Spiridusi de ian-feb'06 in vacanta (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata de la Germanica,

Toanca sant super tari pozele din Franta V-ati distrat foarte bine, ce n-as da sa il duc si pe Angelo acolo Super masina Cars unde a facut poza Matei
Cosmi cum a fost la mare? Te-ai descurcat cu papan sa il tii 5 min. nemiscat? Eu nu am reusit aseara sa-i fac dus lui Angelo, nu a vrut si gata....pana la urma ai aflat de la husband unde plecati?
Giova mie mi-a placut tortul Nu mi se pare ca ar fi fost pt fetite, era bleu! Edilinul este scump foc, frumos,frumos, frumossss!!! De ce te intrebi ce vei face cu doua masute( am uitat cum se spune )Una da-o la un bebel care nu are.
Angelo a fost foarte cuminte sambata cand a fost la strand, a spus Elfi ca le-a ascultat, a mancat bine pizza la Calabrone( la intoarcere au oprit aici sa manance cu totii ) L-au recunoscut chlenerii si au venit sa vb. cu el <Au avut toaleta pe plaja deci nu a fost nici o probl.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Dupa ce s.a intors Angelo de la strand, a plecat cu Giorgos, cumnata-miu, nevasta-sa, Ioana, socrosenii la a doua tura de strand unde mergem noi. Spre seara ne.am dus cu totii si ne.am gratarit la cumnata-miu ,el sta la parter si blocul are un foisor cu masa si scaune unde poti sta vara la aer curat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza din banat!

Aseara am fost la concertul cu Stefan Banica, Andra si fratele ei sandel. a prezentat Marutza, of course.
s-au implinit 5 ani de Life-care, mananci bio, in Timisoara si am avut concert. superb....dfoamne ce fain ar fi sa fie cate unul pe saptamana. Plina p-ta Unirii, copiii alergau in voie, parintii dansau si cantau...alta viata.
Pacat ca Banica a fost la final...si Marco meurea de somn, asa ca la ora 22 am parasit piata.

Iuliana, Cosmi nasol ca ati avut ploaie la capitala. La noi a fost super cald, azi la fel.
Maraki ma bucur ca a fost ok la strand si Angelos ascultator. V-ati gratarit aseara? super sa stai la parter si sa ai putina curte. asa sta si sorella.

o sapt. faina sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Iuliana, super pozele din concediu; ma bucur ca v-ati distrat

Ioana, sper sa se inteleaga copii tai cu soarele si sa nu aiba nici o problema.

Giova, dragut tortul ...acum ce sa zic, noi aici suntem doar femei si ne dam cu parerea...noua ne plac fluturii si florile, si mie nu mi se pare deloc tortul ca pentru o fetita ... dar posibil barbatii sa vada altfel problema.

Nu-mi vine sa cred ca azi e luni si iar incepe o saptamana, la servii...a fost atat de frumos in week-end...si atat de scurt... de-abia astept concediul

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Uitati ce i-am comandat lui Edi de ziua lui, din partea ultimilor fini:

suntem dusi rau, dar e asa misto, cica e de la 1 an...acum sper sa-i si placa, caci sotul nu a mai putut astepta pana ajungeam in Alba la o prietena sa o probam.
Oricum, o va incerca Marco la greu.

Dia poate ai dreptate, la toate femeile i-au placut tortul. lasa ca nu a fost asa tragedie, nu pune al meu la suflet asta...dar cand mi-a zis ca e super naspa m-am socat. e prima data cand comand in alta parte si ma gandeam ca am dat-o rau in bara.
Umplutura a fost delicioasa cu bezea, crantz intre ea, crema de porto, si lamaie. se si vede ca iar am pus 500 grame pe mine.
de azi la dieta mai stricta, ca m-am cam aberat cu carbohidratii.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...eu pe ultima suta cu invatatul ,maine de la 8.30 am primul examen de licenmta...Doamne ajuta

