Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shines stai calma mami, o sa fie bine! Ar fi bine sa-ti iei concediu medical si sa stai cat mai linistita!

Lili si mie mi-a zis sexul la 12 saptamani, bine, a zis cam 60% sanse, eram la particulari la 3D-4D, la spital avea 2D n-au vazut nici translucenta nucala, asa ca m-am dus la particulari. Nu stiu daca la voi e in Toronto, la noi se poate sa mergi la particulari si platesti in jur de 150$ ecografia. O plateste apoi asigurarea privata.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da..mai bine si asa
k e cam ciudat sa iti zica acu k e baietel sa zicem
ma obisnuiesc cu ideea
si dupa 2 luni imi zice k e fetita.
parca nu mai e aceeasi chestie

dar sa speram k si la mine zice exact ceea ce e
si nu ma duce in eroare.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Lili ai primit pm?

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

doloress, lili

pai stiu ca nu simt miscarile bebelu..dar totusi ma intreb
eu sunt la a doua sarcina..la prima a miscat pe la 15 sapt..si la doua misca mai devreme..o sa ma concentrez mai tare de acu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

sa stiti ca unei prietene i-au spus toata sarcina ca are fetita si pe la 7 luni au constatat ca e baietel..si, evident, baietel a fost!
Am citit ca dc e baiat se vede mai repede (adica e mai probabil sa vezi la 12s decat dc e fata), pt ca organele genitale se dezvolta mai devreme la baieti decat la fete.
Si apropo de volum, si la mine se vede burtica..dar nu prea ma mai incap fustele si pantalonii...cu rochiile mai salvez situatia..mama, si abia a inceput.... da-mi placeeee!!!

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

SHines,
Din ce stiu eu la 12-13 sapt se face eco si daca ai peste o anumita varsta (cel putin aici...vad ca in Rom unii dr recomanda oricum) se fac si analizele la singe in aceeasi zi. Se fac niste citiri statistice la singe care combinate cu masuratorile de la eco rezulta care sunt sansele statistice ca copilus sa aiba anumite boli genetice (nu se face doar pt SD).

Aici sexul copilului nu ni-l spune decat la eco de la 18-19 sapt fiindca ei zic ca nu se vede clar pana atunci si organele genitale inca se dezvolta. Am uitat, dar daca dai un search ai sa gasesti la ce varsta gestationala se diferentiaza sexul.

da Lili.. pt asta mi-a recoltat in seara asta..indentifica vreo trei tipuri de mutatii genetice , pe langa SD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Gata fetele, ma duc la nani ca-mi cade capul pe tastatura! Va pupic dulce, vorbim maine!
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Si eu cunosc pe cineva care stia ca o sa fie baietel (ta-su,mandru nevoie mare) si la nastere...fata!!!!
Ma rog,asta n-a facut eco pana in ultima luna.Da pricum,pe la 7 a facut.

Mergi la inceput

Roxx nu vb de haine care nu mai vin bine
ieri am facut curat in sifonier
inafara de o pereche de blugi care sunt elastici, si 2 perechi din aia mai eleganti care i-am luat eu mai largi si acu vin perfect pe mine, nu imi mai vine nimic.
am numarat 16 perechi care nu mai intra pe mine. sau dc intra, nu pot sa ii inchid sub nici o forma.

noroc k e vara si avem rochitele care sunt lejere.
nu stiu ce vom face la iarna.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Noapte buna ROxx.

eu mai stau un pic. cica tre sa recuperez ziua de ieri cand nu am intrat deloc
al meu e afara cu javra..asa ca imi fac de cap. mai stau un pic

Albumele noastre

Mergi la inceput