Primul an de scoala 2010-2011- clasa I

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anemona, fetei, sa fie sanatoasa! Mi-a placut mult setul vostru, in copilarie mi-ar fi placut sa primesc si eu asa un cadou , as fi fost in extaz de fapt.
L-am masurat si eu si are aproximativ 40 cm x 26 cm x 19 cm.
Nu am cum sa-l cantaresc dar cred ca are 1,5 kg sigur. Pe mine insa nu m-a interesat prea mult ca scoala e vizavi de casa.
Si apai ei zic ca-s gandite in colaborare cu fizioterapeuti, de aceea au centurile peste piept si peste abdomen care se prind in fata, sa fie coloana copiilor dreapta.
Ana e mica fata de Maria de exemplu, dar pentru varsta ei e bine in grafic. Are cam 22 de kilograme si 1.12m.

Care e logica, de ce se insista cu stiloul? Pentru caligrafie cumva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cornelia si Otilia, multumim pentru urari !
Inseamna ca nu e mare diferenta intre ghiozdanul nostru si alte ghiozdane. Sincer, mie mi se pare imens, avand in vedere ca fetita mea are abia 18.5 kg si 115 cm.
Noi exersam cu stiloul de la grupa pregatitoare, au avut si la gradi stilouri si au scris, a scris si acasa, dar ea este stangace si trece cu mana peste ce a scris (nu reusesc s-o conving sa invete sa scrie cu mana sub ce scrie, asa cum se pare ca e corect pentru stangaci) si murdareste foaia daca stiloul lasa ceva mai multa cerneala.
Noi am luat stilouri Inoxcrom, Agatha Ruiz de la Prada, puteti da cautare sa vedeti, eu am auzit ca sunt bune si sper sa scrie mai curat cu ele. O sa desfac unul sa incercam si o sa va spunem daca merita sa luati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona

Cornelia si Otilia, multumim pentru urari !
Inseamna ca nu e mare diferenta intre ghiozdanul nostru si alte ghiozdane. Sincer, mie mi se pare imens, avand in vedere ca fetita mea are abia 18.5 kg si 115 cm.
Noi exersam cu stiloul de la grupa pregatitoare, au avut si la gradi stilouri si au scris, a scris si acasa, dar ea este stangace si trece cu mana peste ce a scris (nu reusesc s-o conving sa invete sa scrie cu mana sub ce scrie, asa cum se pare ca e corect pentru stangaci) si murdareste foaia daca stiloul lasa ceva mai multa cerneala.
Noi am luat stilouri Inoxcrom, Agatha Ruiz de la Prada, puteti da cautare sa vedeti, eu am auzit ca sunt bune si sper sa scrie mai curat cu ele. O sa desfac unul sa incercam si o sa va spunem daca merita sa luati.

de uniforma ai intrebat la scola?

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anca, ni s-a spus ca uniforma este asa: fusta/ pantalon jeans (desi am inteles ca se accepta si alte variante - stofa, raiat), iar bluza la alegere, dar fara culori stridente. Deci nu este ceva strict, ni s-a spus ca important este sa fie imbracati frumos si curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mie mi-a spus ca blugi cu camasa alba sau bleu...sau combinatie dupa caz!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Otilia - fi-mea si-a corectat literele si cifrele atunci cand le-a facut la scoala. Adica le arata invatatoarea cum se fac corect, ii pune, ii corecteaza, au si tema acasa cu 2-3 randuri cu cifra sau litera respectiva.
Cu scrisul urat ... ce sa zic - fi-mea scrie nu urat ci groaznic . Noroc ca nu se mai face caligrafie. Si la noi nu s-a punctat deloc-deloc scrisul. Dar trebuie totusi sa se inteleaga ce litera e aia. Ca ni s-a intamplat sa fie subliniata cu rosu co chestie care aducea vag a litera

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

noi exersam cu stiloul. a scris cu teama, apoi a desenat, sper s amai puna mana pe el si zilele urmatoare.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am revenit .

multumesc pentru orar!! m-am luat cu mainile de cap, imi fac curaj sa i-l arat lui andrei. daca nu face vreun atac de panica, sta bine...
mi se pare ciudat educatie fizica dimineata, ca obosesc... nu mai zic ca in ziua in care au sport, merg in trening.

floricea, avem si noi jocul cu carti, ne-a placut foarte mult. de citit stie sa buchiseasca binisor, e jalnic la semne de punctuatie...

cornelia, si noi scriem de jos in sus, de la stanga la dreapta, cu stiloul vertical, numai cum trebuie nu! daca poti si o convigi, faceti ceva exercitii grafice. invatatoarea imi spunea ca nu e musai sa faca liniute, chiar si sa deseneze e un exercitiu. modele de flori, casute din forme geometrice, orice e folositor. uite www.talentedenazdravani.ro/concurs13-1.htm" target="_blank">aici un exercitiu aproape de semnele grafice, suficient de amuzant.

noi am evoluat, ghiozdanul nu mai trebuie sa fie negru simplu, ci albastru inchis si simplu, fara nimic pe el. pun pariu ca va fi cel mai greu de gasit ghiozdan de pe piata!!! dar poate cand le va vedea pe celelalte, mai accepta ceva acolo, lipit pe el...

in schimb, facand curat in dulap, am constatat ca avem o cutiuta pentru mancarica, cu "cars". uitasem de ea, cred ca de la grupa mica zace acolo.

in rest ne dam silinta sa umplem vacanta. liniute face daca vrea sa-l las la pc, in rest ne chinuim cu matematica si niscai caiete de lucru. si daca capul il duce, e grabit, repezit, neatent si superficial. dumnezeu cu mila la scoala! cu cititul nu am insistat, dar in caietele de exercitii am mai dat si peste unele de vocabular.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cristina nu cred ca toata lumea poate avea sportul la ora a 4-a. Trebuie sa aiba unii si la prima ora.
Pe mine de ex. m-a deranjat religia la ora 2-a. Fi-mea nu face religie si mi-era foarte bine daca era la prima sau ultima ora. Dar asta e, proful respectiv trebuie, presupun, sa-si ocupe toate orele. Statistic intr-unul dintre ani ar trebui sa fie si religia prima ora .....
Iar orarul nu mi se pare atat de important. Te descurci cu el. Ca ex. in ziua cu sport ii dai tricou de schimb, eu i-am gasit fiica-mii ocupatie in ora de religie ... cu vorba buna si cu "va rog frumos" am vazut ca se rezolva multe

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce ocupatie? are scoala biblioteca?

... sportul nu se face cu invatatoarea? adica nu depinde de ea mare parte din orar?

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput