Primul an de scoala 2010-2011- clasa I
Raspunsuri - Pagina 16
filofteia spune:
Eunice, depinde foarte mult de copil si de ceilalti din clasa.
Al meu nu mananca la scoala .... pentru ca nu poate sa piarda pauzele.
Dimineata mananca o cana de cereale cu lapte si mai mananca la pranz, undeva in jur de 12,30, cand ajunge acasa.
Am aflat insa la prima sedinta cu parintii din clasa I ca multi copii vin la scoala cu bani... drept sa spun eu nici nu magandisem pana atunci ca ar avea ce sa faca cu ei.
Norocul meu este ca al meu nu manaca nimic de la chiosc, in genral nu mananca dulciuri de la magazin, le prefera pe cele de casa.
| Citat: |
| Iasmin multumim de complimente, dar nu-i chiar asa. Adica si eu trag de ea .... |
Sorana
eu mor cand va aud pe mamele de fete ca va vaitati... nu stiti ce inseamna sa aduci argumente unui baiat.
sorana spune:
Filofteia
![]()
Dar nici voi nu stiti ce inseamna sa te certi parte-n-parte cu catza cu tonalitati ale vocii mai inalte decat tine (desi are 1,3 m are muuulte pareri proprii si si le sustine) ![]()
![]()
Sorana si Monica (7 ani)
Iasmin08 spune:
| citat din mesajul lui sorana Filofteia Sorana si Monica (7 ani) |

Sorana
, pe cuvant ca am ras aici singurica imaginandu-mi cum printesa ta se zbiara la tine pe principiul ''cine urla mai tare are dreptate''Adevarul e ca trebuie sa fie flatant ca iti raspunde si te baga in seama. Eu sunt pe modulul ''mute'' sau ''ignore''... Adica vorbesc si vorbesc, si vorbesc si pot sa ma fac la fata in toate culorile curcubeului ca nu caapt nici o atentie. Poate momentan daca zbier mai tare, ridica niste ochi nevinovati la mine, asa ca si cum se intreaba ''cine e tanti asta sacaitoare''...dar face tot ce-l taie pe el capul...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
iahim spune:
| citat din mesajul lui ingridnen mai fetelor, hai ca m-ati speriat. Copiii nostri trebuie sa fie niste mici genii Cred ca-i iau meditator din clasa I-a ca pe mine nu ma tin nervii ![]() Ingrid si Cristi 7 ani |
Ba cred catrebuia sa-i iei de la gradi,fara ironie,din ce citesc eu pe aici ma inchin!!!!!
sorana spune:
Cu fi-mea de multa vreme am discutii in contradictoriu de la egal la egal.
Uneori ma enerveaza rau dar asta e, continui sa o tin pe a mea explicand ...
Recent problema este ca nu vrea deloc sa faca adunari cu trecere peste ordin. Zice ca nu a invatat la scoala, deci n-ar trebui sa stie, deci nu face. Chestia e ca nu era legat de scoala, jucam tabinet si ea pierdea la joc ca nu lua de ex. 9+5 = 14 (K) ca nu a invatat cu trecere peste ordin ... 
Nu va zic ce m-a scos din sarite ...
Sorana si Monica (7 ani)
ingridnen spune:
iahim, da, asa este, si la intrarea in clasa I-a trebuia sa avem deja toata materia din semestrul I "lucrata"
Vai noua :)
Sper sa nu nimereasca la o invatatoare care sa aiba "pasiunea" lucratului suplimentar si al culegerilor cat mai multe.
De fapt asta ne-a sugerat si educatoarea (mai voalat), sa ne ferim de astfel de invatatoare
Ingrid si Cristi 7 ani
Iasmin08 spune:
| citat din mesajul lui ingridnen iahim, da, asa este, si la intrarea in clasa I-a trebuia sa avem deja toata materia din semestrul I "lucrata" Vai noua :) Sper sa nu nimereasca la o invatatoare care sa aiba "pasiunea" lucratului suplimentar si al culegerilor cat mai multe. De fapt asta ne-a sugerat si educatoarea (mai voalat), sa ne ferim de astfel de invatatoare Ingrid si Cristi 7 ani |
Ingrid
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
ingridnen spune:
si ce ma impiedica sa-l mut la alta invatatoare ![]()
Nu vreau sa stea 3-4 ore la teme in clasa I-a, am mai auzit si de-astea... si culmea, parintii erau foarte incantati.."ce invatatoare buna, le da sa lucreze din culegeri etc etc"
Ingrid si Cristi 7 ani
filofteia spune:
| Adevarul e ca trebuie sa fie flatant ca iti raspunde si te baga in seama. Eu sunt pe modulul ''mute'' sau ''ignore''... Adica vorbesc si vorbesc, si vorbesc si pot sa ma fac la fata in toate culorile curcubeului ca nu caapt nici o atentie. Poate momentan daca zbier mai tare, ridica niste ochi nevinovati la mine, asa ca si cum se intreaba ''cine e tanti asta sacaitoare''...dar face tot ce-l taie pe el capul... |
Cam asta voiam sa-i raspund si eu Soranei

Am ajuns la performanta de a ghici ce are de gand si il pun astfel in garda... nu ca nu ar face... dar macar stie consecintele.
Iasmin si eu mi-am facut-o cu mana mea
Eu sincer sper ca din clasa a V-a pretentiile sa nu mai fie asa de mari.
iahim spune:
Ingridnen,stii care este tematica semestrului intai in clasa intai?
Tocmai am vb curand cu o mamica care imi spunea ca baietelul ei care merge in toamna in clasa intai stie sa scrie si sa citeasca cursiv...
Al meu merge in grupa pregatitoare,cunoaste literele(nu pe toate),nu stie sa recunoasca sunetele,dar desparte corect in silabe,aduna pe degete cu greutate....ce sa mai vorbesc de citit si scris...Este un copil inteligent dar nu este mincitor,lucreaza numai constrans si pedepsit.Unde o sa ajung?Nu sunt pedagog,nu am nici timp si nici rabdare,sunt trecuta de 40 ani si nu mai am alt copil...
Nu stiu ce voi face,deja imi fac mari probleme!