Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ma gandeam eu ca bebelu n-are net.
aditza ce faci?
blue_night ne-ai salvat cu capitolul nou
si eu sincer, imi fac griji ca nu ma doare nimic, si nu simt nimic, nu tu dureri de sani, decat o usoara jena si intepaturi din cand in cand.
si pana nu merg sapt viitoare la doctor sa vad samburelul ...........

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

aditza si eu mai am usoare intepaturi cateodata la treaba mica
nu stiu daca ar trebui sa ne facem griji.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxi.. uite sa zicem ca fac bine ..mare surrpiza mi-ai facut ....lasa ca nu e rau ca te simti bine , eu la inceput la fel m-am simtit ...de fapt am avut perioade ...o sapt simteam ceva , apoi ma simteam total ok , apoi iar simteam si tot asa .... de ex ce am zis eu simt acum de vreo 4 zile maxim ...cam de sambata seara ...si tot asa , sunt convinsa ca va fii perioade si perioade !
da bebelu nu are net ..va dati seama ca nu lipsea ea asa nemotivat

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Cu placere, fetele...

Eu nu prea am noutati, asa ca sunt mai tacuta, dar sunt aici, alaturi de voi.

12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Multumim blue_night pentru capitol
Irinukaaa, tare dragalasa si "poza" ta, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bubu

Mda, si eu fac parte din categoria celor carora nu le convine ca n-au simptome...nici o greata, nici ameateala...doar ceva mai obosita, dar asta poate fi si de la munca...da, si balonare, dar na, mi-am schimbat putin dieta - cred ca n-am bagat atitea fructe si legume in viata mea, eu sunt carnivor, imi placeau prajeliele si toate "mincarurile nesanatoase", acum ma limitez la cite un gratar cu salata ( ce plictisitor).

Doar ca am auzit ca cineva tot asa, nici un simptom, pina pe la 4 luni, cind s-a "razbunat" totul...deci bucurati-va de fiecare zi fara, ca nu se stie de unde sare

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

nu va mai faceti asa multe griji mai..daca va e rau nu e bine, daca nu va e rau ..e mai rau :))

inafara de starea de oboseala cronica pe care o am zilnic (apropo..parca sunt mai activa de 2 zile incoace), cateva ameteli si 2 kg in plus..n-am nimic

de la prima sarcina au trecut 8 ani..nu prea imi mai amintesc exact starile..da stiu sigur ca eram buna prietena cu baia cateva luni ..

pentru constipatie incercati pere..la mine merge ..daca mai adaugati si iaurt...mai bine

Mergi la inceput

eu pana sa raman gravida ...imi imaginam ca voi vomita intr-una si nu ma voi ridica din pat ,si de unde ...nu am am avut nimik legat de asta , ffff putina starea de voma si ameteala , in rest eu nu sinmteam ca sunt gravida ( eu avand endometrioza aveam o ovulatie dureroasa tare deci eu acum ma simt ca la ovulatie ca sa zic asa ....nu zici ca sunt gravida) ...si eu am luat vreo 3-4 kg , de cand ma tin sa cumpar un cantar , oricum m-am ingrasat si burtica incepe sa creasca ..chiar se vede

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aditza, daaaaa crezi tu ca ne linistim noi cele care mai avem bebe....asa am crezut si eu dar se pare ca tot ma gandesc.......imi place sa am cate ceva de lucru ca mai uit...si culmea cand uit nici nu ma mai doare nimic.....cum imi amintesc ma dor toate.
Pe mine la pipi inca ma ustura.....dar mai usor sper sa treaca repede fara pastile ca eu NU iau nimic.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

am uitat sa spun azi fac 11 saptamani

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu m-am ingrasat la falcutze :(

daca ati vazut pozele, pot sa fiu cat de slaba da obrajiori tot am..bucalati nu oricum..si acu se vede mai rau..si burtica chiar se vede..o examinez in fiecare seara..azi chiar nu am mai fost balonata si mi-am putut da seama mai bine..eu ma cantaresc o data pe sapt sa notez in carnetel pt dr..in rest ascund cantarul

Mergi la inceput