Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ina, si Petru a ajuns la 7,2 kg si se trezeste noaptea sa manance dar este si destul de inaltut. Uite niste poze aici:
http://picasaweb.google.com/petrudinica/FourthMonth#

E prima oara cand aud de la un doctor chestia asta, am auzit de la matusi si persoane mai in varsta: lasa-l sa planga o noapte doua trei si o sa vezi ca se obisnuieste si nu mai cere de mancare. el noaptea se trezeste, da semnal ca ii foame (are un plans specific), eu ma duc repede ma spal si ii dau sa manance. In 10 minute a terminat si de cele mai multe ori adoarme la san iar eu il pun in pat si isi continua somnul. Ziua mai fur si eu o ora de somn cand doarme el. E adevarat ca sotul doarme in alta camera, nu ar fi in stare de nimic daca si-ar fragmenta somnul asa. parerea mea ca fiecare copil are ritmul lui si nevoile lui si e prea mic ca sa incep sa fac militarie cu el.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andra, e minunat Ianis Minunat!!! Pai in pozele cu body dungat si in alea dupa baita e crima de scump S-a maturizat la fatzuca, si are si el bulanase si falcutze Constat ca nu mai trebuie sa-i zic boticos, ci ochios. Si are ochi albastri???

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

multumim de laude

si da, avem ochii albastrii din doi parinti cu ochii caprui

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

HELP - ce trebuie scris pe adeverinta de la munca pt indemnizatie la " in perioada de la ......... pana la ...........a beneficiat de indemnizatie de maternitate/indemnizatie de crestere a copilului"???
Chiar nu inteleg la ce se refera...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

nu am citit tot sa vad daca ti s-a raspuns, acolo tragi linie, nu e cazul tau, ca nu ai bebeficiat de indemnizatie de crestere a copilului in ultimul an de zile

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

ANDRA,e mortal frezatul tau ,chiar mi-a luminat putin ziua...

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

multumim de aprecieri, ne faci sa rosim

POZE

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE IEPURASI DRAGALASI: ANDREI, CEI 2 MATEI, OANA, TUDOR SI GEORGE!!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!!!

michelle si pe mine ma interese reteta de chiftelute, suna bine
despre papa pt copil, da se face putina supa, intr-un ibric, cum zici tu si se poate da si a doua zi si atat sau stiu ca se poate si congela in portii mici, cat manaca o singura data

ca tot vorbiti de gatit, eu am facut niste ghiveci de legume pt sot si pt mine am scos niste piept de pui, il fac la gratar si normal ca-si baga si sotul botul prin el

revin mai tarziu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra eu nu te mai vazusem din pozele cu sarcina din auza asta zic
uite lamine in ultimele poze in rochie ce brad am - vorba miriei :)))

ina si silvana a luat mult in greutat si nascuta cu putine kg, dar zau nu vad motiv sa.l lasi sa planga, tu decizi dar nu te cred ca vei putea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

INA, adica sa-mi las copilul sa planga de foame daca se trezeste noaptea sa suga? Ca e mai sanatos pentru copil? Nu stiu zau ce sa zic...A mea are azi maine 5 luni si 7.5 kg si tot se trezeste de 2 ori noaptea pentru tzitzi,chiar daca suge 5 minute si doarme mai departe. Mie nu mi-a zis nimeni sa nu-i mai dau sa manance noaptea ca ar trebui sa inteleaga ca e noapte si noaptea sa doarma...Poti incerca daca vrei,dar parerea mea personala,fara sa supar pe nimeni, e ...aiurea. Poate sa-mi zica doctorul lui peste,eu nu-mi las copilul sa planga de foame,daca vrea sa pape,asta e..papa...pai a mea la cat e de fomista ar trezi tot orasul (GABY stie despre ce vorbesc...)pot sa-i tot explic eu ce vreau

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Fetele, eu sunt tare tare suparata am aflat ca nasa mea a pierdut sarcina la 22 saptamani, offff, saracuta...nu mai am chef de nimic.

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

Asa m-a intristat vestea despre nasa ta; am retrait momentele in care ma temeam sa nu mi se intample la fel in timp ce-o purtam pe Mara in burtica. Sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste incercarea asta si sa capete taria de a duce o noua sarcina la bun sfarsit.
Iata, fetelor, cat suntem de binecuvantate ca ne privim copiii!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
rebiana ma bucur ca sunteti bine ai reinceput serviciul?

Da Andra, merg la scoala deja si asta pentru ca nu am dreptul la concediul de odihna integral. Eu nu am intrat in concediul de ingrijire copil deoarece incep serviciul (anul scolar) in septembrie.

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
REBIANA deja te-ai reintors la scoala? ma bucur ca ai reusit sa te descurci asa cu amandoi piticii.
mai vreau si eu poze cu MARA si LUCA, se poate?

Sigur ca se poate! Voi mai incarca pozici noi in albumul meu de pe picasa; sterg din cele vechi si adaug cateva noi.

Mergi la inceput