mai fi asa de multa nevoie de mine...

Ariadna distractie placuta in Romania! Sper sa mai dai pe la noi, cu sau fara felicitari, ca sa ne povestesti de spiriduse! Mie imi lipsesc postarile tale!

No, cam atat am retinut, ma duc ca mi se ard macaroanele.

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, foarte frumos si emotionant ai scris, ca de obicei de altfel . Intr-un fel m-ai inspirat si pe mine sa scriu despre cariera.
Eu nu cred ca asi rezista sa fac ceva ce nu imi place, probabil asi lua-o razna. Si din fericire imi place mult meseria mea si sunt in stare sa stau prinsa acolo mult si bine si la sfarsit cand imi iese cum trebuie sa simt mari satisfactii. Si mai e ceva ce mi-ar mai fi placut sa studiez, defapt e mai mult un vis din adolescenta, dar cred ca macar de placere, ca un hobby, tot o sa ma apuc la un mom dat de studiat, daca voi avea timp de asa ceva. Imi place sa cred asta

Cu plecatul din tara, e un subiect delicat, e cu dus si intors, m-am tot gandit la asta dar fara a ajunge la o concluzie clara. Pentru ca sunt foarte constienta ca acolo unde ne-am duce ar trebui sa o luam de la 0 si nu stiu daca avem taria sa facem asta, nu stiu daca are sens, cel putin atata timp cat aici avem tot ce ne trebuie (si in general noi am incercat sa vedem intai lucrurile bune, altii ni le-au tot scos in evidenta pe cele rele, dar asta e). Dar nu e un subiect inchis, cine stie, poate intr-o zi...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fete dragi

Vreau sa urez LA MULTI ANI! Pepenasilor care s-au aniversat in ultima perioada de cand nu am mai scris eu si celor aniversati azi.
Noi am avut multa treaba in ultima perioada: pregatiri de concediu, pregatiri cu aniversarea Denisei si problemele cu tatal meu.
Sa le iau pe rand .
Cu tata pentru moment situatia este stationara, el se simte bine isi tine regimul alimentar si medicamentos si ma rog la Dumnezeu sa ii tina boala pe loc ca asta este scopul in sine ca de vindecat total nu se poate medical dar exista si miracole, asa ca am incredere in Dumnezeu.Mie una imi este foarte greu sa accept aceasta situatie si ma consum peste masura.
Desi mai este pana la ziua Denisei , ieri am organizat petrecerea cu copiii la un loc de joaca, mi-a placut tare mult atmosfera si am vazut ca ea s-a simti bine, la fel ca si ceilalti copii, i-a placut treaba cu tortul si imi zicea aseara ca are multe cadouri, era incantata.
Pana la urma am hotarat sa mergem in concediu la mare la bulgari, ca este mai aproape decat grecia cum ne gandisem initial, sper sa avem vreme buna si sa se bucure denisa de soare si mare ca miercurea viitoare pe 30 plecam.
Eu sunt asa un pic in butoi ca dupa concediu o sa incep munca pe 12 e prima zi si mi se rupe inima ca nu mai pot sta tot timpul cu Deni. O voi duce la mama mea, uneori va sta si peste noapte alteori o sa o duc doar in timpul programului de birou si seara o iau acasa.
Mi se pare ca a trecut repede timpul in ultima perioada, mai ales cu atatea probleme pe care le-am intampinat.
Nu am avut stare si nici timp prea mult sa mai scriu pe forum , dar uneori am mai rasfoit ce s-a scris.
MONA capul sus trebuie sa treceti cu succes peste probleme!
MULTUMIM PT COMENTARIILE LA POZE.
Acum ma retrag ca am multe de facut:cumparaturi , bagaje si trebuie sa ma ocup putin si de mine sa merg la cosmetica , pedichiura ca in ultima perioada nu am avut timp si nici dispozitie de astea.
O sa pun poze si de la aniversarea Denisei, zilele astea cand le voi descarca.
Va pup si va doresc un weekend placut .