Maraki ma bucur ca i a placut lui Angelos la strand....nu stiu unde plecam,nu stiu cand....abia astept as treaca licenta si o sa vedem
Giova si mie mi a placut tortul...a ploua doar de dimineata ieri,aseara a fost super ok
Dia-tm ...trec zilele de zici ca s ore

sambata sper as ma relaxez...ma duc la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Multa bafta la licenta, Cosmina!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

am venit si eu de la dentist. mi-a facut o proba, dar tot m-a anesteziat, cica de nu ma doare caninul pilit.
Am fost la tehnician ca sa-mi ia culoarea exacta, cu copiii dupa mine.
Joi plecam in Alba, dar nu vor fi gata....poate pe miercuri o alta proba si mai imi trebuiau vreo 2 zile...na...asta e...ii pune cand ne intoarcem.

Cosmi doamne ajuta! cu siguranta vei lua o nota mare, tin pumnii.
Dia ti-am scris dincolo la Banat despre Turcia. voi unde mergeti?

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Cosmi, multa bafta la examene, sa scapi o data si de licenta asta!
Maraki, e cel mai bine cred ca te-ai impacat cu socri. Sti ca il iubesc pe Angelos, pana la urma asta conteaza cel mai mult. Ca sa fiu sincera mie mi se pare ca-i cumpara multe lucruri, noi nu primim nici pe sfert atata.
Bumbi, bine ai revenit, ma bucur ca sunt bine copilasii.
Giova si mie mi-a placut tortul, eu cred ca e potrivit ptr. un copilas de 1 an, daca a fost si buna umplutura.O sa-ti trimit numarul.
Dia, inteleg ca plecat in Turcia, f. frumos.
Am, inteles despre ce a fost vb. in ce a scris Cosmi, Giova. M-a intristat si pe mine, asta e viata ne incearca cand nu ne asteptam. Eu ii doresc Monicai, multa multa sanatate, sa se faca bine repede.
TB. sa ma uit la poze, nu le-am vazut cele cu Matei la Disney si am inteles ca sunt super.
Oare Silvia pe unde e? Ana voi ce mai faceti.
Razvan al Ioanei s-a intors din vacanta? TB. sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Buna seara,

Cosmi, succes maine la examen Si eu cred ca vei lua nota mare Te-am confundat cu Bumbita, ea a fost la mare asa pe fuga pt o zi Dupa ce mi-am dat seama, mi-a fost lene sa mai modific
Dia nu stiu daca ati mai fost in Turcia, am vazut poze de la fetele noastre si este foarte frumos si au absolut de toate la all inclusive.Si eu vreau sa ajungem acolo dar Giorgos prefera Grecia chiar daca i-am impuiat capul cat de tare este in Turcia si ce conditii au
Miha ai inteles gresit Ei cumpara pt Angelo doar cand este ziua lui, Pastele, Craciunul si onomastica.....probabil ceva din Grecia cand se duc vara. Ne ajuta in schimb saptamanal cu alimente pt Angelo si asta se intampla de cand s-a imblonavit Giorgos cand avea copilul 7 luni.

Am fost incantata de Angelo ca a fost cuminte pt ca atunci cand au fost la pompieri, l-am gasit in curtea gradinitei stand separat de copii la o masa A fost pedepsit pt ca nu a fost cuminte in vizita, zicea educatoarea ca provoca copiii si nu o asculta deloc. El de fapt nu avea nici o probl. cand statea la masa, ne-a vazut , s-a bucurat, a venit repede la gard sa ne dea mana ca nu ajungeam la el dar cand a vrut sa ia carticica primita cadou de la pompieri, edu a spus ca nu i-o da pt ca nu a fost cuminte. Atunci am vazut ca se schimbase la fatza cand ii facea observatie Elfi si se uita in ochii ei ascultand-o. A trebuit sa astepte de vineri pana luni cand a luat carticica ( educativa despre ce nu au voie copiii sa faca, sa nu se produca flacara )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput