Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Doloress, si puiutul meu mananca carne....papa ea de toate dar cere carne tot timpul.....eu in general mananc destul de sanatos...de cand am aflat ca am bebelic nici nu am mai pus gura pe Cola...nici inainte nu prea eram dar acum e o sticla in frigider pe care cred ca o sa o arunc, ca nu o bea nimeni.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Dar tare harnicute ati fost, de o ora tot citesc si abaia am reusit sa termin!
Ma bucur pentru toate vstile bune, sa o tinem tot asa!
Draga Shine, sper ca astazi sa fii mult mai bine, sa nu mai ai motive de stres. Te inteleg perfect si eu m-am speriat f tare cand am aflat ca am hematom si un fibrom , si dr mi-a recomndat sa am " mare grija" si sa nu fac efort. Am plans si eu destul de mult, nu stiam ce sa fac, sa merg iar la hematolog, dar acum m-am linstit , mi-am zis ca Doamne Doamne va avea grija de mine, ca bebicu meu e puternic si ca totul se va rezolva cu bine!mai ales ca nu ma simt rau deloc. Asa ca mi-am luat concediu, si stau acasa cat mai linistita iar saptamana viitoare plec la mare!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Buna fetelor,

Vin si eu pe la voi cu o mica intarziere (am mai bagat nasul odata dar nu am mai intrat de atunci)

Mara ce devreme ai vazut inimoara

Doc a mea are un eco nu foarte performant si saptamana trecuta am vazut decat saculetul. Ma duc pe 1 iar sa mai fac unul.... ar trebui sa fiu deja in S7 atunci; parca nu mai trece odata timpul....
Mai este careva cu hipotiroidie si/sau risc trombofilie sau sunt singura fericita posesoare ?

Mergi la inceput