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna dimineata

imi pare sincer rau ca am starnit polemici pe aici si mai ales ca nu stiu din ce motive a fost implicata si baby si bona si mai era putin si vb si de parinti mei, ai lui si vacante in tenerife... (ariadna stii f bine ca si cupilu meu mai face desene animate si am cerut sfaturi si mi s-au dat. legat de bona am specificat in vreo 2 mesaje de ale mele ca mi-e neam deci pica si faza cu paralele facute sub perna de husband noaptea...oricum...imi pare rau ca te-am starnit asa...o vara frumoasa si tie )

moni revin si imi cer din nou iertare ca poate prin mesajul meu ti-am stricat o aniversare frumoasa. in niciun caz nu asta era intentia si daca ai privi atent ai vedea ca nu l-am scris cu spirit de superioritate cum se insinueaza. a fost un mesaj cu drag, poate nu am reusit sa ma exprim corect...intr-adevar ai scris frumos despre pitici si ma bucur din suflet ca esti printre mamicile care au ocazia sa experimenteze iubirea pt 2 copii si a 2 copii.

eu as vrea sa inchei aici acest subiect insa daca simte cineva nevoia sa mai adauge ceva voi raspunde

o zi frumoasa!

-----

Mami de roza + 26 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fete,

La muuuuuulti ani, David! Sa ai parte de tot ce-i mai bun! Rontzule, sa va traiasca frumosul!

La multi ani Alvin!

Vazut si eu toate pozicile si m-au impresionat puii, ce mari au crescut, ce expresivi si frumosi sunt toti! Eu vad pozele cu T in brate si, ca sa nu apese pe butoane sa facem vreo boroboata, prefer sa las comentariile pe alta data si tot asa...ca nu mai apuc sa comentez nika.

Dar am vazut: Irinuca de Ct la mare, o superbitate cretulina; am vazut-o pe Mara, in concediu, o nemtoaica desavarsita, frumoasa de pica; am vazut minunatii fratiori Yvo si Dav, care au ceva special in ochisori; am vazut fratiorii Luca si Alex, pe care-ti vine sa-i pupi continuu, sunt 2 senini si 2 frumosi; am vazut micuta gogosica Timea, o papusa in miniatura; am vazut-o pe febletea mea de la Gl, Clara, o domnisoara pretioasa; i-am vazut pe Mihaita si Mateias, 2 baietei superbi si o mami care are vreo 18 ani asa; am vazut-o pe micuta Xenia, o ochioasa fara asemanare si cu 2 codite bestiale; l-am vazut pe italianul Alex, care a crescut si e un baietel pe cinste; am vazut-o pe Alexandra sarbatorita si emotionata la 2 anisori; am vazut-o pe Maria la mare, ea si mami sunt doua frumoase, ca doua printese; l-am vazut pe barbatelul tunsulici, Daviduche si fratiorul, 2 minunati; mi-am vazut fetele, caci da, eu am 4 copii, 3 fete si un baiat, printesele matusii, sunt cele mai frumoase de pe planeta asta; am vazut-o pe Denisa, o brunetica atat de dulce si de copilita mare, asa; am vazut-o pe gingasa Irinuca, este o finete de fetita, ca si mami a ei...se vede cumintenia si in poze, sa stii; l-am vazut pe smecherul de SeB, care este absolut bestial si mami tare mistoaca si am vazut-o si pe Aidel-gogosel, care este preeeea tareeee cu picioarele pe jucarii si cu o dragoste imensa pt pisicute; o frumusete de fetita! Si am vazut-o si pe pretioasa Eevi, care e o dulceata si o desteapta si o jucausa! Superbi-superbi-superbi!

Moni, sa nu incetezi sa scrii!

Madutule, dat fiind ca in iulie nu mai are cum sa-mi faca D vreo surpriza de vacanta, pt ca sunt la scoala, as zice ca ne vedem! Cumva, cumva, trebuie sa ne vedem! Altfel...voi in casa mea sunteti zilnic, pe frigider e un magnet- stii tu, iar in pomul de craciun, veti fi an de an! Asa ca...cu mine esti mereu! Iti respect decizia, nu inseamna ca-mi si place dar ti-o respect! Un pup mare si patetic, asa cum ma stii tu! (io-s precum cateii aia care se gudura de nu mai scapi de ei...asta ca sa stii)

Ana-Maria ii doresc din suflet sanatate Mariei si zile racoroase, ca sa n-o incomodeze prea tare! Ooof puiul mic si puternic!

Vio da, cred ca asta e raspunsul, raceala! Bine, cu ce stiam eu, cred ca n-am stiut chiar bine, mirosul metalic al gurii ar fi de la viermisori, cica. Dar vezi tu, io ca babele pareriste cu cica si parca, mai bine intrebi pe cineva specializat!

Multumesc mult pt cuvintele frumoase! Stiti voi cum sa ma faceti sa rosesc!

Cam atat! Va doresc un weekend placut si insorit si vacante frumoase!

ps1. pe 23 am vazut-o pe Roxana, mamica sarbatoritului Victor, scriind la odiseea fetitei. Imi pare rau ca n-a intrat si la noi....
ps2. MAESTRE, oriunde te afli, in sufletul nostru vei fi MEREU! Long live THE KING!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

moni, te inteleg perfect si cand citesc mesajul tau ma regasesc perfect si imi aduc aminte cum eram cu amandoi. Dar eu trebuia sa ii mai scot si in parc, oricum peste ani o sa-ti amintesti cu drag perioada asta. Si fiecare perioada care va urma va fi mai grea si mai minunata si vei simti ca-ti creste inima si mai mult cand te uiti la ei.
Va fi mai greu pana si Alex o sa mearga in picioare si o sa manance singur, apoi totul va fi mai usor.
Atunci se vor certa pe jucarii, dar nu o data, ci toata ziua. Toata ziua vor avea ceva pt care sa planga, sa se certe, sa se incaiere. Evident, exista si momente cand se joaca extraordinar amandoi, dar sunt mai rare
Ca un sfat, poti sa il lasi le Luca sa il mangaie pe Alex, invata-l sa-l mangaie pe piciorus si exact cum a spus si mada, incearca sa-l implici in activitatile legate de bebe si sa ii multumesti mereu ca fara el nu te-ai fi descurcat. De ex, lasa pampersii la un nivel mai jos sa-ti dea el cand ai nevoie sa-l schimbi, sa-ti dea servetelele umede, etc. Sa-i arata o jucarie, sa-i cante ceva. O sa fie f incantat si nu o sa i se mai para ca bb este ceva ce o tine ocupata pe mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Interesante discutii pe aici!

La salina si noi vrem sa mergem, la Turda, ca s-a deschis una noua. E suuuper, e ieftin, au locuri de joaca pt. copii si multe distractii. Ma gandesc ca o sa-i faca bine dupa atatea raceli, si o mai si intareste putin...

Cand mergeti la salina? Noi mergem la Campia Turzii we asta si stam toata saptamana, daca vrei, ne putem vedea sa dam o fuga la salina, noi aveam in plan mai multe vizite la salina. Cat este biletul de intrare, ai idee? Va pupam si poate reusim sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

SUN...multumim pentru vorbele frumoase..
Azi dimineata a vazut-o o vecina pe Irina si spune.."vai,mama...ai implinit si tu 1 an?,Irina spune automat..2. Vecina...2?,aoleu dar ce slaba esti...ce esti asa slaba??...m-am uitat la ea si i-am spus ca o tin la regim,vreau sa o fac fotomodel si incepem de acum antrenamentul...

Cu plecatul din tara...si la noi cam la fel ca la Didi...de fapt eu recunosc ca nu am constructia psihica necesara. Le admir pe fetele care pot sta departe de parinti. Eu nu pot. Si nu sunt dependenta de ei. Sau poate sunt dependenta emotional. Dar ai mei m-au crescut intr-un fel pentru care le sunt total recunoscatoare,in sensul ca mi-au dat toata libertatea de care aveam nevoie. Am invatat mereu din propriile greseli,dar ei au fost mereu acolo cand am vrut sa le cer ajutorul. Si mai am o problema...acum simt ca e de datoria mea sa am grija de ei....desi ei nu accepta asta. Dar vreau sa fiu alaturi de ei...sa stiu daca le e bine sau nu,sa ii pot ajuta daca au nevoie. Cred ca e mostrenire de familie,ai mei au avut si inca mai au grija de parintii lor.
Dar recunsc ca e greu acum ma gandesc si la Irina si nu stiu daca e corect pentru ea sa creasca intr-o tara unde competenta este pusa pe ultimul loc.
Dar as puea sa muncesc sa stang banii,nu stiu cat de multi ,dar ea sa faca scoala in alta tara....

Am plecat...am multa treaba astazi...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput