Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce frumoasa buburuza ai tu acolo
sa vezi acu diferenta.
k nici nu iti vine sa crezi cat de repede se dezvolta.
eu cand am mers ultima oara la 8 sapt era o chestie micuta.
si la 11 deja era format tot si se zbenguia p acolo.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebelu86 iti multumescsi sa ne dea Dumnezeu sanatate la toate si la bebelusii nostrii

Angie+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

gata fetelor pot sa vin si eu cu inima deschisa.luni am vazut inimioara care batea cu 132/minut.insa m-a trosnit o raceala de nu m-am putut mobiliza sa va scriu.daca pana acum nu am fost asa activa , dupa ecogafie cand nu mai exista urma de indoiala ca totul e bine, asa ca ma alatur voua in totalitate.sper sa ne petrecem timpul ramas pana ne tinem ingerasii in brate cat mai frumos si mai fara griji si probleme.

................................................
6+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Salutare burtici.

Ne scuzati absenta. Zilele trecute am cam suferit de cald, si nu am fost in parametrii de stat la calcu. A fost cald, am avut si diaree, si greata asociata ... si noh. Ieri mi-au instalat si mie AC, si acum am altceva de lucru. Trebuie sa scot tot cimentul din casa, de pe toate bilutele si lucrusoarele din atelierul meu :( E jaleeeeeeeeee !!!!

In alta ordine de idei, azi pot sa zic si eu cu certitudine ca sunt insarcinata !!! Am fost la medic petru prima oara, dar nu am vazut decat sacul embrionar La eco vaginala s-ar fi vazut mai bine, dar a fost foarte de treaba medicul ca nu mi-a facut vaginala. Eram si cu fetita, si s-a prins ca ar fi socat-o sa imi faca vaginala. Nici eu nu am insistat, ca si asa am oroare de masa aia. Asistenta ar fi vrut sa ma puna pe masa, dar medicul a fost un domn. Apropos de medic, ma bucur ca am fost la el. Mi-a facut o impresie extraordinar de buna !!! Mi-a dat din prima nr de tel, sa il pot suna in caz de orice intrebari. Mi-a spus ca el raspunde la orice solicitare, si chiar daca am angoase, frici, etc, sa il sun. Am apreciat la maxim. La fel am ramas surprinsa cum mi-a facut un bilet de reexaminare pentru peste 3 saptamani. Mi-a spus sa vin peste 3 saptamani fara sa mai platesc consultatia, pentru ca acum nu s-a putut vedea mare lucru. Am apreciat la maxim acest gest. Ce medic ar mai fi facut asa ? Nota 20 !

Deci, pentru cine se intreba cam ce se vede la 6 saptamani .... raspund eu: Mai nimic Eu am 9s si 3z. Bebele ar fi de 7s si 3z si ma asteptam sa vad capsor si mugurasi, si nu s-a vazut decat sacul embrionar. Medicul a spus ca este normal, si ca este in parametrii, dar nu poate vedea altceva decat cu eco vaginala. Mi-a spus ca nici peste 3s, deci la 12s de sarcina s-ar putea sa nu poata vedea bine, si sa trebuiasca sa imi faca transvaginala. Mi-a spus insa ca sunt lucruri pe care le poate determina de pe acum ca sunt bine. De exemplu faptul ca sarcina nu "sta" pe col, ca s-a plasat pe centru, a masurat sacul, era ok...si cam atat. Mi-a aratat un puctulet, mi-a zis ca e posibil sa fie embrionul, dar e in spate si nu il poate vedea. Mai mult de atat ... vom vedea in 3 saptamani.

Oricum ... am prima fotografie, care arata ca "un ochi micut de dinozaur" dupa imaginatia Dariei .. si ... pot sa ma bucur ca am confirmarea sarcinii. Si asa imi faceam probleme ca nu mi-e rau, si pana acum nu imi venea sa cred cu adevarat ca voi avea inca un bebelas. De acum pot sa fiu sigura !

Ah .. si .. mi-am facut si eu niste analize... asa .. ca sa nu fiu oaia neagra a grupei Nu stiu ce analize. Soacra mea lucreaza la un laborator, si ea mi-a luat tot ce a stiut ca trebuie. Mi-au iesit foarte bine. S-a mirat si ea, si eu, si doctorul, care mi-a zis ca am niste analize excelente Le-o fi gresit

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Bravo, LunaNoua! Ma bucur ca bebe e bine si stai linistita, o sa tot ai ocazia sa-l vezi . Si intr-adevar, super doctor - tot respectul!

