Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_night spune:
Buna seara, fetele! Am intrat si eu putin inainte de nani, ca sa va zic ca am fost in seara asta prima data la gimnastica prenatala si mi-a placut la nebunie!
Daca va intereseaza, ziceti si va mai dau detalii maine, ca acum e cam tarzior... dar n-am putut sa ma abtin, trebuia sa ma laud, mai ales ca am venit asa incantata!
Pupici si somnic usor!
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Blue clar te asteptam cu detalii.
tu cat ai dat pe eco la morfo detrim 1?
k o prietena a fost ieri tot la medical city, a facut 4D si a dar 355ron si i-a dat si 10 poze cu bb.
noapte buna 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
shubulina spune:
Eu n-am mai pus un pantalon pe mine de cand am inceput sa ma balonez,adica de vre-o luna. Ca ma incapeau,da dupa ce mancam era musai sa-i desfac.Chiar,la iarna vom fi niste elefanti.Vai de capu nostru!
Bebelu,eu mai stau,am dormit dupa masa si n-am somn acu ![]()
bebelu86 spune:
si eu am dormit pana pe la 6.30
inainte dormeam si eu ca omu de la 1-2..
acu ma ia somnu numai pe la 4. si dorm si pana la 7-8 depinde.
am si eu o nelamurire
care sunt contractiile dureroase si care sunt cele nedureroase
cum se manifesta
eu habar nu am.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
shubulina spune:
Ummmmm...bebelu,habar n-am.Nici n-am stiu ca sunt si contractii nedureroase.
Se pare ca fetele s-au retras la somn....
Shines spune:
daca tot nu am somn, ma uit pe tot felul de teste care cica iti zic sexul copilului..sunt tampenii..da tot le fac
din curiozitate
nbuna burticilor obosite 

eu deocamdata mai stau, am un vecin tampit care urla la meciuri..probabil a pariat bine in seara asta ca e cam necajit..mama lui..mi-a tocat nervii
blue_night spune:
Hai ca inca n-am apucat sa inchid laptopul, asa ca mai stau si eu vreun sfert de ora...
Pai am dat 290, dar la mine nu cred ca a fost 4D, cred ca nu era liber ecograful - parca am povestit eu ceva atunci. Si am primit vreo 5-6 poze si eu, dar nu pe cd, ci direct tiparite.
Despre gimnastica, pe scurt: eu am facut si inainte pilates (post natal, teoretic - de fapt poate sa se duca oricine vrea sa arate bine si sa fie in forma), tot acolo si cu aceeasi tipa, si ma gandeam eu azi ca gimnastica asta prenatala trebuie sa fie tare usurica si plicticoasa... dar nu e, e exact cat trebuie de solicitanta si mi-a placut foarte tare. E 30 de lei sedinta sau 250 de lei abonament de 10 sedinte valabil timp de 45 de zile, se face dupa 12 saptamani si numai cu aprobarea medicului si daca totul este ok cu sarcina.
Banuiesc ca nu am voie sa dau aici informatii precum numele persoanei care face, locatia sau site-ul web - probabil s-ar considera ca fac reclama - dar pot sa vi le dau ca PM. Asa ca daca sunteti interesate, imi ziceti si va dau si datele concrete (cand, unde, cum). Tipa respectiva face si cursuri Lamaze, si masaje pentru gravide, dar pe astea inca nu le-am incercat.
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Shine imi pare rau ca ai vecini din astia ..
si eu am..dar doar atunci cand joaca steaua sau dinamo.
si eu am luat toate testele la mana de pe toate site-urile
si mereu iesea altceva
asa k nu am incredere
dar testu cu verigheta ati facut?
sau cu acu?
sau cu sarea?
Albumele noastre
bb 12+
Shines spune:
contractiile nedureroase...ti se intareste burtica destul de rau..cand apesi pe ea simti ceva tare..de obicei din partea de jos in sus..uneori nici nu le observi tu, se vad doar la eco..si nu simti vreo durere
alea dureroase..te eneaza..te doare in partea de jos unde e tare
eu astea le-am simtit si am intrebat mereu dr
bebelu86 spune:
blue cand ai timp, da-mi si mie pm cu datele. 

da..chiar nu stiu de care ai facut
eu cand am facut prog i-am zis k vreau 4D si am intrebat si cat e
si a zis 420. si mie mi-a zis asa,si tipei de care zic si lui Adita la fel.
acu nu stiu de ce a dat mai putin. ca a facut 4D.
poate au scazut si ei preturile. k doar e criza
Albumele noastre
bb 12+