Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Lili_g spune:
La site-ul maicii Siluana Vlad, am citit marturia unei mamici, care m-a impresionat mult si pe care o atasez aici. Este si link-ul mai jos
Draga Maicuta,
In 13.02.2010 va scriam cu disperare despre sarcina mea. Doctorii m-au speriat ca fetita mea ar avea sindroame...
In 25 mai am nascut-o pe Elena, de 4 kg si-i frumoasa ca un inger. Nasterea a fost complicata, in final terminandu-se in cezariana de urgenta, dar Dumnezeu si Maica Domnului ne-a salvat pe amandoua. Acum totul e bine si va multumesc din suflet pentru incurajari si rugaciuni. Doamne ajuta! Imi place nespus de mult psalmul 90 si cantarea aceasta:
Cine este Dumnezeu,
Mare ca Dumnezeul nostru?
Tu e#351;ti Dumnezeu,
Carele faci minuni!
Cu adanca recunostinta,
Laura
http://www.sfintiiarhangheli.ro/intrebari/20100614/multumesc
Irinukaaa spune:
Shines incearca sa te linistesti, tu stii foarte bine ca plansul si stresul nu fac bine, da?
Asa ca... gandeste-te la partea buna a lucrurilor - bb este bine, inimioara bate tare... Nu ai motive sa fi trista. Totul tine de tine, dupa cum a spus si dr... ai mare grija... de tine si de bb!!!
Hai nu mai fi trista, gandeste-te ca puiutul tau este puternic, dar trebuie si tu sa-l ajuti,,, 

12+
Shhhht! Cresc...
Lili_g spune:
Dragul de bebe, ce frumusel sta el. Hai fi puternica!
Sti tu cata putere primeste o femeie de la Dumnezeu? Gandeste-te ca daca plangi nu faci nici un bine doar te stresezi pe tine si bebicul jucaus. E greu sa te stapanesti, stiu bine dar stai un pic, racoreste-te si ia-o logic!
Daca poti sa iti iei medical ia-ti de urgenta, sau suna la medic inainte sa plece in concediu si intreaba-l daca recomanda repaus complet pana la urmatoarea vizita macar sa sti ca ai urmat recomandarea medicala.
aditzaC spune:
shines... da ia-ti un medical ...da-l incolo de servici ....mai stai acum pe acasa vreo sapt in pat odihna si papica apoi mai mergi la munka daca mai poti daca nu lucrezi de acasa , in august stai acasica si tot asa ...eu zic ca e mai bine un medical acum 

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
aditzaC spune:
eu ma bag in pat , i-am promis lui bebe asa ca tb sa ma tin de cuvant , shines te imbratisez si ai grija de tine , ok ? fa-ti un ceai de tei sa te linistesti si baga-te in pat langa sot ....incearca sa nu te mai gandesti ..roaga-te si totul va fii bine , sunt sigura !
fetele va pup o seara minunata va doresc
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
Shines spune:
ms aditza...odihna usoara 

am tot citit pe net pana acum despre asta...la toate care au avut prob asta le-au dat dr tratament..Utrogestan si s-a rezolvat in cateva sapt..si mie nu mi-a dat nimic..nu mai stiu ce sa cred
cred ca fac maine totusi programarea aia la iosup..macar aflu inca o parere..mor daca stau asa linistita si astept sa ma duc la spital ca ma asteapta asistenta ...
bebelu86 spune:
Shine linisteste-te k ii faci rau lui bb. vb cu medicu si vezi dc tre repaus total.
ff frumos mesajul lui lili
chiar asa e. Mare este Dumnezeu si puterile Lui.
ai incredere in Dumnezeu, roaga-te si stai linistita.
ai sa vezi k bb e bine si tu iti probl degeaba 

fetele eu am fost la piata si mi-am luat un pepene rosu de 5kg si nectarine.
vroiam si eu porumb dar arata jalnic asa k mi-am luat gandu. astept sa mai aduca marfa noua.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
bebelu86 spune:
shine dar la iosup poti sa te duci maine?
k stiu k e cam greu sa intri la el
dc nu reusesti, mergi la altcineva
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
Shines spune:
buna bebelu 
m-am linistit..macar nu mai plang..maine o sa am ochii cat cepele
am zis ca incerc maine sa sun sa vad de programare..sotul meu are o colega de serv care merge mereu la iosup..in fiecare sapt..si zice ca nu ar fi asa aglomerat ..acu sa vedem, dar am neaparat nevoie de inca o parere.
bebelu86 spune:
Shine cel mai bine sa ai inca o parere.
hai k va fi bine

Albumele noastre
bb 12+