12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mara, lunanoua ma bucur tare mult pentru voi.
Eu tot sun la cbinet si nu raspunde nimeni, cred ca am incurcat programul si azi era de dimineata.
Roxy, eu as vrea la 6 saptamani sa ma duc la control. Deci nu saptamana viitoare....cealalta.

Eu sa stiti ca la 6 saptamani si 4 zile am vazut inimioara Elizei la eco abdominal doppler....deci cred ca tine si de performanta aparaturii.

Ce imi place cand se mai termina o zi.....

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Felicitari Luna! Ne bucuram ca te-ai linistit si tu in sfarsit, ca bb e bine, e in grafic!
Ce dragut dr... vreau si eu unul de genul... al meu nu mi-a zis nici un nr de tella inceput, nu mi-a zis de sunat de probleme, de nimic. Doar ca pe foaia care a scos-s la imprimanta cu bb si cu toate datele emise de ecograf scrie nume, adresa, nr de tel... dar de zis el asa... neah...
Sa ne arati ni noua foto ta cu bb, n-o tine doar pentru tine!
Tare rau aia cu analize excelente, esti haioasa, le-o fi schimbat cu ale alteia!
Vezi ca nu ai voie sa mai lipsesti, ca ai destule absente... te scuzam si de data asta!

12+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mara, Luna_noua ma bucur ca e totul bine, numai vesti bune sa auzim!

Bebelu am o prietena vegetariana care a nascut o minune de fetita, sanatoasa tun, grasuta si frumoasa (finuta mea). Si n-a pus pic de carne in gura toata sarcina, normal, ea nu mai mananca carne de ani de zile. In sarcina trecuta, cand m-au pus la regim pentru diabet mi-au zis sa mananc o bucata de carne cat pumnul meu pe zi, nu mai mult. Din portia asta a zis doctorita ca ne luam tot ce avem nevoie din carne. Asiaticii, care mananca foarte putina carne sunt printre cei mai sanatosi oameni din lume, pe cand americanii care mananca prea mult, sunt printre cei mai bolnavi.
Poti inlocui carnea cu produse din soia, lactate, legume ca ciupercile, mazarea, fasolea. E aceeasi chestie.
Bine, eu acum sunt lup moralist ca mie imi place carnea de mor, dar pentru ca asa am fost crescuta si mi-e greu tare sa ma desprind de obiceiurile astea. O zi fara carne e ca si cum n-as manca nimic, din pacate. Si piticul m-a mostenit, are zile cand mananca numai "CHITA" (=carnita) toata ziua. Deci atentie mare ce mancam in timpul sarcinii, ca gusturile se transmit imediat prin placenta. Degeaba i-am dat eu de la 6 luni legume si fructe la greu, incepand din iarna asta nu-mi mananca decat ce vrea el, in special carne si lactate, fructe mai ales sa nu le vada. Pentru ca eu in sarcina am mancat foarte putine fructe.

Vas, Tzucky si eu astept sa treaca timpul cat mai repede! La noi prima eco e la 12 saptamani, nu-ti face mai devreme decat in caz de probleme (sangerari) in rest, no way.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Fusei si eu la medic azi, la eco morfologica de trim. 1 (Luna, sa stii ca te asteptam , stiam ca avem eco amandoua azi) si pare a fi totul in regula. Am facut tot azi si dublu test, rezultatele peste 1 saptamana. Mi-a zis ca pare a fi baietel, la urmatoarea eco imi spune sigur, cred ca sotul a fost cam dezamagit ca el vroia fetita... Da' i-am promis ca mai fac unul daca asta e sigur baiat, sa aiba si el o fata A zis ca hai merge si baiat, ca daca mai fac unul si iese tot baiat e ok, dar daca ar fi 2 fete.. era deja panicat

Aaaa, mi-a zis dr. sa opresc de acum Utrogestanul (mi-a venit sa rad ca ma intreba de ce mi l-a dat totusi, daca n-am avut sangerari, si i-am zis de endometrioza, insa nici asa nu fu prea convinsa... deci la noi cam se dau pastile asa ca bomboane) si acidul folic, si sa trec de acum pe vitamine Elevit sau Materna.

So far so good...

Le tin pumnii fetelor care urmeaza sa mearga la eco, sa vada numai bebei frumosi si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Tierry! Si al meu sot voia fata la primul, si acum vrea numai baieti.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput