Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

fetele eu ma bag la un somn..am patul plin de dosarele si acte cum am lucrat..da adorm pe ele..si vreau sa treaca timpul mai repede..sa se faca 6 sa fiu planton in fata usii la dr..

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Shines....ce simpatica esti.
Si eu azi sun la doctorita sa-mi fac programare.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Somnuc dulce!
Si lasa ca dam noi jos "dupe", tot ce punem acuma...sanatate sa fie, ca celelalte vin apoi.

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Pai cine spunea ceva de album comun? Cum se face sa punem poze acolo ?

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Pe mine acum m-au apucat greturile serioase si m-am cam abonat si la baie. Am devenit foarte pretentioasa cu mancarea, in genul ca din carnivora convinsa acum nici nu pot vedea carne, doar fructe si legume, si eventual unele lactate. O saptamana m-a durut foarte tare partea lombara, mai exact oasele(cred), m-am speriat putin pentru ca stiu ca trebuie sa ma doara spatele la un moment dat doar ca la o sarcina avansata si nu acum. Dar a trecut de pe o zi pe alta.
Sper sa-mi revin repede

bebe de 8+

andrea.z style

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Mamicutelor,

acum am reusit si eu sa intru, David al meu a facut febra, am fost cu el la pediatra, acum suntem pe antitermice si daca nu cedeaza il bag pe antibiotic, offf cel mai greu e cand iti vezi copilul bolnav si fara vlaga, acum este un pic mai bine, i-a scazut febra si are chef de joaca.
Am sa mai intru cand mai am timp, mititelu vrea numai cu mine
Aveti grija de voi!

ps. Gabi noi mergem in parcul Tineretului (din spatele fostului cinema Dacia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lcazangiu sanatate multa! Si al meu a avut un streptococ in gat, febra mare, si acum suntem pe antibiotic, maine il terminam, a luat 10 zile.

Angie am reusit sa schimb doctorul, nu stiu cum. Pur si simplu am sunat la asta si m-a primit, desi prima data mi-a zis ca nu mai ia pacienti noi. I-am zis secretarei ca sunt insarcinata si numele doctorului la care am fost inainte si s-a schimbat la 180 de grade. Si ieri mi-a zis ca stie foarte bine ce fel de doctor era primul al meu, si nu le place deloc de el, e recunoscut ca e oribil. Insa la prima sarcina nu stiam pe nimeni, n-aveam doctor deloc, am sunat si eu la spital, la Royal Victoria ca acolo voiam sa nasc ca am auzit lucruri bune si mi-au dat numarul lui. N-am mai avut ce face. Ma bucur ca asta tot la Royal Victoria e, spitalul e super, dupa parerea mea, desi mai vechi, personalul e de milioane, cel putin la mine, care am avut ceva probleme. Si sectia NICU de prematuri e una din cele mai bune din Quebec.

Nickie sunt normale schimbarile astea de umor, hormonii ne ataca din toate partile! Eu una sunt o persoana foarte calma si linistita, insa in sarcina trecuta mi-aduc aminte ca aveam niste furii si niste nervi, ca ma uimeam si pe mine. Acum stiu sa ma stapanesc cat de cat ca stiu ca totul e chimie, ca trebuie sa mai astept putin si apoi sa judec la rece. Si normal, un copil te schimba mult, am de 10 ori mai multa rabdare decat inainte. Cand incepe sa bata din piciorus si sa zica NU!!! nu vrea la baita, nu vrea la somn, nu vrea schimbat, nu vrea imbracat, si trebuie sa incepem explicatii, negocieri si munca de lamurire, cu clam si rabdare, apoi altele par floare la ureche.

Si eu am intepaturi si dureri, mai ales al ovarul drept, ma termina cateodata. Se intind ligamentele, se mareste uterul, pe zi ce trece, e si normal. Ma enerveaza ca deja am burta de 3 luni, la numai 6 saptamani, nu stiu cum o sa arat mai incolo. Sunt pur si simplu imensa, saptamana trecuta am fost la servici, chitita sa nu zic la nimeni nimic si toata lumea ma intreba daca sunt insarcinata Le-am zis ca nu stiu, incercam, deocamdata nu... Dar daca mai am vreo sedinta si ma mai cheama mi-e teama ca nu prea pot sa mai pastrez secretul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

SS-Tzuki iti trimit cu placere parola la contul comun, dar din cate vad nu ai activate mesajele private.
Activeaza mesajele (ca altfel nu poti primi)!!!

12+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

VAS dc nu mergi iubita la dr daca te ustura ? ai infectie urinara sau dc te ustura ??

shines ...somnik usor ce n-as da sa dorm si eu

si pe mine ma doare spatele ...off ne vaitam mai rau ca babele

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

pe mine m-a luat un somn de adorm cu capul pe birou imediat.
abia astept sa stau acasa
shines somnic usor, ce bine de tine ca esti acasa.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput