Aspirante cu vechime "medie" (55)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
Neatza!Dau o cafeluta buna asa de sfarsit de saptamana lucratoare...Cata bucurie pe capul meu ... doua zile de relaxare maxima!
Gaby, si eu cred ca sunt rezonabila in situatia data...nu pot sa ma plang ca a fost chiar asa de rau la locul meu de munca, dar de cand Guvernul tot ia si taie se vede in bugetul familiei...si simt ca trebuie sa fac o schimbare.
Sa vedem ce o fi...Or fi astia sau altii care sa ma accepte, cum mi-o fi norocul..
Sunt foarte obosita si asta chiar se vede in comportamentul meu...exteriorizat. Am mare nevoie de un concediu si de un loc de munca..ca lumea!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
Neatza,
Clau merci pentru cafea. Eu am fost plecata de dimineatza si nu prea am baut. Asa ca cea de la tine e mai mult decat bine venita.
Ce planuri ai pt weekend?
Eu cred ca nu plec nicaieri pe frigul asta.
oana
"Where there's a will, there's a way."
claudela spune:
Oana, am doar planuri marete pentru sfarsitul asta de saptamana...Ajung pana la Pitesti, stau si peste noapte!Vreau sa ma relaxez, sa ma plimb, sa fac nitelus shoping pentru mare...Noi avem un apart acolo, unde mai evadam cat se mai poate...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
claudela spune:
Pe Mirunica o las la bunici, deci fara copilas pana maine seara!
Sotul are de facut si revizia tehnica la masina, asa ca am timp berechet de plimbareala...
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Oana, am doar planuri marete pentru sfarsitul asta de saptamana...Ajung pana la Pitesti, stau si peste noapte!Vreau sa ma relaxez, sa ma plimb, sa fac nitelus shoping pentru mare...Noi avem un apart acolo, unde mai evadam cat se mai poate... POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Ahaaa deci vii la Pitesti. Bineeeeeeee. Si nu ziceai nimic.
oana
claudela spune:
Da, Oana ajung si in orasul vostru! Vreau sa-mi eliberez creierii maxim...
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Da, Oana ajung si in orasul vostru! Vreau sa-mi eliberez creierii maxim... POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Atunci iti doresc sa te distrezi maxim.
Weekend placut si celorlalte zuzici.
oana
arde2010 spune:
Iaca soarili!!!
Ieri am avut mosafiri, breei....
Claudela, ce meserie ai??? De unde aveam eu impresia ca esti avocat????
Oanooooooo, tu cu sosete... io cu maneci lungi, sosete, papuci... mai am un pas pana la manusi si fular... dar acum imi pazesc trompetele cele scumpe, sa nu se inflameze...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png