Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, bafta multa la examen; sunt sigura ca o sa iei o nota mare si mai ai un pic si mergi si la nunta
Giova, nu pot vedea ce i-au comandat lui Edi....
Mergeti iar in Alba? Va cam "trage ata" pe acolo.......
Maraki, despre socrii....nu stiu ce sa-ti spun; si eu vorbesc cu ei numai datorita lui Matei ca altfel.....
Ar trebui sa insisti sa mergeti in Turcia ca nu aveti ce regreta.

Azi a fost prima zi de munca dupa concediu si tare nasol a fost mai ales in ceea ce priveste trezitul de dimineata; cand mi-am deschis calculatorul aveam nici mai mult nici mai putin decat 222 de emailuri; bineinteles ca nu am apucat sa le citesc pe toate, iar maine am treba la Registrul Comertului deci nici maine nu cred ca apuc sa le termin de citit; dar ma consolez cu gandul ca in trei saptamani plecam la Barcelona si pe urma incepand cu 23 august sunt din nou 2 saptamani in concediu
Aveti dreptate ca trec asa de repede zilele de zici ca-s ore
E....sa aveti o seara buna in continuare.
Ma duc sa vad ce mai e pe la televizor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Iuliana pai mergem sa-l sarbatorim pe Edi...vin si nashii lui de la Cluj si facem party la piscina cumnata-mi. da doamne sa avem si vreme buna ca tot urat a fost in Alba in ultimele zile.
pe 10 iulie se arata timp superb, doamne ajuta.
Miha, Silvia a ajuns ieri in tara, au fost in Spania pana acum. cu siguranta va intra ea sa ne povesteasca.

mai revin eu...acum isi cere drepturile gogoasha.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

ascultati aici:

m-a apucat un dor de sora-mea. of...cum e si viatza asta, nu le poti avea pe toate.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Iuliana pun un altul, sper sa mearga:

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Despre melodia de care se discuta acum cateva zile - are si un clip frumos:
http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w
(era unul din videoclipurile preferate de mogaldeata mea cand era micuta - si in totul erau doar 4 sau 5 care ii placeau)

Despre vacanta...noi n-am fost pana acum nici in Grecia nici in Turcia. Noi mergem in Side si pana acum am citit doar pareri pozitive ale celor care au fost pe acolo.

(Maraki...in locul tau as avea incredere in sot ... poate ca pentru necunoscatori Turcia e o alegere mai buna decat Grecia, dar daca ai la dispozitie un ghid local care cunoaste bine Grecia si te poate duce in locuri superbe si mai innacesibile turistilor de rand...se mai schimba datele problemei. Dar in final cel mai bine e si una si alta - si eu sper sa ajungem la un moment dat si prin Grecia...poate la anul, sau peste 2 ani...)

Iuliana...pentru mail-uri nu te invidiez...dar pentru concedii si planuri pentru el, un pic da

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Am reusit de mi-am pus cat de cat ordine in emailuri.....
Am racit cobza....imi curge nasul, imi curg ochii, tusesc si cred ca numia de la aerul conditionat; sper sa nu ia si Matei raceala
Giova, deci petrecere mare nu gluma; Bravo! Sa aveti vreme buna!
Dia e frumos si in Turcia si in Grecia; in Grecia depinde unde mergi; eu am fost in Grecia si nu mi-a placut; acum...depinde si de gustul fiecaruia.
Cosmi....ce ai facut la examen?
Ai vazut ce rata scazuta de promovabilitate la BAC?
A inebunit tineretul din ziua de azi....nu le mai sta gandul la scoala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...dau ca am terminat cu fff bineeeee...sunt fericita,mai am un examne joi dar e mai usor asa ca pot spune ca ce a fost mai greu a trecut....a fost sotul cu minesi era ff mandru ...apoi m am oprit la cofor si m am facut roscat aramiu cu mese grisuper misto

acum ma duc sa pap ceva ca mi e foame rau...revin

Mergi la inceput

Cosmi, felicitari si sa-ti fie de bine noul look; asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la mare une vremea tare inselatoare.
Imi pare rau ca nu am reusit sa ma tin de cuvant si sa scriu mai des insa ...Marian si-a rupt dgetul mic de la picior de vreo luna si mai tb sa stea vreo luna ca nu se sudeaza...deci va dati seama cum ma desurc cu doi copii si unul in ghips.
Da repede sa va spun cate ceva ca sa nu ne dati disparuti complt.Mario e bine , cuminte,intlegator si vrea toata ziua afara si la ...plaja, unde de altfel nu avem cum sa ajungem din auza vremii.Continua sa mearga la logoped saptamanal pt ca lenea la el tb lucrata.E slabutchiar dc are 19-20 kg si inaltut cred ca are ljer peste 110.Carla e o papusa dulce care promite mult in sensul ca il urmeaza bine dpdv fizic pe Mario , adica s-a ridicat la 5 luni in 4 labe si se balanganeintr-o veselie,inainteaza arunandu-se ca in piscina, vrea doar in picioare desi sta binisor in fundulet,toata ziua zice tatata,oaoaoaoa,iaiaiia...la kg e sub Mario avea 8200 la 5 luni ,insa acum nu stiu cat a mai luat luna asta ca nu mrg la medic pt vaccin ca e un pic racita .La lungime are in ju sau peste 70 cm deci e bine.Problema...mnana f prost,maxim de 4 ori pe zi iar de cand iner sa ii dau si altceva e si mai jale..Ma dispera cu mancarea ,eu care eram obisnuita cu Mario sa manance bine.Cam atat pe scurt...oboseala la maxim.
Eu grasa si frumoasa a se citi pufoasa.Cam atat.V-a-m citit insa sincer nu mai stiu ce si cum ...a ba da sa iti traiasca grasunelul Ioana...am vazut si poze de la majoritatea.
A si cu Ioana vroiam sa mai vb dar am uitat ce
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

da mai...slabi elevii nostri la bac...doamne unde vor ajunge copiii astia?

Iuliana bine ca ai mai terminat cu mail-urile. sanatate maxima, sa nu se agraveze!
Dia asa e, scump la turci, dar frumos...acum nu stiu daca si merita banii astia...mai ales pe timp de criza, dar lasa deoparte totul si bucura-te de vacanta. Noi in Grecia am fost pe insula Creta si nu ne-a placut. ma alturi Iulianei....nu se compara cu turcia.
Cosmi felicitari d-na! sa-ti fie de bine noul look-vrem poze.
Irina ma bucur ca ai mai scris, mersi de urari.
deci esti cu 3 copii acasa, bine ca sunt cuminti. felicitari pt. progresele Carlei, sta foarte bine la kg....nici Edi nu mai papa asa bine, tine mancarea in gura de uita D-zeu de el.

fug sa spal gogoasha, a mancat o piersica si e tot plin, inclusiv scaunul de masa. Noroc ca e numai in pampers, ca de nu....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput