Aspirante cu vechime "medie" (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare!cam tarziu ce-i drept, dar am o scuza...Am fost ocupata cu interviul meu prea-minunat. Tin sa va spun ca m-am descurcat onorabil, dupa atatia ani de ne-vorbit in frumoasa limba engleza.
Si a fost ok. M-au pus sa compun pe vreo 2 pagini orice vreau eu. Un succes de-al meu, ce imi place sa fac, orice.
Si am scris eu vreo pagina jumatate. la prima vedere cea cu care am dat testarea mi-a zis ca e ok, putin la gramatica cam scartait si probleme cand e cu dublu s sau cu unul singur...O stiam pe asta..le cam incurc...
Sa vedem ce vor spune cei care TREBUIE sa imi vada eseul!Eu oricum sunt multumita de prestatie. Mi-am dus onorabil treaba pana la capat!Acusi...sa vedem daca ne intelegem!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

In ultima vreme nu ne merge foarte bine financiar si chiar am nevoie de o schimbare. M-am saturat de munca multa si bani putini!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!

Oana multumim de cafeluta!

Clau si pana la urma ai luat postul???Felicitari pentru prestaia buna!

Pe mine asa ma inerveaza ciclul asta neregulat...imi vine ba la 22,23,18 zile...acum sunt la 25 si nimic...si cu vreo 5 zile inainte imi vine o scurgere maronie...dupa care vine rosu...progesteronul l-am facut,e ok.Asta se intampla in fiecare luna.Nu stiu ce poate fi...Oricum peste 2 saptamani ma duc la gine.Sa vedem...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramonella, azi am sustinut cea de-a doua parte a interviului care prevedea testarea asta de limba straina. Nu stiu nimic, sa vedem ce spune conducerea. Eu eram multumita ca m-am descurcat...pentru orgoliul meu foarte personal.

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Ati aparut. Deci n-am strigat de pomana.

Clau sa ai bafta si sa iasa cum iti doresti.

Ramo

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Ramonella, azi am sustinut cea de-a doua parte a interviului care prevedea testarea asta de limba straina. Nu stiu nimic, sa vedem ce spune conducerea. Eu eram multumita ca m-am descurcat...pentru orgoliul meu foarte personal.

POVESTEA MIRUNEI

Mi se pare normal.Daca lor nu le-a placut cumva,ei au de pierdut.

Oana eu am vazut strigarea,dar n-am putut sa raspund ca era sefa aici!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de sustinere!
Eu vreau doar un loc de munca in care sa fiu mai bine motivata financiar.Doar atat!Nu-i asa ca nu vreau mult?

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Multumesc fetelor de sustinere!
Eu vreau doar un loc de munca in care sa fiu mai bine motivata financiar.Doar atat!Nu-i asa ca nu vreau mult?

POVESTEA MIRUNEI

E foarte normal ceea ce-ti doresti tu!Cred ca toti ne dorim asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

claudela, bine faci!

eu m-am hoatrat sa nu mai fac cerere de concediu fara plata, ca iar ne trimit astia 20 de zile, si mi-au spus ca ma dau in somaj! sa ma dea, ca eu m-am saturat de bataia de joc! ma folosesc pe doua posturi, deci scutesc un salariu, dar eu am cel mai mic salariu dintre toti colegii! asa ca... vreau sa merg la protectia copilului sa vad daca pot sa ma angajez pe post de asistent maternal ca ma mai ajuta si mama si sper sa mai gasesc sa castig ceva banuti si din altceva. sotul tot in somaj este... i-au spus ca angajari se fac doar pe linie politica sau cu spaga! sa-i ia naiba!

http://lt1f.lilypie.comGUYIp3.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutare,

Gaby naspa situatie.

Clau tu esti foarte rezonabila in ceea ce-ti doresti.

Arde azi pe unde ai umblat ca n-ai bagat nasul pe aici.

Disparutele noatre ce or mai fi facand.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput